Görüş Bildir
Haberler
Hangi Komedyen Senin Ruh İkizin?

etiket Hangi Komedyen Senin Ruh İkizin?

tezcan
21.07.2016 - 12:16

Millet olarak mizah ve güldürü bizim için olmazsa olmaz. Hal böyle olunca da tatlı sert bir rekabet her zaman var olmuş. Son dönem komedyenlerinden hangisinin ruh ikizin olduğunu merak ediyorsan doğru yerdesin.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Kalitesiz bir espri duyduğunda ne yaparsın?

2. Küfürlü şakalarla ilgili ne düşünüyorsun?

3. Bunlardan hangisi daha komik?

4. Sence mizahın temel unsuru hangisi?

5. Ortamlarda şaka yaptığında genelde tepki nasıl olur?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hangi diziden rol teklifi gelse kabul ederdin?

7. Bu oyunculardan birini seç desek?

Cem Yılmaz!

Cem Yılmaz!

Güldürürken değil güldükten sonra düşündüren komedyenle birbirinize çok benziyorsunuz. Mizah senin için hayat tarzı. Çoğu şeyi böyle anlatıyor olman ciddiyetsiz ya da önemsiz şeylerden bahsettiğin anlamına gelmiyor. Sadece diğer insanlara göre farklı ve daha vurucu yöntemlere sahip olduğunun kanıtı!

Tolga Çevik!

Tolga Çevik!

Komedinin illa ki küfürle olmayacağının kanlı canlı ispatı gibisin. Argoyu yeri geldiğinde en uygun şekilde kullanıyor olman hiç de sırıtmıyor. Durumu en iyi nasıl anlatabileceğini düşünüyorsan öyle anlatıyorsun. Bu da gözlem yeteneğinin yanında, anlatım tarzın aslında senin Türkçeye ne kadar da hakim olduğunun göstergesi!

Atalay Demirci!

Atalay Demirci!

Her şeyi sıfırdan dişinle tırnağınla oluşturmanın zorluğunu ve hazzını çok iyi biliyorsun! Şu an bulunduğun yere gökten zembille inmediğin çok açık, her zaman da bunu kanıtlayabilirsin. Analitik düşünme kabiliyetin oldukça yüksek, zira plansız ve programsız yaşamak ya da bir konu hakkında görüş bildirmek hiç sana göre değil. En uygun yerde en uygun cümleyi bulmakta üstüne yok!

Ata Demirer!

Ata Demirer!

Öncelikle kendinle barışıksın. Hatta çoğu insana göre epey barışıksın. Kendinle dibine kadar dalga geçebiliyor olman senin için öz saygı meselesi değil, bir kabulleniş ve farkındalık meselesi. Fazlasıyla hazır cevap olman bazen negatif tepkiler toplamana sebep olabiliyor çünkü ağzından kaçırdığın kelimelerin kırıcı olabileceğini o an düşünemiyorsun. Yine de niyetinden şüphe duyulmayan biri olduğundan ortamlarda eksikliği fark edilen insanların başında geliyorsun!

Yılmaz Erdoğan!

Yılmaz Erdoğan!

Toplumsal ve politik konular senin hayatının merkezi, fazlaca kafa yorduğun da bir gerçek. Bu konular asık suratla ve nutuk atarak değil mizah ve edebi unsurları kullanarak daha çarpıcı ve kısa şekilde anlatabiliyorsun. Herkesin gördüğü ve anladığını düşündüğü durumları bambaşka bir perspektiften, mizah sosuyla öyle bir sunuyorsun ki kara mizahın kitabını yazıyorsun!

Şahan Gökbakar!

Şahan Gökbakar!

Çokça seviliyor ve ortamlara farklı bir neşe katıyorsun. Ufak bir tavsiye vermemiz gerekirse bazı durumlarda şaka yapmaktan kendini alıkoymalısın. Çünkü kırıcı olabiliyor ya da antipati toplayabiliyorsun. Komik olduğunu her an ispatlamayı boşver, o ispat kaygısı seni çok yıpratır. Doğal halin komik zaten, öyle olmaya devam et!

Onedio Testlerini Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
601
278
198
77
31
27
15
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
arethnea

cem yılmaz :)

Asya

Cem Yılmaz en sevdigimden :)

The Joker

Tolga Çevik'i Cem Yılmaz'dan daha iyi bulan bir tek ben miyim ?

Mr Logical

Sanırım... (Sende mi tolga çıktın yoksa)