Görüş Bildir
Haberler
Hangi Spor Türü Sana Uygun?

Hangi Spor Türü Sana Uygun?

Galina Grigoryevna
05.09.2018 - 16:36 Son Güncelleme: 18.11.2018 - 15:45

Herkesin bünyesine göre bir spor çeşiti vardır. Herkes her sporu yapamaz. Bakalım senin spor türün neymiş?

Hadi teste başla!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Gün içinde enerjin nasıl olur?

2. Aksiyon insanı mısın?

2. Aksiyon insanı mısın?

3. Mesleğin nasıl olmalı?

4. Spor kanallarını takip eder misin?

5. Senin için Playstation oynamak futbol oyunlarından ibaret mi?

5. Senin için Playstation oynamak futbol oyunlarından ibaret mi?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sporda önemli olan niyet midir?

7. Bu ev eşyalarından hangisi sence olmasa da olur?

8. 5 yıl sonra kendini nerede görüyorsun?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Kesinlikle golf!

Senin spor türün kesinlikle golf. Golf tam sana göre bir spor. Hem biliyorsun golf zengin sporu. E sen de cüzdanı zengin olmasa da gönlü zenginlerdensin. O yüzden mutlaka golf oynamalısın. Kol gücü ve keskin gözlere ihtiyaç duyulan bu sporda başarılı olacaksın. Senin keskin gözlerin golf sporunda sana yardımcı olacak. Vurduğu gol olan birisi için golf en ideal spor. Hayatında hep istediğini yakalayan birisi olduğuna göre golf çantanı bir an önce hazırlamalısın. Dikkat, sabır ve yüksek para isteyen bu sporu kesinlikle sen yapmalısın. Kesinlikle golf yapmalısın!

Tırmanış!

Tırmanış!

Sen 'Zirvedeyim canım sesin gelmiyor.' bilge sözünü kendine hayat tarzı edinmişsin. Senin için en iyi spor tırmanış. Yüksek yüksek tepelere ev kurma hayalleriyle yola çıkacağın bu sporda çok başarılı olacaksın. En iyisi küçük bir parkurla başla ve büyük bir cesaretle ilerle. Bu iş senin işin. Zaten normal hayatında da hep zirvelerde yaşadığın ortada. Kendini en iyi hissettiğin durum yüksek yerlerden insanlara bakmak olacaktır. Bunu ego olarak söylemiyoruz. Fakat dağcılık, kamp ve tırmanış senin psikolojin için de iyi gelecek. Senin yenemeyeceğin dağ ve tepe yok!

Koşu!

Profesyonel anlamda yapmasan da sana en iyi gelecek spor kesinlikle koşu olacak. Kendini bulduğun ve hızlandıkça bütün problemlerini unuttuğun bu spor azim ve yüksek konsantre gerektiriyor. Bizce çok iyi ilerleyeceğin koşu sporunu günlük kısa koşularla, daha sonrasında yavaş yavaş artırarak ilerletebilirsin. Sen yüksek enerji ve hızı seven birisin. Koşu enerjini en iyi atabileceğin spor dalıdır. Bir yerden başla ve en iyisi olmak için çabala. Zaten sen doğduğundan beri bir koşuşturmanın içerisinde bulunmuşsun. Sana zor gelmeyecek. Sen başarırsın!

Rafting!

Senin yapacağın spor kesinlikle rafting olmalı! Rafting grupça yapılan hem eğlenceli hem zor hem de ortak hareket edilebilen bir spor. Su içerisinde kendini mutlu hisseden birisin. Yüzmek seni özgürlüğün en doruk noktalarına çıkartacak. Fakat heyecanlı tarafı senin için rafting ve hızlıca akan suların içerisinde bulunacağın eğlence olacak. Beraber hareket edebilmek ve topluca bir zafer kazanmak senin için bütün dünyaya değer. Başarıyı ortaklaştırmak ve bunun büyük mutluluğunu yaşamak seni çok tatmin edecek. Arkadaşların da senin gibi bu spordan büyük zevk alacaklar. Kesinlikle senin spor türün rafting olmalı.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
183
101
70
61
35
16
11
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
byun baekhyun

koşu... hmmm