Görüş Bildir
Haberler
Hangi Seksenler Dizisi Karakterisin?

etiket Hangi Seksenler Dizisi Karakterisin?

Herkesin özlemini çektiği 80'li yılların anlatıldığı bazen güldüren bazen ağlatan Seksenler dizisindeki hangi karakter olduğunu söylüyoruz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seç.

3. Öncelikle sen hangi dönemde doğdun?

4. Sabahtan akşama kadar arkadaşlarınla sokakta oyun oynamayı mı tercih edersin yoksa internet üzerinden oyun oynamayı mı?

5. İyiliğin için en yakın arkadaşlarının sana yalan söylediğini öğrendin. Bu durumda nasıl tepki verirdin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sürekli eski günlere dalıp dalıp gider misin?

7. Son olarak dostların senin olmadığın bir ortamda seni hangi özelliğinle anarlar sence?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Ahmet!

Ahmet!

Her şeyden önce senin kendi kuralların ve kendine yarattığın bir dünyan var. Seni sen yapan değerlerin dışına çıkmaktansa uzaklaşmayı tercih ediyorsun. Senin en değerli varlığın sevdiklerin, onların kılına bile zarar gelmesini istemezsin. Bu uğurda hatalar yapmıyorsun diyemeyiz ama, sınırları çok aşmasan iyi edersin!

Gülden!

Gülden!

Sen o kadar deli dolu ve dizginlenemez bir ruha sahipsin ki, hayatın seni nereye götüreceğini bilemiyoruz. Dizginlenemez ruhunu yola getirecek tek bir şey var o da aşk! Gerçekten gönlünü birini kaptırdığında onun için yapamayacağın şey yok. Size zarar vermeye çalışanların da vay haline!

Fehmi!

Fehmi!

Seni anlatmaya nereden başlayacağımızı bilmiyoruz. Son derece kudretli ve cömertsin. Sevdiklerine zarar gelmemesi için yapamayacağın şey yok! Ancak bazen işin dozunu kaçırdığını söyleyebiliriz. Sevdiğin insanlara zarar gelmemesi için çabalarken, bazen zor durumda kalmalarına neden olabilirsin. Kontrolü biraz elden bırakmaya ne dersin?

Rukiye!

Rukiye!

Senin kocaman bir kalbin ve o kalbinle oluşturduğun küçük bir dünya var. Sevgini kazanmış kişiler dışında kimse açık olmayan bir dünya! Son derece korumacı ve sahiplenici bir yapın var. Ayrıca oldukça otoritersin de! Çevrendekiler de bu durumu kabul etmiş olacak ki kimsenin senin söylediklerine itirazı olmuyor. Yine de bu kadar kontrolcü olmamaya bak, bizden sana tavsiye!

Butik Ali!

Butik Ali!

Sen bu dünyanın en temiz kalpli, en güzel insanlarından birisin! İçinde kötülüğün zerresi yok. Her şeye kendi içindeki saflıkla bakıyor ve öyle yaklaşıyorsun. İyiliğinden ve güzelliğinden etrafında çoğunlukla senin gibi temiz kalpli insanlar oluyor. Ayrıca ticari zekan da çok iyi. Göl kenarındaki insanlara su satacak kadar zekisin. Her insanın senin gibi kafası çalışan bir yakını olmalı!

Nazlı!

Nazlı!

Sen dünyadaki en temiz kalpli insanlardan birisin! Öyle güzelsin ki, insanlar senin yanında daima kendini iyi ve güzel hissediyor. Son derece yardımseversin, yardıma ihtiyaç duyan herkesin yanındasın. Ayrıca çok da çalışkansın, kendini geliştirmek için her şeyi yaparsın! Bu yolda olmaktan vazgeçme!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
324
164
112
49
28
18
17
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
realscofield12

yaş 65 üstü var ama doğum tarihi 70lerden sonra yok ananeme yapamadım lan niye böyle yapıyonuz kadını 70lere koydum :(

Gizem Yenikler

Nazlı Sen dünyadaki en temiz kalpli insanlardan birisin! Öyle güzelsin ki, insanlar senin yanında daima kendini iyi ve güzel hissediyor. Son derece yardımse... Devamını Gör

fchinaski

ahmet. hic sevmem