Görüş Bildir
Haberler
Hangi Pokemonsun?

etiket Hangi Pokemonsun?

AbSurDMaN
18.08.2014 - 10:42 Son Güncelleme: 19.08.2014 - 15:40

Bakalım pokemon dünyasında olsaydın hangi pokemon olacaktın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Aile büyükleri arasındaki şöhretin ne alemde, seni nasıl bilirler?

2. Her ölüm fena elbet de, hangi ölüm şekli seni daha çok korkutur?

3. Öğrenciliğine "çok tembel"den "çok çalışkan"a, yani 1'den 6'ya kadar bir değer ver.

4. Arkadaş ortamlarındaki hangi tipsin?

5. Şimdi aşağıdakilerden hangisi olsa yerdin bi güzel?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bu dizilerin hepsi güzel ama ancak birini seçebiliyorsun, hadi bakalım.

7. Beraber vakit geçirmeye bayıldığın en yakın arkadaşın sonunda açıldı, aşıkmış sana...

8. Son olarak, bir akıllı telefon seç bakalım.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sen Pikachu'sun!

Herkes tarafından sevilen, sevgi dolu, sevdiklerine sadık, genelde mutlu, ya sen harika bir pokemonsun. Ash'in neden favorisi olduğun ortada. Kendin ve sevdiklerin için tüm gücünle zorlukları karşılamaya hazırsın. Açıkcası senden yoğun bir elektrik alıyoruz. Paravan açılsın!

Sen Bulbasaur'sın!

İnandığın değerler uğruna dünyanın dibine kadar bile gidersin sen. Aslansın aslaaan, ama ondan önce Bulbasaur'sın tabii ki. Özgüveninle fark yaratıyorsun. İnsanlar senin gibi bir dostu olduğu için mutlu ve rahat hissediyor. Onlar için her türlü fedakarlığa hazırsın.

Sen Charmander'sın!

Kurallara bağlı olmak senin vahşi kişiliğine göre değil, sen özgür ruhlusun. Değişken bir ruh yapısına sahip olsan da seviliyorsun çünkü sevdin mi tam seviyorsun. O değil de kuyruğundaki ateş sönecek diye zamanında ne üzülmüştük be. Neyse ki atlattık o zor günleri.

Sen Squirtle'sın!

Eğlencelisin, neşe dolusun ve daima sevdiklerinin yanındasın. Kaplumbağalara isim verilme sebebisin! Liderlik ruhuna da sahipsin ama fazla kasmıyorsun, biraz arka planda takılayım diyorsun. Keyif senin keyfin. Bu arada laf aramızda güneş gözlüğünü taktığın an senden karizması yok.

Sen Togepi'sin!

Bu nasıl bir tatlılık, bu nasıl bir güzellik! İnsanın seni görünce yanaklarını mıncırası geliyor. Sen de farkındasın tatlılığının, ve bunun tadını çıkarıyorsun. Pokedex'e göre 'mutluluk veren hisleri ve mutluluğun kendisini içinde depolayıp, etraftakilerle paylaşan eğlence yumağı' bir canlısın, daha ne olsun!

Sen Psyduck'sin!

Sen tam bir şapşalsın! Aman ha kötü anlamda değil bu, tatlılık anlamında. Hani böyle karşı cins tarafından ay kıyamam diye sevilen ama çekingen olduğundan yalnız kalanlar olur ya sen onlardansın. Arkadaş ortamında pot kırsan bile şirin gözüküyorsun, sakarlıkların bile hoşa gidiyor. Biraz çekingen olmasan dünya bambaşka olurdu senin için.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1325
608
532
162
147
103
100