Görüş Bildir
Haberler
Hangi The Boys Dizisi Karakterisin?

Hangi The Boys Dizisi Karakterisin?

Sara
31.08.2019 - 18:00

Süper kahramanlara farklı bir gözle bakmamızı sağlayan iddialı yapım ''The Boys'' dizisinde hangi karakter olduğunu merak ediyor musun?

O zaman teste başlayalım !

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini öğrenebilir miyiz?

2. Şimdi de yaşını öğrenelim bakalım 👇

3. Şu anda yaptığın işten memnun musun?

4. Peki etrafındaki insanlarla iletişimin nasıldır?

5. Çok istediğin bir şey için sevdiklerinden vazgeçebilir misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki bir süper gücün olsa bunlardan hangisi olmasını isterdin?

7. Etrafındakiler seni nasıl tanımlar?

8. Son olarak bu süper kahramanlardan hangisini kendine yakın görüyorsun?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sen Hughie'sin!

Sen Hughie'sin!

Sen dizimizin ana karakteri olan Hughie'sin! Çevrene olan sadakatin ile etrafındakilerin vazgeçilmezisin. Herhangi bir planı sensiz düşünemezler. Her insanın hayatında olması gereken, korkusuzca sırtını yaslayabileceği güvenilir bir dostsun. Doğal oluşun ve kolay kolay vazgeçmeyen yapın seni öne çıkaran özelliklerinden. Kendini değersiz hissetsen de özel biri olduğunu kabullenip kendinden vazgeçmemelisin. Şans seninle olsun.

Sen Billy Butcher'sın!

Sen Billy Butcher'sın!

Sen hedefinden asla şaşmayan Billy Butcher'sın! Sevdiklerine son derece bağlı, suskun dururken aslında çok fazla şey düşünen gizemli bir kişiliğin var. Güçsüz yanlarını insanlara göstermekten kaçınıp her zaman güçlü durma taraftarısın. Herhangi bir amacın oldu mu pes etmek nedir bilmiyorsun. Etkili konuşman ve güvenilir duruşunla dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyorsun. Her şey iyi güzel fakat arada kendini düşünmeyi unutma deriz.

Sen Frenchie'sin!

Sen Frenchie'sin!

Sen bir sır gibi olan Frenchie'sin! İnsanlarda ilk izlenimin hep güvensiz insanmışsın gibi olsa da seni tanımalarına izin verdiğinde ne kadar güvenilir biri olduğunu belli ediyorsun. Sevdiklerine karşı olan sadakatin, onları asla yarı yolda bırakmaman onların hayatında tamamen farklı bir yer edinmene sebep oluyor. Kıvrak zekanı konuşturduğun zaman herkesten farklı olduğunu kanıtlıyorsun. Gizemli kişiliğin ile herkesi şaşırtmaya devam et.

Sen Homelander'sın!

Sen Homelander'sın!

Sen herkes tarafından sevilen Homelander'sın. Amaçları uğruna her şeyden vazgeçebilecek derecede gözü kara, güçlü kişiliğinden asla ödün vermeyen bir yapın var. Her ne kadar zehir zemberek sözlerin ile etrafındakilerin kalbini kırsan da sensiz olmayı da düşünemezler. Güçlü karakterin ve çevrene ördüğün duvarlar ile kolay kolay kimsenin erişemeyeceği birisin. Her girdiğin ortamda dikkatleri üzerine çekmeye de bayılıyorsun. Arada etrafındakilerin de sözlerini dikkate almanı öneririz.

Sen Queen Maeva'sın!

Sen Queen Maeva'sın!

Sen güçlü yapın ile Queen Maeva'sın! Sen herkese tavsiyelerin en alasını veren fakat iş kendine geldiğinde uygulama konusunda pekte becerili olmayan yapıdasın. Genellikle herkes tarafından çok seviliyorsun fakat sürekli yalnız olduğunu düşünüyorsun çünkü yapmak istediklerini hep görmemezlikten geliyor ve önceliklerini farklı tutuyorsun. Değer verdiğin kişilerin mutlu olmaları adına elinden gelen her şeyi yapıyorsun. Kendini düşünmeyi unutmayıp biraz da kendi mutluluğuna odaklanmalısın.

Sen Starlight'sın!

Sen Starlight'sın!

Sen hayalleri için yaşayan Starlight'sın. Hayallerinden asla vazgeçmemen, hayal gücün ile ne kadar dalga geçilirse geçilsin kendi bildiğinden şaşmayan güçlü bir karakterin var. Etrafındakileri memnun edebilmek senin açından çok önemli olsa da konu kendinden taviz vermeye gelince asla buna izin vermezsin. Sevdiklerine karşı takındığın aşırı korumacı tavır onların hayatında senin gibi birisini bulamayacaklarının kanıtı oluyor.

Sen Madelyn Stillwell'sin!

Sen Madelyn Stillwell'sin!

Sen kaostan beslenen Madelyn Stillwell'sin. Senin için kaos bir yaşam biçimi ve sen bundan beslenebiliyorsun. Herkesi yönetebilir, her şeyin üstesinden gelebilirsin. Senin açından zor görünen şeyleri yapmak resmen eğlenmek demek. Aynı anda birçok farklı şeyi düşünebilmek, birçok şeyi aynı anda yürütebilmek seni çok farklı kılıyor. İnsanlar üzerindeki etkin o kadar belli ki bunu göstermekten de kaçınmıyorsun. Sevdiklerini daha çok düşünmeli ve kendine de biraz zaman ayırmayı unutmamalısın.

Sen Kimiko'sun!

Sen Kimiko'sun!

Sen gizemli tavırları ile dikkatleri üzerine çekmiş Kimiko'sun! Sen her ne kadar sakin gözüksen de içindeki bir anlık sinir ile her yeri kasıp kavurabilirsin. Sevdiklerin için her türlü fedakarlığı yapmaya hazırsın. Her ne kadar suskun takılıp, çok yorumda bulunmasan da etrafında dönen bütün olayların farkındasın sadece zamanı geldiğinde konuşmayı bekliyorsun. Gizemli bir karakter oluşun insanların seni cazip bulmasını sağlıyor. Gizemli takılıp sevdiklerine sıcak kalmaya devam et.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
115
48
30
11
5
4
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

Sen Billy Butcher'sın! Sen hedefinden asla şaşmayan Billy Butcher'sın! Sevdiklerine son derece bağlı, suskun dururken aslında çok fazla şey düşünen gizemli ... Devamını Gör

Efecan Menci

Sen Billy Butcher sın :D

Orhan Ulusoy

Sen Madelyn Stillwell'sin!