Görüş Bildir
Haberler
Hayalindeki Dans Videosunu Yarat, Ne Kadar Yaratıcı Olduğunu Söyleyelim!

Hayalindeki Dans Videosunu Yarat, Ne Kadar Yaratıcı Olduğunu Söyleyelim!

All Mega
05.07.2019 - 18:00

Bir dans videosu çekeceğini hayal et ve bize bu videoyu anlat! Bakalım hayallerin ve fikirlerin ne kadar yaratıcı?

1. Öncelikle cinsiyetini öğrenebilir miyiz?

2. Bir de yaşını öğrenmek istiyoruz!

3. Hadi videonu hayal etmeye başlayalım! En önemlisi müzik: Hangi tarz müzikle dans edeceksin?

4. Peki ya nasıl bir kıyafet seçeceksin?

5. Peki bu videoda tek başına mı olacaksın? Nasıl olacak?

6. Bu video nerede geçecek diye sorsak sana?

7. Bu video parodi, yani komik eğlence amaçlı bir video mu olacak yoksa ciddi bir video mu olacak?

8. Son olarak söyle bakalım: Senin dansın en çok hangi festivalin ruhuna uygun olacak?

Yaratıcılık senden sorulur!

Bize verdiğin cevaplardan anladığımız kadarıyla sen gerçekten inanılmaz yaratıcı bir insansın! Yaptığın seçimler ile biz senin hayal gücünü az çok anladık diyebiliriz, ama sende öyle bir hayal gücü var ki sınırlarını sen bile bilmiyorsun! Hadi şimdi o sınırları zorlamanın tam zamanı! Hayalindeki en eğlenceli dans videosunu çekip #enmegadansim ile paylaş ve Tomorrowland’e gitme şansını yakala! Daha fazlası için buraya tıklasana!

Hiç fena değil!

Bize verdiğin cevaplar aslında içinde inanılmaz yaratıcı bir ruhun yattığını ama senin onu bilerek özgür bırakmadığını söylüyor! Beyninin içindeki fikirleri, hayal gücünün derinliklerini en iyi sen biliyorsun zaten bunu bizim sana söylememize gerek yok. O içindeki ruhu serbest bırakmanın zamanı geldi! Hayalindeki en eğlenceli dans videosunu çekip #enmegadansim ile paylaş ve Tomorrowland’e gitme şansını yakala! Daha fazlası için buraya tıklasana!

Kendini yeteri kadar ortaya koyamadın!

Bize verdiğin cevaplarda yeteri kadar yaratıcı olamadığını, yeteri kadar cesur davranamadığını fark ettik. Ama bize sorarsan senin içinde daha senin bile farkına varmadığın inanılmaz yaratıcı, çılgın ve özgür bir ruh var! Bir an önce onu ortaya çıkar, hayalindeki en eğlenceli dans videosunu çekip #enmegadansim ile paylaş ve Tomorrowland’e gitme şansını yakala! Daha fazlası için buraya tıklasana!

Sen de hesabımızı takip et, #enmegadansim hashtag'i ile dansını paylaş, Tomorrowland Summer'da bizimle dans etme şansını yakala!

Sen de hesabımızı takip et, #enmegadansim hashtag'i ile dansını paylaş, Tomorrowland Summer'da bizimle dans etme şansını yakala!

Detaylar için tıklayınız.