Görüş Bildir
Haberler
Hangi Zeytin Ağacı Karakterisin?

Hangi Zeytin Ağacı Karakterisin?

miray soysal
04.08.2022 - 17:38

Netflix'in sevilen yeni Türk dizisi Zeytin Ağacı dizisinde hangi karakterisin?

Haydi testi çöz, birlikte öğrenelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetinle başlayalım!

2. Yaşını da öğrenelim!

3. Hayatınla ilgili kararlar alırken hangisi daha ön planda?

4. Sence, aile üyelerimizin travmaların genetik aktarımla bize aktarılabilir mi? Geçmişi yenip, hayatımızı daha düzenli hala getirebilir miyiz?

5. Zeytin Ağacı'nda çalan hangi şarkı ruh halini daha iyi yansıtıyor?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Aşk için ne kadar ileri gidebilirsin?

7. Son olarak, Seni en iyi anlatan özelliği seçmeni istiyoruz!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Leyla

Leyla

Samimi davranışlarınla her zaman dikkat çeken, girdiğin her ortama uyum sağlayan kişi sensin, Leyla'sın! Her şeye pozitif yaklaşabilirsin, insan canlısısın. Fazlasıyla affedicisin bu yüzden ikinci bir şanstan yanasın. Sözünü söylemekten çekinmezsin çok dobrasın. Aşka değer verir, bu güçlü duygu ile her adımı atarsın. Sevdiğin bir insan için yapamayacağın fedakarlık yoktur çünkü sana göre sevginin önünde hiçbir engel duramaz. Çok eğlencelisin bu yüzden senin yanında sıkılmak neredeyse imkansız!

Ada

Ada

Mantık mı? Kalp mi? Tabii ki mantık! Çünkü senin hayatında doğru düşünmek, doğru kararlar almak öncelik. Bu yüzden duyguların her zaman ikinci planda. Mesafeyi seviyorsun bundan dolayı çevrendeki insanlar senin yanına sokulmaktan çekiniyorlar. Çünkü dışarıdan bakıldığında kaya gibi sert birisin ama içinde duygu dolu, hassas bir kalp olduğunu biz biliyoruz :)  Güçlü kişilik yapın sayesinde en dipte olsan bile dimdik sağlam duruş sergiliyorsun. Bu özelliğin herkes tarafından çok imreniliyor!

Sevgi

Sevgi

Hayata dört kolla sarılan, yaşamayı seven birisin. Bu hayatın hakkını vererek yaşamak gibi bir hedefin var bu yüzden her anın tadını çıkartıyorsun. Ailene ve arkadaşlarına bağlı birisin, onlar için yapamayacağın fedakarlık yok. Yardımseversin, derdi olan herkesin imdadına koşarsın. Enerjiksin ama insanı yatıştıran bir sakinliğe de sahipsin. Sevdiklerinin hep yanında olmasını istersin çünkü sevdiğini ve sevildiğini hissettirmek... İşte senin için bütün mesele bu!

Toprak

Toprak

Birini çok sevsen de bağlılık konusunda biraz sıkıntı çekiyorsun çünkü böyle yaşamaya alışmışsın. Zorluklar karşısında pes etmeyen bir yapın var bu yüzden olmasını istediğin bir şeyin peşinden gitmeyi çok iyi biliyorsun. Çoğu zaman isteklerinin gerçekleşmesi için sınırları zorluyorsun. İyi niyetli, iyi kalplisin ama hayatı fazla detaya girmeden, plansız yaşıyorsun bu da senin hata yapmana neden oluyor. Biraz daha kendini dinlemeli ve ne istediğini bulmalısın. İşte o zaman senin için her şey daha güzel olacak!

Selim

Selim

Mantıksız şeyler yapmanın senin hayatında yeri yok çünkü her zaman aklın ön planda! İdealleri olan, düzenli bir şekilde hareket eden, çalışkan birisin. Net bir karakter yapısın var çünkü ne istediğini çok iyi biliyorsun. Bu yüzden duygularını da net bir şekilde ifade edebiliyorsun  Hayatını değiştirecek büyük bir hata yapmış olsan bile , dürüst bir şekilde bunu paylaşabilecek kadar sağlam karakter yapısına sahipsin. Doğruyu yanlıştan ayırma gücün var. Yani aklın selim!

Zaman

Zaman

Herkesin yardımına koşan, derde derman olan bir karakter yapısına sahipsin. Karşılık beklemeden ihtiyacı olan her canlı için elinden gelenin fazlasını yapmaya çalışırsın.  Babacan tavrınla sorunların yarattığı paniği dinginleştirirsin çünkü fazlasıyla çözüm odaklısın. İnsanlara samimi ve sıcakkanlı bir duruş sergileyerek yaklaşıyorsun bu da senin en çekici özelliğin!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
45
15
12
4
3
3
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Necla Kaplan

Adaaa

Karianos Karia

Tuğba’nın geçtiği hiç bir prodüksiyonu izlenmeye değer bulmuyorum. Çünkü onda oyunculuk ışığı göremiyorum.. Teste dokunmadım. Zaman kaybı.

cansu ersan

Ada