Görüş Bildir
Haberler
Hangi Takısın?

etiket Hangi Takısın?

17.01.2019 - 15:56

Kadınların asla vazgeçemediği aksesuarlarından olan takılar, daima şıklık göstergesidir. Hatta öyle ki, takı kullanmadığımızda kombinimiz tamamlanmamış gibi hissederiz.

 Peki, sen olmazsa olmazımız olan takılardan hangisi olduğunu biliyor musun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle hangi saç rengine sahip olduğunu öğrenelim!

2. Hazır saç demişken, hangi saç modeli tam senlik?

3. Makyajının vazgeçilmezi hangisi?

4. Takıda hangisini tercih edersin?

5. Çok mecbur kalırsan hangisini yapmayı tercih edersin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bu kombinlerden hangisi günlük tarzına en yakın?

7. Hangi ayakkabı senin ruhunu yansıtıyor?

8. Son olarak, bu dövmelerden hangisi senin vücudunda olmayı hak ediyor?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Kolye!

Kolye!

Sen, takılar içinde belki de en çok kullanılan kolyesin! Kolyeler bir kombini tamamlamada eksikliği en çok hissedilen aksesuarlardan birisidir. Sen de arkadaşların için böylesin! Sensiz kendilerini eksik hissediyorlar, herhangi bir ortamdan yeterince keyif alamıyorlar. Sevdiklerin için vazgeçilmez olma özelliğini elinde taşıyorsun yani!

Yüzük!

Yüzük!

Sen çevrendeki insanlar için oldukça özelsin. Onlar için tek ve biriciksin, seni tanıyanlar için de daima özel bir yere sahip oluyorsun. Tıpkı yüzük gibi! Muhtemelen takılar arasındaki en anlam taşıyanı yüzük çünkü. Kimin hayatına dokunsan, unutulmaz oluyorsun kısacası. Bu arada bir ilişki yaşadığında da hiçbir zaman sevgi sorunu yaşamıyorsun. Zaten kim seni sevmez ki?

Küpe!

Küpe!

Sen arkadaşların içinde en neşeli, en canayakın ve en hareketli kişisin. Ama hiçbir zaman yalnızca iyi gün dostu olmuyorsun, kimin sana ihtiyacı olsa hemen orada bitiyorsun! Yani herkesin hayatında senden bir tane olması gerekiyor diyebiliriz. Sonuçta böyle arkadaşlar bu devirde biraz zor bulunuyor. Anlatabildik mi bilmiyoruz ama, kocaman bir kalbin var ve bunların hiçbirini gösteriş için yapmıyorsun. Hepsini saf sevginle yapıyorsun, çok da iyi yapıyorsun!

Saat!

Saat!

İşte karşımızda aranılan insan! Şunu bilmeni isteriz ki, sensiz olmuyor. Yani, arkadaş da olsan çevrendekiler sensiz yapamıyor elbette ama, sana gönlünü kaptıranın vay haline! En ufak bir tartışmada bile seni kaybetmenin korkusunu tümüyle hissediyor ve bu onun en büyük korkusu diyebiliriz. Sen hayatına girdiğin insanların saf sevgisini kazanıyorsun ve bunu da sonuna kadar hak ediyorsun kısacası. Ne büyük şans seni tanımak!

Bileklik!

Bileklik!

Sen hayatındaki her şey için tam bir tamamlayıcısın. Çoğunlukla mantığınla hareket ediyor ve eksik parçaları anında tamamlıyorsun. Bu özelliğinle Sherlock Holmes gibi görünsen de, kastettiğimiz yalnızca bu değil elbette. Aynı zamanda bunu duygusal olarak da yapabiliyorsun. Oldukça iyi bir dostsun ve birinin ihtiyacı olduğunda -tam da ihtiyacı olan- aklı veriyorsun. Bu da senin çok daha fazla değer görmeni sağlıyor. Ama beni bunun için mi seviyorlar deme sakın, sen bu kadar iyi olmasan sırf bu özellikten dolayı hayatlarında yer alamazdın tabii ki.

Halhal!

Halhal!

Sen geleneklerine bağlı, gelişmeyi sevsen de özünden çok da kopamayan bir karaktere sahipsin. Yani, mesela, kendini geliştirmeyi, yeni şeyler keşfetmeyi ve öğrenmeyi çok seviyorsun, ama bir şeyler seni değiştirecek bu öğrendiklerin sebebiyle diye de endişe duyabiliyorsun kimi zaman. Çünkü kendin olmayı seviyor ve bundan büyük bir mutluluk duyuyorsun. Aslında endişen boşa, çünkü zaten hiçbir durum özünde olduğun kişiyi değiştiremez ve seni bununla suçlayamaz. Sen her şeyinle çok güzelsin!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
325
207
96
39
23
18
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın