Görüş Bildir
Haberler
Hangi Şaman Erk Hayvanı Senin Ruh İkizin?

etiket Hangi Şaman Erk Hayvanı Senin Ruh İkizin?

05.06.2020 - 11:00 Son Güncelleme: 23.06.2020 - 20:00

Şaman kültüründe herkesin bir erk hayvanı bulunur. Bakalım bu hayvanlardan hangisi senin ruh ikizin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Yaşını öğrenerek teste başlayalım:

2. Kendini tek kelimeyle tanımlaman gerekirse hangi kelimeyi tercih edersin?

3. Küçüklüğünde hangisi olmak için hayaller kurardın?

4. Hangisinde daha çok vakit geçiriyorsun?

5. Bu hayatta en büyük korkun hangisi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bu elementlerden hangisi sana daha büyüleyici geliyor?

7. Bize arkadaşını söyle ki, seni daha iyi anlayabilelim:

8. Imm... Şöyle bir keyif kahvesi içecek olsan şekerli mi içersin yoksa şekersiz mi?

9. Son olarak, sence dünyadaki en büyük sorun ne?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Kurt!

Kurt!

Senin şaman kültüründeki ruh ikizin kurt. Sen sadakatin kelime anlamısın desek yalan olmaz. Sevdiklerine öyle bir bağla bağlısın ki, ne olursa olsun arkanı dönmüyorsun onlara. Her türlü zarardan korumaya ant içmiş gibisin ayrıca. Bununla birlikte azim ve başarı senin hayattaki en belirleyici özelliklerinden. Bir iş ya da okulda bir ders fark etmez, eğer başarılı olmak istiyorsan o iş olmuş bilinmeli!

At!

At!

Senin şaman kültüründeki ruh ikizin at. Dünyadaki en sadık hayvandan bahsedince, senin sadakatini de sorgulamamamız gerektiği gün gibi ortada. Sen sevdiklerin ve seni sevenlerle kendine apayrı bir dünya kurmuşsun. Sınırların keskin olmasa da belli, bu güven çemberini aşmak da istemiyorsun. Hayatın son derece hareketli, canlı ve sevgi dolu geçiyor. Bu hayat bana yeter diye düşünüyorsun sen de :)

Ejderha!

Ejderha!

Senin şaman kültüründeki ruh ikizin ejderha. Buradan da şunu anlıyoruz, hayatının temelinde huzur var. Kendine bir düzen kurmuşsun ve bu düzendeki sınırları aşmadan uzuuuun yıllar yaşayacaksın belli ki. Biliyorsun ejderha şaman kültüründe sonsuzluğu simgeliyor. Ayrıca bilge bir kişiliksin. İnsanlara yol göstermelerden tut akıl vermelere kadar herkesin sevdiği bir akıl hocasısın sen. Herkesin hayatında isteyeceği türden :)

Yılan!

Yılan!

Senin şaman kültüründeki ruh ikizin yılan! Şaman kültüründe yılanın yeniden doğum anlamına geldiğini az çok biliyorsundur. Bunu hayatında yaşadığın zorlukları aşıp küllerinden doğmana bağlayabiliriz sanırım. Sonuçta kolay olmadı ama üstesinden gelmeyi bildin, şifa buldun bir bakıma. Umarız hayatındaki tek zorluklar atlattıkların olur :)

Geyik!

Geyik!

Senin şaman kültüründeki ruh ikizin geyik! Sen insanların hayatlarında görüp görebilecekleri en güzel kalbe sahipsin. Aklında hiçbir zaman kötülük olmuyor ve her ne olursa olsun mutlaka iyi bir sonuç çıkarabiliyorsun. Kolay bulunmayan bir insansın ve çevrendekilere bu özelliğinle umut ve mutluluk veriyorsun. Şifalanıyorlar bir bakıma seninle. Biz de kıskandık açıkçası, böyle bir güzellik bizim de hayatımızda olsa keşke.

Ayı!

Ayı!

Senin şaman kültüründeki ruh ikizin ayı! Ayının şaman kültürüne gücü simgelediğini biliyorsundur. Buradan da anlaşılacağı üzere sen bu gücü elinde bulunduruyorsun. Yani buradaki kasıt bir yönetici ya da siyasi bir güç gibi bir şey değil. Hayata karşı güçlü durmayı bilen ve başaran, zorlukların üstesinden gelebilen güçlü bir karakterden bahsediyoruz. Yoksa maddi şeyler gelir geçer, bunlara çok takılma :) Sahip olduğun güçle çevrendeki insanlara da şifa oluyorsun, onları iyileştirmeyi başarıyorsun. Harika bir insansın kısacası :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
621
296
138
56
50
31
20
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
sevimsizz

ayı, okuldaki arkadaşlarım bana boşuna ayı demiyormuş

Lina

Yılllaaan...! Korktun muğğ? Asdfghjklşi

Doğa Müftüoğlu

Kurt! Senin şaman kültüründeki ruh ikizin kurt. Sen sadakatin kelime anlamısın desek yalan olmaz. Sevdiklerine öyle bir bağla bağlısın ki, ne olursa olsun ar... Devamını Gör