Görüş Bildir
Haberler
Hangi Ünlü Karadenizli Senin Ruh İkizin?

etiket Hangi Ünlü Karadenizli Senin Ruh İkizin?

Trex
17.03.2017 - 18:38

Doğasıyla, insanıyla Karadeniz bu ülkenin en güzel köşelerinden biri. Ülkemize katkı sunan birçok ünlü yetiştirdi. Peki bu ünlülerden hangisi senin ruh ikizin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Karadeniz testinin olmazsa olmazı. Hamsili bir yiyecek seç bakalım.

2. Şimdi de Karadeniz Bölgesi'nde yer alan bir ilçemizi seç.

3. Karadeniz'e kıyısı olan hangi ülkede yaşamak isterdin?

4. Öfkeliyken hangisine daha çok benziyorsun?

5. Şu durumlardan birini tercih etmek zorundasın! Hangisi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Karadeniz'in simgelerinden çayı nasıl içersin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Kazım Koyuncu!

Kazım Koyuncu!

Verdiğin cevaplara göre senin ruh ikizin Kazım Koyuncu! Sen Karadeniz'in hırçın dalgaları gibi sert ve heybetlisin!  İnsanları hayretler içinde bırakan bir azmin var. O azimle karşına çıkanı ezip geçersin! Bunun yanında çevrende de oldukça sevilen bir insansın. İnsanlar seninle vakit geçirmekten çok hoşlanıyor. Bunda sanatçı ruhunun da etkisi yok deği ;)

Beyazıt Öztürk!

Beyazıt Öztürk!

Verdiğin cevaplara göre senin ruh ikizin Beyazıt Öztürk! Mizah sende sevimlilik sende muhabbet sende! Girdiğin her ortama pozitif enerjini yansıtıyorsun! Senin olduğun yerde karamsarlığa yer yok. Arkadaş gruplarında sevildiğin gibi ilişkilerinde de her zaman baş tacı edilen birisin! İnsanlar sana doyamıyor desek yalan olmaz!

7. Murat Boz!

7. Murat Boz!

Verdiğin cevaplara göre senin ruh ikizin Murat Boz!  Sen var ya sen... Az değilsin ha! Çevrende çok sevilen bir insansın. Bunu fiziksel görüntüne yoranlar olabilir ama pek öyle değil. Senin  doğuştan gelen bir etkileyiciliğin var. Girdiğin ortamlarda hemen gözler senin üzerine çevriliyor. Karizma denilen kelimenin sözlük karşılığı gibisin. Allah çarşına pazar versin arkadaşım :)

8. Kadir İnanır!

8. Kadir İnanır!

Verdiğin cevaplara göre senin ruh ikizin Kadir İnanır! Seni iki kelime ile özetleyebiliriz: Karizma ve ihtişam! Ortamlarında adeta kralı/kraliçesisin! Doğuştan gelen bir güce sahipsin ve bu güç insanların sana karşı her zaman dikkatli davranmasını sağlıyor. Seni incitmek bir yana beğenilerine eleştirmeye bile yanaşmıyorlar. Tabi bundan senin biraz otoriter olmanın da etkisi var ;)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
345
200
121
64
45
30
20
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Bilge Adam

Murat Boz çıkan intahar edebilir böyle test mi hazırlanır insanların hayatıyla oynamayın.

Aylin Kayhan

Beyazıt Öztürk!