Görüş Bildir
Haberler
Hangi Mitolojik Çin Tanrısısın?

etiket Hangi Mitolojik Çin Tanrısısın?

Çin Mitolojisi tarihin en köklü mitolojilerinden biri! Pekii sen hangi mitolojik Çin tanrısısın?

Testi çöz ve sonucu gör!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Haydi başlayalım. ⚡️ Öncelikle bir mitolojik efsanevi yaratık seç!

2. Şimdi de Çin mitolojisi ve kültürü açısından çok önemli bir kavram olan Beş Element'ten bir element seç!

3. Hangi alanda daha iyisindir?

4. Sence hayattaki en erdemli şey nedir?

5. Çin denince aklına ilk gelen şey nedir?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki senin en çok gurur duyduğun, en güçlü özelliğin hangisi?

7. İçinde mitolojik öğeler bulunan dizilerden bir tanesini seç bakalım!

8. Son olarak Uzak Doğu'dan Çin dışında bir ülke seç de testimizi bitirelim!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Her şey ve herkesin hakimi : Yù Huáng!

Her şey ve herkesin hakimi : Yù Huáng!

Verdiğin cevaplara göre sen her şey ve herkesin hakimi Yù Huáng'sın! Senin zekanı ölçmek ve bunu kelimelerle ifade etmek o kadar kolay değil. Aşk, sanat, bilgelik... Her şey sende mevcut. Üstün bir zekan var ki, dosta güven; düşmana korku salar. Ne zaman her şey ters gitse, bitti artık denilse senin herkesi şaşırtan bir çözümün elbette vardır çünkü sen Yù Huáng'sın ! İşler en sıkıştığı zamanda, o çok çalışan kafandan pırıltılı fikirler çıkar, çıkmasıyla merhem olur en büyük yaralara. Lider özelliğinle, insanları yönetme becerinle herkesin hayran hayran seni izlediğine çokça şahit oluyorsun.

Adalet Tanrısı : Gao Yao!

Adalet Tanrısı : Gao Yao!

Verdiğin cevaplara göre sen Adalet Tanrısı Gao Yao'sun! Bugüne kadar ve bundan sonra senin için en önemli şey hep adil olmak olacak. İşinde, eğitim hayatında, aile içinde hep adaletten yana oldun ve adaleti sağlamak için uğraştın. Bu senin adil bir ruhunun olduğu gerçeğini açıkça gösteriyor. İlişkilerinde de genelde baskın tarafsın! Hırslısın doğal olarak; bu yüzden yaptığın işe %100 kendini verebiliyorsun. Sonuçta da başarılı olmak kaçınılmaz oluyor tabii bu özelliklerle.

Mutluluk Tanrısı : Fu-hsing!

Mutluluk Tanrısı : Fu-hsing!

Verdiğin cevaplara göre sen Mutluluk Tanrısı Fu-hsing'sin! Sen iyimser bir insansın. Senin kitabında umutsuzluk, karamsarlık yok. Senin hayat felsefen hep mutlu olmak. Yani mutlu olmak için ufak bir kırıntı bile olsa sen onu bulup, ona sarılırsın. İyimserliğinle etrafa öylesine pozitif bir enerji yayıyorsun ki, insanlar hep senin yanında bulunmak, senden saniye olsun ayrılmamak istiyor. Sen ışıksın, insanlarsa ışığın cazibesine kapılıp etrafında fır dönen pervane böcekleri. Umutsun sen insanlara kısaca, bu kapkaranlık dünyada tünelin ucundaki ışıksın. Mutluluk eşittir sen demek. Nazar değmesin sana.

Merhamet Tanrıçası : Guan Yin!

Merhamet Tanrıçası : Guan Yin!

Verdiğin cevaplara göre sen Merhamet Tanrıçası Guan Yin'sin! Seni tanımlarken zorlanmıyoruz. Sen herkesin tanıdığı, sevdiği bir insansın. Şöyle ifade edelim: Seni görüp de iyiliğin karşısında etkilenmeyecek bir insanoğlu zor bulunur. Adeta tatlılığın, samimiyetin sözlükteki karşılığısın. Çevrendeki herkesin iyiliği için ordan oraya koşarsın hiç de gocunmazsın bundan. Adeta kanatsız bir meleksin yani. Etrafındaki herkes gülsün sen de gül. Hayatında bundan daha mutlu olduğun bir şey yok. Sana imreniyoruz!

Aşk Tanrısı : Yue-Lao!

Aşk Tanrısı : Yue-Lao!

Verdiğin cevaplara göre sen Aşk Tanrısı Yue-Lao'sun!  Sen var ya seeen şu hayattan keyif almayı en iyi sen biliyorsun. Tutkun ve karizmanla girdiğin her ortamı dağıtıyor, dengeleri bozuyorsun. Senin bulunduğun yerde kartlar mecburen yeniden karılır! Çünkü sen aşksın! Sen birine aşık olduğun zaman ona bağlılığın, tutkun yerle göğü bir edebilir. İliklerine kadar yaşarsın aşkı. Bu yüzden bazen kıskanılmıyorsun değil ama kime ne? Var mı aşktan öte?

Bereket ve Zenginlik Tanrısı : Bi Gan!

Bereket ve Zenginlik Tanrısı : Bi Gan!

Verdiğin cevaplara göre sen Bereket ve Zenginlik Bi Gan'sın! Bazı insanlar vardır ''bereketli geldi'' denir. İşte o sensin. Bulunduğun ortama şans; uğur, bereket getirirsin. Senin bulunduğun yerde bolluktan geçilmez her manada. Sevgiyse sevgi, mutluluksa mutluluk ne ararsan var sende. E tabi böyle olunca kimse yanında ayrılmak istemiyor ki. Arada bundan bunalsan da bir şekilde işleri yollarına koymayı biliyorsun. Gönlün zengin senin bir defa. Hayran olunacak kişiliksin vallahi.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
513
241
132
126
60
57
35
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Onur Özalp

Yù Huáng'sın

Mazlum T.

ŞU ONEDİO EDİTÖRLERİ KOMİK OLMAYA ÇALIŞMAYIN ÇÜNKÜ OLMUYORSUNUZ BİRAZ SAMİMİ OLUN SAÇMA SALAK BAKIŞ AÇINIZDAN BİZENE YOK EFENDİM TAHTA ZORUNA MI GİTTİ OLUM B... Devamını Gör