Görüş Bildir
Haberler
Hangi Siyah Beyaz Aşk Dizisi Karakterisin?

etiket Hangi Siyah Beyaz Aşk Dizisi Karakterisin?

29.01.2018 - 18:08

Siyah Beyaz Aşk dizisi yayınlandığı günden beri ekranlarda fırtınalar estiriyor. Dizideki aşklar, entrikalar sürekli gündemde. Dizide yer alan her karakterin ayrı bir dramatik hikayesi var. Biz de yaptığımız karakter analizlerine göre güzel bir test hazırladık buyrun efendim çözün bakalım siz kimle birbirinizin kopyasısınız.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce cinsiyetini öğrenelim.

2. Bir gün aşkın uğruna bunlardan birinden vazgeçmek zorunda olsan bu hangisi olurdu?

3. Aile kelimesi ne ifade ediyor senin için?

4. Peki ailendeki insanların yanlış şeyler yaptığını bilsen ne yapardın?

5. Aşk insana istemediği şeyler yaptırır mı?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Ailenin mutluluğu/huzuru için kendini feda eder miydin?

7. Sence sevgi güzelleştirecek mi bu dünyayı?

8. O kadar aşktan, sevgiden bahsettik ama bir soruyu unuttuk; inanıyor musun aşkın varlığına?

9. İnsanların en çok hangisine ihtiyacı var?

10. "Göz yanıltır, akıl şaşırtır. Gönül gözüyle bakmalı, gönül asla yanıltmaz" sen ne düşünüyorsun?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Aslı!

Aslı!

Dizimizin güzeller güzeli başarılı doktoru Aslı da tıpkı senin gibi. Açıkcası onu ilk tanıdığımızda bir insan nasıl her yönüyle bu kadar mükemmel olabilir diye düşünüyorduk. Meğer kanlı canlı hali zaten aramızdaymış. Sen tıpkı Aslı gibi sevginin bu dünyadaki her şeyi iyileştirebileceğine inanan merhametli, akıllı aynı zamanda da hayat dolu bir kadınsın. Senin etrafında olan herkes için sen bir nevi yıldız gibisin. İnsanlar sana o kadar özeniyor ki... Haklılar da çünkü her yönünle harika bir kadınsın. 

Aşk ve sevgi kavramları senin hayatının merkezinde. Bunu etrafındaki herkese de hissettiriyorsun zaten. İnsanlar seninleyken resmen mutlulukla ve pozitif enerjiyle dolup taşıyorlar. Umarız hayatın boyunca böyle olmaya devam edersin, bu dünyanın senin gibi insanlara çok ihtiyacı var :)

Yeter!

Yeter!

Farkındayız bu sonuca pek sevinmedin ama bir şeyi unutuyorsun. Yeter, zorlu bir yaşam mücadelesinden çıkmış bir kadın ve karakteri de bu doğrultuda şekillenmiş. Yani bir nevi hayat ona bu sert kabuğu örmeyi öğretmiş. İşte seninle de bu yönden çok benziyor. Sen de tıpkı Yeter gibi yaşadığın zorluklar karşısında nasıl güçlü duracağını çok iyi öğrenmişsin. İnsanlar sana hayranlıkla bakıyor. Çünkü bu kadar güçlü ve asil kalabilmek herkesin harcı değil. Evet belki soğuk duruyorsun etrafına ve bu da seni kibirli gösteriyor bazen. Ama sen böyle biri olmadığını biliyorsun diğerlerinin düşüncelerinin ne önemi var. 

Sen çok güçlü bir kadınsın ve insanlar senin onlara kol kanat germenden,  herkesi bir araya toplamaya çalışmandan fazlasıyla memnun. Ayrıca çok dobra ve akıllı bir kadınsın. Hayatın boyunca da bunların avantajlarını yaşayacaksın merak etme :)

Gülsüm!

Gülsüm!

Senin prenses hallerinle birebir örtüşen karakterimiz Gülsüm. O da senin gibi el bebek gül bebek büyütülen ve ailenin, arkadaş ortamlarının en sevilenlerinden. Sen fazlasıyla şanslı bir kadınsın. Hayat hep bir yerden gülüyor sana. Tabii bu durumda en büyük pay senin güzel kalbin...

Prenses falan dedik ama yeri gelince o çıt kırıldım hallerinden eser kalmıyor. Adeta bir kaplana dönüşüyorsun. Hele bir de damarına basarlarsa eyvah! Zaten hayatta da böyle olmak en iyisi. Yerine göre davranıyorsun her zaman. Nerede hangi adımı atacağını da çok iyi biliyorsun. Bizden çevrendeki insanlara tavsiye seni çok kızdırmasınlar. Naif, pamuk kalpli prensesimiz sözleriyle bile canınızı çok yakabilir...

Ferhat!

Ferhat!

Dizimizin asi prensi Ferhat, tıpkı senin kopyan. Her ne kadar Ferhat gibi soğuk, sinirli ve kaba gözüksen de aslında senin bu halin hayatın sana getirdiği kötü ve zorlu tecrübelerden kaynaklanıyor. Ayrıca bu cool tavırların da kadınlarımıza baya çekici geliyor demeden geçemeyeceğiz... Bir de aile konusu ki var ki senin en hassas noktan. Onlar için her şeyini feda edebilirsin. Hem de hiç düşünmeden. Bu yönünü de herkes çok takdir ediyor. Yalnızca dikkat etmen gereken ufak bir nokta var o da ailene gösterdiğin özen ve önemi kendine de göstermen. Bazen kendini hiçe sayabiliyorsun ve bu da seni çok yoruyor. 

Korku gibi bir kelime senin lügatında yok. Her zaman korkusuz ve cesaretli bir insan oldun. Çevrendeki insanlar da bu haline hayran...

Namık!

Namık!

Dur dur hemen kızma bize. Namık'a benzemen tahmin ettiin gibi kötü bir şey değil. Tamam haklısın kendisini biraz acımasız ve duygusuz olarak tanıyoruz ama aslında mecbur olduğu için bu halde. Yani tıpkı senin gibi. Sen de ailen için her şeyi yapabilecek birisin, kendinden bile vazgeçecek kadar da cesursun üstelik. Yalnız ufak bir sorun var ki bu uğurda gözün hiçbir şeyi görmüyor. Sanırım biraz fazla korumacısın ve bu bazen insanlara zarar verebiliyor. Tabii sana da hak veriyoruz zor bir dünyada yaşıyoruz sen de ailenin huzurlu ve mutlu olmasını istiyorsun. Ah keşke her istedimiz olsa. Kendini bu kadar yıpratma ve kaptırma. Çünkü biliyoruz her hatan sevginden oluyor aslında.

Cem!

Cem!

Sen tıpkı Cem gibi sevdiklerin için her şeyi yapabilecek mükemmel bir adamsın. Ailen, arkadaşların ne zaman başlarına kötü bir şey gelse ilk seni arıyorlar değil mi? Hiç şaşırmadık çünkü sen gözünü kırpmadan herkesin yardımına koşan birisin. İyilik meleği diyebiliriz sanırım senin için. Zor olmuyor mu böyle herkese yardım etmek? Olmuyor değil mi, sen böyle mutlu oluyorsun çünkü. Seni gerçekten çok takdir ediyoruz, senin gibilerine o kadar çok ihtiyacımız var ki...

Bizdem ufak bir tavsiye herkese yardım etmek için uğraşırken lütfen kendini unutma. Ne olursa olsun hayatta herkes senin gibi değil. Zor bir anında bir bakarsın kimse kalmaz yanında. O yüzden ön plana kendini koy her zaman. Umarız çok mutlu olursun çünkü bunu en çok sen hak ediyorsun :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
587
344
117
46
33
23
20
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın