Görüş Bildir
Haberler
Hayalindeki Evi Anlat, Gizli İkizin Olan Film Karakterini Söyleyelim!

etiket Hayalindeki Evi Anlat, Gizli İkizin Olan Film Karakterini Söyleyelim!

A. Ece
21.04.2020 - 17:00

Bakalım hangi film karakterinin özellikleri sana ikizin olacak kadar benziyor?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini öğrenelim...

2. Peki kaç yaşındasın?

3. Öncelikle yaşayacağın evi seçelim...

4. Evinin nasıl bir havası olmalı?

4. Evinin nasıl bir havası olmalı?

5. Peki evine hangi renkler hakim olacak?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Salon nasıl görünsün istersin?

7. Hadi hayalindeki mutfağa en yakın seçeneği işaretle!

8. Yatak odan hangisi olacak?

9. Bu banyolardan hangisini istersin?

10. Son olarak... Aksesuar konusunda düşüncelerin neler?

10. Son olarak... Aksesuar konusunda düşüncelerin neler?
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Trinity!

Sen Matrix üçlemesinin Trinity'sinin ikizi gibisin! Hayat zaten yeterince karışık olduğu için işleri pratikleştirecek ve kolaylaştıracak şeylere ihtiyaç duyuyorsunuz ikiniz de. Bu yüzden evinde de fazlalık istemiyorsunuz; yeterli oranda, ihtiyacınızı karşılayacak şeyler istiyorsunuz. Ayrıntılar size fazlalık geliyor, her şeyi net şekilde gözünüzün önünde görmekten hoşlanıyorsunuz. Eğer filmleri izlemediysen mutlaka izle, benzerliği sen de göreceksin!

Rosie!

Sen 'Love, Rosie' filminin Rosie'si ile adeta ikiz gibisin! İkiniz de mutlu ve huzurlu bir hayatın hayalini kuruyorsunuz, bu yüzden yaşamak istediğiniz yerin yuva gibi hissettirmesi ve rahat olması çok önemli. Hayatınızın olmasını istediğiniz her şeyi, ev hayaline yansıtıyorsunuz aslında! Dünyaya umutla bakan, kötülük düşünmeyen insanlarsınız. Eğer filmi izlemediysen mutlaka izle, benzerliği sen de göreceksin!

Tony!

Sen Demir Adam Tony Stark'ın adeta gizli ikizisin! İkiniz de rahatınıza aşırı düşkünsünüz ve lüks şeyleri seviyorsunuz. Yenilikçi ve ilginç tasarımlar da ilginizi çekiyor. Ayrıca yaşadığınız evin her açıdan ihtiyacınızı karşılayabilecek durumda olması çok hoşunuza gidiyor. Evinizi adeta kendi kalenize çevirmek istiyorsunuz! Filmleri izlemediysen mutlaka izle, benzerliği sen de fark edeceksin!

Léon!

Sen 'Leon: The Professional' filminden Léon karakteriyle adeta ikiz gibisin! İkiniz de bu dünyada ev dekorundan daha önemli şeyler olduğunun farkındasınız ve bu yüzden bu konu üzerine çok kafa yormuyorsunuz. Sizi mutlu eden şeylerse küçücük, minicik şeyler. Sevinmek için öyle kocaman şeyler aramıyorsunuz. Hayat iyisiyle kötüsüyle güzel bir deneyime dönüşmüş durumda, savrulup gitmek ara sıra hoşunuza gidiyor. Bu yüzden ev gibi şeylerin detaylarında kaybolmuyorsunuz, ihtiyaçlarınızı karşılaması yetiyor... Filmi izlemediysen mutlaka izle, eminiz sen de benzerliği göreceksin!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
494
288
127
50
34
28
18
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Naz

Neden herkese Tony Strak çıkıyor acaba?

rabiaeren

Tony! Sen Demir Adam Tony Stark'ın adeta gizli ikizisin! İkiniz de rahatınıza aşırı düşkünsünüz ve lüks şeyleri seviyorsunuz. Yenilikçi ve ilginç tasarımlar... Devamını Gör