Görüş Bildir
Haberler
Hangi Muhteşem Yüzyıl Karakterisin?

Hangi Muhteşem Yüzyıl Karakterisin?

Muhteşem Yüzyıl Sergisi
03.03.2015 - 15:20 Son Güncelleme: 23.03.2015 - 10:35

1. Öncelikle şunu bir öğrenelim: Senin en belirgin özelliğin hangisi?

2. Bir de Muhteşem Yüzyıl evreninde yaşasaydın, en çok kiminle mücadele edeceğini öğrenelim?

3. Şimdi de hanedanın içinde olduğunu düşün! Peki ama sen bu hanedanın içindeki hangi iskambil kartısın? (Kartlara yükleyeceğin anlam sana kalmış!)

3. Şimdi de hanedanın içinde olduğunu düşün! Peki ama sen bu hanedanın içindeki hangi iskambil kartısın? (Kartlara yükleyeceğin anlam sana kalmış!)

4. Sırada çok ama çok zor bir soru var: İmparatorluğun başına geçmek için birini öldürmen gerekse bunu yapar mısın?

5. Peki öldürmen gereken kişi kendi kardeşlerinden biriyse?

6. Peki ya, sen padişah olsan, hangi Avrupa şehrini fethetmek isterdin?

7. Aşk için en çok ne yaparsın?

8. Hanedandan birine aşık oldun ve eğer bu öğrenilirse öleceksin. Ne yapacaksın bu durumda?

9. Sevdiğini başkalarıyla paylaşmak zorundasın, buna katlanabilir miydin? Ne yapardın?

10. Son soru: Dizide seni en etkileyen sahne hangisiydi?

"Kanuni" çıktı!

"Kanuni" çıktı!

Sen süreçlere değil de sonuca bakanlardansın. Süreçte yaptıkların kötü ya da yanlış gibi gözükse de sonuçta yollar doğruya çıkmıştır ve yapacak bir şey yoktur. Bunun yanında şıksın ve rahatına düşkünsün. Kendi konforun için yapamayacağın şey yoktur. Tam da bu yüzden, sana her ne kadar bencil deseler de, bencil olmayan var mıdır ki? Sen en azından yalan söylemiyorsun, ey devletlim. Ala ala!

"Hürrem Sultan" çıktı!

"Hürrem Sultan" çıktı!

Senin için en doğru kelime: Sevimli. O kadar sempatik tavırların var ki, seni görüp de aşık olmayacak adamın alnı karışlanır, sözlerine itibar edilmez ve adam yerine konmaz. Ancak bu sevimlilik senin masken. Planların en Ali Cengiz'i, manipülasyonunsa en borsa brokerı sendedir hiç şüphesiz. Karşındakini öyle bir manipüle edersin ki, bir şey yapar kendi aklıyla yapmış zanneder; bu senin alamet-i farikan!

"Şehzade Mustafa" çıktı!

"Şehzade Mustafa" çıktı!

Sen bir (1) adet adaletin yılmaz savunucusu, doğruluk yolunun şaşmaz yolcusu ve hakkaniyetin vücut bulmuş halisin. Bu doğrucu Davutluğun yüzünden başın belaya girse bile, senin için sıkıntı değil. İlmek boynuna geçtiği anda bile, haktan şaşmazsın. Mertsin sen mert! Ancak yine de düşmanlarına karşı dikkatli ol, sen bize lazımsın ;)

"Valide Sultan" çıktı!

"Valide Sultan" çıktı!

Senin birçok özelliğinden en öne çıkanı kuşkusuz otoriter tavrın ve de baskınlığın. Sözünün üstüne söz duymaktan çok haz etmiyorsun. Bu yüzden sana yakınların diktatör lakabını taksa da, sonunda hep sen haklı çıktığın için başkalarının lafını dinlememen çok doğal. Bu durumunu pek tabii ki anaç ve korumacı kişiliğinle de açıklayabiliriz. Son olarak senin tam bir mantık abidesi olduğunu da söylemek gerek. Sen gerçeklerin insanısın, salakça hayaller sana Fizan’dan daha uzak!

"Pargalı İbrahim" çıktı!

"Pargalı İbrahim" çıktı!

Senin pek tabii ki en net ve baskın karakteristik özelliğin, acayip derecede analitik olman. Tam bir sorun çözücüsün, zekisin çünkü, hatta deha. Objektif diğer bir yandan da: İşinle, ilişkilerini ayırmayı biliyorsun bir kere ve kolay sinirlenmiyorsun, en zor zamanda bile soğukkanlı kalmayı iyi beceriyorsun. Bilgesin sen, öğütlerin kulaklara küpe, tutmayanlarınsa pürmelhali meydanda!..

"Mahidevran Sultan" çıktı!

"Mahidevran Sultan" çıktı!

Sen kişiliğin tamamen zümrüdüankaya benziyor. Çünkü dibe vurduğun yerden çıkmayı, küllerinden doğmayı çok ama çok iyi biliyorsun. Hiçbir zorluk seni yolundan döndüremez; mücadeleci ve rekabetçisin çünkü. Hırslısın sen hırslı. Bugüne kadar bir şeyler başardıysan da, bu yoldaki tek yardımcın tırnaklarındı! Son olarak, şaibeli birinciliklerdense, şerefli ikincilikler senin için daha evladır!

Sen de hayranı olduğun ve detaylarını merak ettiğin dizinin sergisine git, dizi sahnelerini yeniden yaşa.

Sen de hayranı olduğun ve detaylarını merak ettiğin dizinin sergisine git, dizi sahnelerini yeniden yaşa.

Bu Muhteşem dizinin Muhteşem instagram hesabına göz atmak için tıklayınız.

Mart ayı boyunca Muhteşem Yüzyıl: Teşhir-i İhtişam Sergisine bilet alınca diğer bilet IEG'den hediye... Detaylar için tıkla !

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
238
109
70
40
27
20
18