Görüş Bildir
Haberler
Hangi Kadın Marvel Karakterisin?

etiket Hangi Kadın Marvel Karakterisin?

09.03.2018 - 14:56

Marvel dünyasında senin de bir yerin olduğuna inanıyorsan doğru adrestesin!

Bakalım hangi kadın Marvel karakteri aslında senmişsin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle yaşını öğrenelim!

2. Şimdi de seni tanıyalım: En iyi özelliğin ne sence?

3. Hayatta seni en çok motive eden şeyi sorsak?

4. Peki, bir miktar geçmişine gidebilsen kendine söylemek istediğin şey ne olurdu?

5. Sana bir şans daha verilse, hangi mesleğe sahip olmak isterdin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sence başarıya giden yol hangisinden geçer?

7. Diyelim ki, yolda yürürken çığlık sesleri duydun ve oraya doğru gittiğinde bir kavga olduğunu gördün. Ne yaparsın?

8. Son sorumuz biraz iç hesaplaşma gibi olsun: Tam anlamıyla iyi bir insan olduğunu söyleyebilir misin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Verdiğin cevaplara göre sen Mystique'sin!

Sen Marvel'in kadın karakterlerinden Mystique'sin! Buradan yola çıkarak empati yeteneğinin yüksek olduğunu söyleyebiliriz. Başka insanların yerine kendini o kadar iyi koyuyorsun ki, neredeyse onların yerine geçiyorsun :) Güçlüsün ve ne kadar güçlü olduğunu henüz yolun başındayken fark etmişsin. Bu da kendini bilmen ve adımlarını ona göre atman konusunda büyük önem taşıyor. Ayrıca bunun yöntemi nedir bilmiyoruz ama, sanıyoruz ki yaşlanmamanın sırrını çoktan bulmuşsun!

Verdiğin cevaplara göre sen Scarlet Witch'sin!

Sen Marvel'in kadın karakterlerinden Scarlet Witch'sin! Tam anlamıyla bir sorun çözücüsün! İnsanların kendine dert ettiği ne varsa, sana danışmaları yeterli. Yani, sadece kendin için değil, sevdiklerin için de harika bir sorun çözme yeteneğine sahipsin. Gerçeklerin ve hayatın akışına yön vermek, hatta biraz büyük düşünelim dünyanın dengesini değiştirmek senin elinde!

Verdiğin cevaplara göre sen Jessica Jones'sun!

Sen Marvel'in kadın karakterlerinden Jessica Jones'sun! Sakin bir dünya, huzur ve mutluluk tam sana göre! Ama ne yazık ki hayat tam olarak böyle değil! Hatta genellikle bela sürekli seni buluyor. Sorumluluktan ne kadar kaçarsan, hayat senin sırtına o kadar sorumluluk yüklüyor. Bizden küçük bir öneri; yapabileceklerinin ve gücünün farkına var. Her şeyin üstesinden gelebileceğini biliyoruz!

Verdiğin cevaplara göre sen Ajan Peggy Carter'sın!

78.media.tumblr.com

Sen Marvel'in kadın karakterlerinden Ajan Peggy Carter'sın! Sen bu dünya için bulunmaz bir kaftansın! Başarılı olmak için insanüstü güçlere ihtiyaç olmadığının canlı kanıtısın adeta. Sorumluluk sahibisin ve hepsinin üstesinden gelebiliyorsun; ancak sevdiklerinin de aynı yükün altına girmesini asla istemiyorsun! Bütün cinsiyetçi tutumların karşısında, en kötü zamanda bile dimdik durabilen bir kadınsın!

Verdiğin cevaplara göre sen Dark Phoenix'sin!

Sen Marvel'in kadın karakterlerinden Dark Phoenix'sin! Hayalgücün tam anlamıyla sınırsız. Ayrıca hayal ettiklerini gerçekleştirmek konusunda da üstüne yok! Senin için düşünce gücü sınırsız ve insanın kendini kısıtlamasını oldukça yanlış buluyorsun. Neler yapabileceğinin bilincinde olman harika! Bunun dışında, empati kurma konusunda mükemmelsin. Bir başkasını anlamak senin için çok kolay! Neredeyse zihnini okuduğunu düşüneceğiz hatta :)

Verdiğin cevaplara göre sen Black Widow'sun!

Sen Marvel'in kadın karakterlerinden Black Widow'sun! Senin için kariyerin her şeyin üstünde! Ya da en azından insanlara böyle yansıtıyorsun. Tuttuğunu koparmak, hedeflerini gerçekleştirmek konusunda üstüne yok. Eğer bir ekip çalışması yapılacaksa, sen o ekibin beyni olursun. Liderlik vasfın tartışılmaz :) Senin kesinlikle bir süper güce ihtiyacın yok. Fiziksel olarak da psikolojik olarak da insanüstü bir kapasiteye sahipsin zaten!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
795
431
233
122
78
49
49
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
oznsmrc

Mystique.

Verdiğin cevaplara göre sen Scarlet Witch'sin! Sen Marvel'in kadın karakterlerinden Scarlet Witch'sin! Tam anlamıyla bir sorun çözücüsün! İnsanların kendine... Devamını Gör