Görüş Bildir
Haberler
Hangi Sonsuzluk Taşısın?

etiket Hangi Sonsuzluk Taşısın?

Sara
19.09.2019 - 15:00

Zihin taşı, gerçeklik taşı, güç taşı, uzay taşı, zaman taşı, ruh taşı... Peki ya sen hangisisin? 

Cevabı öğrenmek için hemen testi çözmeye başlayabilirsin!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Yaşını öğrenebilir miyiz?

2. Bir film yapacak olsan türü ne olurdu?

3. Olaylar karşısında tutumun ne şekilde olur?

4. Bunların içinden bir renk seçmeni istesek senden 🤔

5. Zamanı kontrol edebilsen hangisini yapardın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Arkadaşların seni nasıl tanımlar?

7. Çok istediğin bir şey için çok sevdiğin bir şeyden vazgeçmen istenilse vazgeçer misin?

8. Hangi özelliğin sende olmasını isterdin?

9. İmkanın olsa bu dünyayı yönetmek ister miydin?

10. Son olarak sonsuzluk taşları hakkında bilgin olmadığını sorsak sana ne dersin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sen Uzay Taşısın!

Sen Uzay Taşısın!

Sen zaman kavramını aşmış uzay taşısın! Kendi zamanını yaratmaya, bundan keyif almaya bayılıyorsun. Kendine zaman ayırmak en sevdiğin şeylerden biri. Aynı zamanda yanında olan insanların da zamanın nasıl geçtiğini anlamamasına neden olabiliyorsun. Elindeki gücün farkındasın ve yeri geldiğinde kullanmaktan da kaçınmıyorsun. Özel biri olduğun aşikar böyle kalmaya devam et!

Sen Güç Taşısın!

Sen Güç Taşısın!

Sen kalıbına sığmayan güç taşısın! Sendeki enerji öyle bir şey ki bir yere sığmıyor ve bunu her yerde belli ediyorsun. Her seferinde insanlarda uyandırdığın etki ile farkını ortaya koyuyorsun. Etrafındakilerin enerji kaynağı olmaya bayılıyor bunun için de elinden geleni ardına koymuyorsun. Pozitif kalmaya devam et!

Sen Gerçeklik Taşısın!

Sen Gerçeklik Taşısın!

Sen realistliğin babası gerçeklik taşısın! Kendi doğruların, kendi çizgilerin, kolay kolay değişmeyecek değerlerin var, e durum böyle olunca haliyle kontrol altına alınma konusunda, ikili ilişkilerde çok büyük problemler yaşayabiliyorsun. Doğrudan şaşmadığın için her ne kadar dik başlı gözüküp etrafından eleştiriler alsan da doğruda kalmaya devam et!

Sen Ruh Taşısın!

Sen Ruh Taşısın!

Sen manipüle kabiliyeti arşa ulaşmış ruh taşısın! İnsanlar üzerinde bıraktığın etki ve konuşurken kendini hep haklı çıkarmayı başararak dikkatleri üzerine çekiyorsun. Her konuda bir fikrin var ve söylemekten de geri kalmıyorsun. Her ne kadar çok bilmiş gibi gözüksen, herkesin gözü sende olsa da bu hoşuna gitmiyor değil. Yanlış anlaşılmalara dikkat etmeni öneririz.

Sen Zihin Taşısın!

Sen Zihin Taşısın!

Sen her insanla anlaşabilen zihin taşısın! İnsanlarla empati yeteneğin o kadar yüksek ki karşındakinin ne düşündüğünü anlayıp ona göre hareket bile edebiliyorsun. İnsanları her ne kadar şaşırtsan da onları bu kadar anlayabilmen çok hoşlarına gidiyor. Bu devirde anlayabilen birini bulmak çok zor ama kendini de 'Karşımdaki ne düşünür?' diye yıpratmamanı öneririz.

Sen Zaman Taşısın!

Sen Zaman Taşısın!

Sen elindeki her fırsatı değerlendirmeye meyilli zaman taşısın! Her fırsatı değerlendirip, anın tadını çıkarmaya bayılıyorsun. İmkanın olsa farklı zaman dilimleri yaratıp onlardan bile keyif alacaksın. Yaşam dolu bir enerjin var ve bu geçirdiğin anların keyfini sürmene neden oluyor. Tam bir anın tadını çıkarma kafasında olsan da ilerisini de düşünmen gerektiğini unutma lütfen.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
307
145
57
19
16
9
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Yaren Ermiş

Sen elindeki her fırsatı değerlendirmeye meyilli zaman taşısın! Her fırsatı değerlendirip, anın tadını çıkarmaya bayılıyorsun. İmkanın olsa farklı zaman dili... Devamını Gör

FF

Musalla taşı... :/

psyhedelichead

Çok doğru bi sonsuzluk taşı çıktım:) zaman kavramını aşmış uzay taşısın! Evet, kendi zamanımı yaratıyorum ve bundan aşırı keyif alıyorum. Kendime zaman ayırm... Devamını Gör