Görüş Bildir
Haberler
Hangi Taş Devri Karakterisin?

etiket Hangi Taş Devri Karakterisin?

tezcan
19.08.2016 - 14:25

Unutulmaz çizgi filmlerden Taş Devri'ni unutmak ne mümkün! Peki sen bu çizgi filmdeki karakterlerden hangisisin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Taş devrinde yaşasan hangi renk kıyafetleri tercih ederdin?

2. Hangisi senin evcil hayvanın olsun isterdin?

3. Arkadaşlarınla kavga eder misin?

4. En büyük zaafın hangisi olabilir?

5. Bir konuda haksızsın, bunu kabullenir misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hangisi senin için daha önemli?

Fred Çakmaktaş!

Fred Çakmaktaş!

Sen tam bir Fred'sin! İşine ve evine severek gidiyorsun ama bunlar yaşaman için sana yetmez. Sosyal hayata da oldukça önem veriyorsun. Bazı akşamları arkadaşlarına ayırmak senin için gayet normal bir şey. Biraz çabuk sinirlenen ve inatçı biri olsan da özür dilemeyi de biliyorsun.

Barni Moloztaş!

Barni Moloztaş!

Tıpkı Barni gibisin, ağzın var dilin yok! Komşularına fazlasıyla kıymet veren ve her durumda bağışlayıcı olabilen bir insansın. Ailene ve geleneklerine önem veriyorsun, ne kadar dalga geçilse de bunlardan vazgeçmezsin. Yaşadığın yerde bir şeylerin parçası olmak seni oldukça mutlu ediyor.

Vilma Çakmaktaş!

Vilma Çakmaktaş!

Çizgi filmde Vilma olarak sen oynasan yeridir! Ailene oldukça düşkünsün ve evin senin için dünyanın en güzel yeri anlamına geliyor. Bir şeyler okumaya ve öğrenmeye önem veren entellektüel bir yapın var. Kusur sayılabilecek yönün ise para harcamaya bayılıyorsun! Genelde duygularınla hareket ediyor olman ve sakin kalabilmen kazandığın saygının temel bileşenleri!

Beti Moloztaş!

Beti Moloztaş!

Beti'ye en benzer tarafın; arkadaşlık dediğinde akan sular duruyor! Ancak arkadaşlarına kıymet verirken de ailene verdiğin önemi unutmuyor ve gerekirse ikisinde birini seçme eğilimi gösteriyorsun. Arkadaş dayanışmasının resmen vücut bulmuş halisin. Tıpkı Vilma gibi para harcamaya da bayılıyorsun!

Çakıl Çakmaktaş!

Çakıl Çakmaktaş!

Dünyanın en güzel insanı olabilirsin! Akıllı, uslu, istediğini bir şekilde yaptırabiliyor olman Çakıl'la bu kadar benzemenizin asıl sebebi. Hayata dair öyle büyük beklentiler ya da istekler içinde olmaman ve ailenin yanında kendini inanılmaz derecede mutlu hissetmen seni ayrı bir yere konumlandırıyor. Hayvan sevgisi ve arkadaş sevgisiyle dolu bir kalbin var!

Bambam Moloztaş!

Bambam Moloztaş!

İnsanın doğduğu yer değil doyduğu yer evidir sözünün canlı kanıtısın! Kendi halinde ve arkadaşlarıyla mutlu birisi olsan da, herhangi bir insan canını sıktığında 10 kaplan gücünü ortaya çıkarabiliyorsun. Arkadaşlık ve aile sevgisinin kıymetini doğuştan bilenlerdensin.

Onedio Testlerini Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
444
253
191
102
39
26
20
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Yunus Emre Tavukçu

başka bir testte prenses şimdi Vilma çıktı ben bu sitede daha fazla duramam .ss

Ms Gray

Taş devrindeki taş olan kız çıkmak ister insan ama sonuç Fred çıkıverir...

wtf löl

acıktım