Görüş Bildir
Haberler
Hangi Mucize Doktor Dizisi Karakterisin?

etiket Hangi Mucize Doktor Dizisi Karakterisin?

04.10.2019 - 12:00

Mucize Doktor tüm güzelliğiyle devam ediyor. 

Sen bu dizideki hangi karaktersin peki?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini öğrenelim!

2. Peki, kaç yaşındasın?

3. Düzen konusunda hassas mısın?

4. Senin uyku pozisyonun bunlardan hangisi?

5. İyilik yapmanın bir sınırı var mı sence?

5. İyilik yapmanın bir sınırı var mı sence?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Acıktın ve döner yiyeceksin diyelim... İçinde hangisi OLMASIN?

6. Acıktın ve döner yiyeceksin diyelim... İçinde hangisi OLMASIN?

7. Bir sırrın olduğunda, en sevdiğinden bile saklar mısın?

7. Bir sırrın olduğunda, en sevdiğinden bile saklar mısın?

8. Son olarak, Doktorlar dizisinde en sevdiğin karakter hangisiydi?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Ali!

Ali!

Sen bu dünyanın en temiz kalpli, en güzel insanlarından birisin! İçinde kötülüğün zerresi yok. Her şeye kendi içindeki saflıkla bakıyor ve öyle yaklaşıyorsun. İyiliğinden ve güzelliğinden etrafında çoğunlukla senin gibi temiz kalpli insanlar oluyor. Ama dikkat et! Bazen kötü kalpli insanlar bunu kullanmak için sana küçük tuzaklar kurabilir ya da seni kandırmaya çalışabilir. Biraz olsun insanlara kötü olabileceklerini düşünerek yaklaşmanda fayda var!

Nazlı!

Nazlı!

Sen dünyadaki en temiz kalpli insanlardan birisin! Öyle güzelsin ki, insanlar senin yanında daima kendini iyi ve güzel hissediyor. Son derece yardımseversin, yardıma ihtiyaç duyan herkesin yanındasın. Ayrıca çok da çalışkansın, kendini geliştirmek için her şeyi yaparsın! Bu yolda olmaktan vazgeçme!

Ferman!

Ferman!

Sen bir miktar karışık olmakla birlikte, kalbinde sevgi ve iyiliği barındıran birisin. Yani, aslında seni çözmekte biraz zorluk çekiyoruz. Kalbin temiz, insanlara sert görünmeye çalışsan da son derece ponçik bir insansın aslında. Ama bazı küçük sırların olabilir seni sert görünmeye zorlayan... Her şeyin üstesinden sevgi ve iyilikle gelebileceğinden eminiz. Yeter ki sen de buna inan!

Beliz!

Beliz!

Sen tamamen duygu insanısın. Çok seviyorsun, çok bağlanıyor ve tamamen sevdiklerine sığınıyorsun! Bu kötü bir şey değil aslında, sadece tek başına da güçlü olduğunu bilmek zorundasın. Hayatta ne kadar yalnız kalırsan kal, her şeyin üstesinden kendi gücün ve benliğinle gelebileceğini bilmelisin. Bu kadar sevgi dolu olmak asla kötü bir şey değil, ama kendini dinlemende de fayda var.

Adil!

Adil!

Sen bu dünyadaki en iyi kalpli insanlardan birisin! Hayatta iyiliğin hiçbir sınırı yok senin için. Gerekirse kendi hayatını zora atar, hayatının sonuna kadar senin yardımına ihtiyaç duyan birinin peşinden gidersin sen. Zaman zaman kendini dinlemen, dinlenmen de gerek elbette. Bu da sadece etrafındaki olayların kendi seyrinde biraz ilerlemesini sağlar. Her şeye karşı bu kadar korumacı olmak zorunda değilsin kısacası. Bazen akışına bırakmak gerekir. Ama bu güzel kalbinden dolayı seni tebrik etmek isteriz!

Kıvılcım!

Kıvılcım!

Kimi zaman hırsını her şeyin önünde tutuyorsun. Bu sana bir şeyler kazandırıyormuş gibi geliyor çoğu zaman, ama kaybettirdiklerini göremiyorsun. Belki içinde büyük bir sevgi ya da zamanında açılan bir yara var. Bilemiyoruz... Tek bildiğimiz, kendini bir zırhın arkasına sakladığın. Bırak etrafındaki insanlar seni daha yakından tanısın, buna izin versen daha çok sevilen, sayılan ve daha büyük zaferler kazanan biri olacaksın!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
803
506
270
105
65
47
29
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?