Görüş Bildir
Haberler
Hangi Renk Senin Karakterini Yansıtıyor?

etiket Hangi Renk Senin Karakterini Yansıtıyor?

02.04.2021 - 15:15 Son Güncelleme: 02.04.2021 - 17:50

Hepimiz bambaşka karakterlere ve dolayısıyla bambaşka renklere sahibiz! Bakalım senin karakterini yansıtan renk hangisiymiş?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini öğrenelim:

2. Şimdi de yaşını öğrenelim:

3. Gözüne en çok çarpan renk hangisi?

3. Gözüne en çok çarpan renk hangisi?

4. Evreni oluşturan dört elementten hangisi daha etkileyici sence?

5. Şimdi de seni en çok etkileyen gökyüzü fotoğrafını seç!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sence hangisi daha güçlü bir duygu?

6. Sence hangisi daha güçlü bir duygu?

7. Yemelere doyamadığın, en sevdiğin meyveyi öğrenelim:

8. Son olarak küçükken en çok hangisinden korktuğunu söyle!

Yeşil!

Yeşil!

Sen sakin, dingin ve huzur dolu bir insansın. İnsanlar üzerinde dinlendirici bir etkiye sahipsin. Konuşman, hal ve hareketlerin o kadar doğal ve içten ki, asla yapmacık görünmezsin. Zaten sen de olmak istemezsin. Zihnin ve duyguların bütün bir uyum içinde. Doğal olan her şey seninle huzura kavuşmuş ve bütünleşmişsiniz sanki. Hatta çevrendekiler sen hiç sinirlenmez misin diye bile soruyor olabilirler. Huzur gibisin! Bu sebeple karakterini yansıtan renk yeşil!

Kırmızı!

Kırmızı!

Sen özgür ruhlu, dinamik ve enerjik bir yapıya sahipsin. Hatta bazen enerjin etrafındaki insanları yoruyor. Öyle ipe sapa gelmez bir düzeyde yani! Ama bunu kıskanıyorlar, malum herkesin enerjisi bitti gibi artık ama sen hiç onlardan olmadın. Kendine daima seni mutlu edecek sebepler buluyorsun. Ayrıca çok da çekicisin. Yani dikkat çekmemen elde değil. Bu sebeple senin karakterini yansıtan renk kırmızı!

Sarı!

Sarı!

Sen son derece asil bir insansın. Bir ortama girdiğinde adeta asaletin de seninle birlikte yürüyor, bütün dikkatleri üzerine çekiyorsun. Enerjik ve hayalperestsin. Karakterin de bir o kadar büyüleyici. Ama biraz aceleci bir yapın var, bir şey istiyorsan o hemen olup bitsin istiyorsun. Zamana bırakmalar pek de sana göre değil yani. Bu sebeple senin karakterini yansıtan renk sarı!

Mavi!

Mavi!

Sen herkesin hayatında olmasını isteyeceği türden bir insansın. İnsanlar üzerinde sakinleştirici ve huzur verici bir etkin var. Bunda senin doğal yapının olduğu kadar, güvenilir ve dert dinleyen hallerinin de etkisi var tabii. Herkese karşı hoşgörü gösterebiliyor, kimseyi yargılamıyorsun. İnsanları ve hatta tüm canlıları olduğu gibi sevmeyi çok iyi başarıyorsun. Su gibisin... Tüm bunlar da karakterini yansıtan rengi mavi yapıyor haliyle!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
246
82
61
58
18
16
11
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın