Görüş Bildir
Haberler
Hangi Zehirsin?

etiket Hangi Zehirsin?

Nsycl
29.05.2017 - 15:16

'Her şey zehirdir. Mühim olan dozdur. demiş Paracelsus. Bakalım sen hangi zehirsin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Modun yüksekken seni tanımlayan sıfat hangisi?

2. En az giydiğin renk hangisi?

3. Peki kötü modundayken seni tanımlayan sıfatı da öğrenmek istesek?

4. Evli ve çocuklu bir arkadaşın var, eşi şehir dışında ve yetiştirmesi gereken çok önemli bir işi var. Başarısız olursa kovulma durumu bile var. Ne yaparsın?

5. Manevi yönü yüksek bir insan mısın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Rastgele numalardan birini seç şimdi de!

7. Gerçek aşka inanıp inanmadığını sorarak testimizi bitiyoruz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Ölümcül Melek: Amatoksin

Ölümcül Melek: Amatoksin

Senin karakterine göre çıkan bu zehiri nereden anlatmaya başlasak? Dışarıdan bakıldığında diğer mantarlara benzer ama onlardan çok daha elegant duruyorsun. Bu da çekici olmanın en büyük artılarından. Bu mantar yenilebilen mantarlarla o kadar karıştırabilir ki, bir mantar çorbası yapayım derken inanılmaz şeyler yaşatabilir. Tıpkı amatoksin gibi ani ve şok edici bir karaktersin!

Derin ve karanlık: Maitotoksin

Derin ve karanlık: Maitotoksin

İçindeki zehirden maito olarak isimlendirilmiş bu balığın sahip olduğu zehiri kısaca açıklamak gerekirse bu zehirden 1 birim alırsan 6 saatte, fakat 2 birim alırsan 2 saatte ölüyorsun gibi düşün. Çok etkili bir zehir olan maitoksin gibi sen de tahmin edilemez, gizemli ve yerine göre belki de biraz ürkütücüsün. Bu da seni ilginç ve ilgi çekici kılıyor.

Asil Zehir: Arsenik

Asil Zehir: Arsenik

Victoria dönemi İngiltere'sinde pek popüler olan arseniğin KE SİN LİK LE şakası yok. Sen resmen kralların kullandığı zehirsin. Elegantlık kanında var diyebiliriz. Dönemimize döndüğümüzde ise diyebileceğimiz tek şey, seni bulmak kolay ama kullanmak çok zordur ;)

Kapıdaki Tehlike: Siyanür

Kapıdaki Tehlike: Siyanür

Ondan uzak durman imkansız. Her an hayatımızda olan bir zehirden bahsediyoruz sonuçta! Elma tohumu, kayısı çekirdeği, kiraz tohumunda falan bulunan bir şeyden bahsediyoruz. Merak etme elma tohumu yiyerek zehirlenmek baya zor. Çok fazla siyanür alınması durumunda, baş ağrısı, hızlı kalp atışı gibi etkileri görünür. Ondan dolayı insanların nefesini kesmemeye çalış. :)

Yağmur Ormanlarının Ölüm Meleği: Batrachotoksin

Yağmur Ormanlarının Ölüm Meleği: Batrachotoksin

Doğalsın, iletişim kurması kolaysın ve sosyal bir karaktersin. Adın Batracho ve sen ormanların ölüm meleği gibi bir şeysin! Öyle bir zehirsin ki eğer istersen sadece onlara dokunarak insanların kalbini durdurabiliyorsun. Resmen yürek hoplatıyormuşsun da haberimiz yokmuş :)

Dünyanın Sonunu Getirecek Zehir: Botulinum Toksin

Dünyanın Sonunu Getirecek Zehir: Botulinum Toksin

Senin bir damlanın, bir şehri yok edeceği söyleniyor. Şaşırtıcı mı? Hiç değil. Allahtan doğal yollarla elde edilmesi çok zor da senin gibi ender kişiler bu tanımı hak ediyor. Çok yönlüsün, hareket etmen ve istemediğin mekandan çıkman çok kolay, AMA tersin pek pek pek fena.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
776
355
273
90
66
48
35
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
İsmail Aktürk

Dünyanın Sonunu Getirecek Zehir: Botulinum Toksin Senin bir damlanın, bir şehri yok edeceği söyleniyor. Şaşırtıcı mı? Hiç değil. Allahtan doğal yollarla el... Devamını Gör

Narmin

Arsenik:)

Osman Kayra BABAN

Yağmur Ormanlarının Ölüm Meleği: Batrachotoksin