Görüş Bildir
Haberler
Hangi Ünlüyle TikTok Videosu Çekmelisin?

etiket Hangi Ünlüyle TikTok Videosu Çekmelisin?

Bu aralar TikTok videoları popüler. Sen bir TikTok videosu çeksen bu hangi ünlüyle olurdu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seç.

3. TikTok videolarını takip ediyor musun?

3. TikTok videolarını takip ediyor musun?

4. Okulda ya da başka yerde TikTok videoları çeken kimseyi gördün mü?

4. Okulda ya da başka yerde TikTok videoları çeken kimseyi gördün mü?

5. Okul demişken üniversite senin için nedir?

5. Okul demişken üniversite senin için nedir?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hangi film serisi favorin?

7. Sosyal medyayı ne kadar iyi kullanıyorsun? Bizim için puanla!

8. Son olarak hangi sosyal medya platformu senin için yaratılmış?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Şeyma Subaşı!

Şeyma Subaşı!

Ortada dans edilecek ya eğlenilecek bir şey varsa bunu en iyi Şeyma yapar. Şeyma'yla TikTok çekersen hem çok izlenirsin hem de çok popüler olursun. Bu yüzden sen TikTok çekersen bu Şeyma Subaşı ile olmalı.

Burcu Esmersoy!

Burcu Esmersoy!

Onun bu sakin ve sempatik kişiliği, olgun duruşu gerçekten insanı etkileyici cinsten. Eğer bir şey söyleyecekse bunu güzel bir dille karşısındaki kırmadan yapıyor. Yaptığı işlerde de oldukça başarılı olduğunu görebiliyoruz. Kendi özel hayatıyla değil başarılarıyla adından bahsettiren biri kendisi. Tüm bu özelliklerini sana çok benzetiyoruz açıkcası. Senin de sempatik tavırların insanlar tarafından oldukça seviliyor. Görünüşünle değil de karakterinle öne çıkan bir insansın. Nerede nasıl davranman gerektiğini çok iyi biliyorsun. Bu yüzden sen Burcu Esmersoy ile TikTok çekmelisin!

Büşra Pekin!

Büşra Pekin!

Sen de tıpkı onun gibi çocuk ruhlu bir insansın. Eğlenmeyi sevdiğin kadar başarılı olmaya da önem veren bir insansın. Büşra, kendiyle ne kadar barışık bir insansa sen de en az onun kadar öylesin. İnsanların ne düşündüklerini pek umursamaz, kendini nasıl mutlu hissediyorsan öyle yaşıyorsun. Özgürlüğü seven bir yanın var. Hiçbir şeyi, hiçkimseyi umursamadan kafana ne koyduysan onu yaparsın. Bu yüzden sen Büşra Pekin'le TikTok çekerdin!

Bülent Serttaş!

Bülent Serttaş!

Sempatik tavırlarıyla gerçekten kendini sevdiren isimlerden kendisi. Bülent Serttaş'ı herkes sever. Onu videolarında görenler mutlaka izlemek isteyeceklerdir. Hiç TikTok izlemeyenler bile. Bu yüzden sen Bülent Serttaş ile TikTok çekmelisin!

Demet Akalın!

Demet Akalın!

Popun en iyi isimlerinden birisi kendisi. Eee baya bir seveni de var. Videolarında ekstra şarkı da kullanmak zorunda kalmazsın. O söyler sen dans edersin falan :)

Cemal Can!

Cemal Can!

Deli dolu bir karaktere sahip kendisi. Gerektiği yerde nerede nasıl davranacağını bilen, sempatik tavırları ve asi duruşuyla herkesin kalbine girmeyi başaranlardan aynı zamanda. Son zamanlarda da oldukça popüler. Bu yüzden Cemal Can ile TikTok çekmelisin!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
268
221
135
124
98
64
63
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Daddys home

Şeyma subaşı Allah korusun

rainywomen

Bülent Serttaşla bodrum akşamları söleyerek tiktok çekeceğiz

Dolunay Gece

cemal cann