Görüş Bildir
Haberler
Harry Potter Ekibi 20.Yılında Hogwarts'a Geri Dönüyor! HBO Max'ten Müjde...

Harry Potter Ekibi 20.Yılında Hogwarts'a Geri Dönüyor! HBO Max'ten Müjde...

GNS
17.11.2021 - 20:25

HBO Max'ten Harry Potter hayranlarını sevindirecek müjde. J.K. Rowling'in kaleme aldığı fantastik roman serisi Harry Potter, film haline getirilip 20 yıl önce yayınlanarak büyük küçük herkesin favorisi haline gelmişti. 7 seriden oluşan kitabın son filmi 2011 yılında yayına girmiş ve 10 yıllık maceraları sona eren ekip duygusal anlar yaşamıştı. Başrollerinde Daniel Radcliffe, Emma Watson, Rupert Grint ve Tom Felton gibi isimlerin yer aldığı film 20.yılını kutlamak için 'Return to Hogwarts' adıyla geri dönüyor. İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Harry Potter Felsefe Taşı, vizyona girişinin 20.yılını kutluyor. Sıcak dostluk hikayesi, fantastik içeriği ve aksiyon dolu anlarıyla herkesin favorisi haline gelen film serisi popülerliğinden yıllar geçse de hiçbir şey kaybetmiyor. Son filminin yayınlanmasının üstünden 10 sene geçmiş olan Harry Potter ve ekibi, 20.yılını kutlamak için geri dönüyor.

Harry Potter Hogwarts'a Geri Dönüyor

Harry Potter Hogwarts'a Geri Dönüyor

Harry Potter serisinin ilk filmi “Harry Potter Felsefe Taşı”nın 20. yıl dönümü sebebiyle, serinin tüm oyuncularının bir arada olduğu “Return to Hogwarts”, 1 Ocak 2022'de HBO Max'te prömiyerini gerçekleştirecek.

Oyuncuların Hogwarts Özlemi

Oyuncuların Hogwarts Özlemi

Bölüme katılan film serisinin yıldızları arasında serinin ön planında olan oyuncular Daniel Radcliffe, Emma Watson ve Rupert Grint’in yanı sıra; Helena Bonham Carter, Robbie Coltrane, Ralph Fiennes, Jason Isaacs, Gary Oldman, Imelda Staunton, Tom Felton, James Phelps, Oliver Phelps, Mark Williams, Bonnie Wright, Alfred Enoch, Matthew Lewis, Evanna Lynch ve Ian Hart yer alıyor.

1 Ocak'ta HBO Max'te

1 Ocak'ta HBO Max'te

Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts”, 1 Ocak 2022'de HBO Max'te prömiyer yapacak. Bu özellik HBO Max'e göre, tamamen yeni, derinlemesine röportajlar ve oyuncu sohbetleri aracılığıyla büyüleyici bir hikaye anlatacak. Warner Bros.'un 8 orijinal “Harry Potter” filminin tamamı şu sıralar HBO Max'te yayınlanıyor.

Özel bölüm ayrıca, 2022 baharında Warner Bros. Pictures'ın “Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore”un ilk vizyona girmesinden önce TBS ve Cartoon Network'te yayınlanacak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

HBO Max'in "Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts" Fragmanı:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
16
9
5
2
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın