Görüş Bildir
Haberler
Hangi Kadın Dizi Karakteriyle Arkadaş Olmalısın?

etiket Hangi Kadın Dizi Karakteriyle Arkadaş Olmalısın?

Aburoski
26.03.2021 - 21:37

Bakalım son sezonda izlediğimiz dizilerin hangi kadın karakteriyle arkadaş olmalısın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle evli misin bekar mısın onu öğrenelim!

2. Şu an seni mutlu edecek şey ne?

3. Kendin hakkında en sevmediğin şey ne?

4. Seni tanımlayan bir kelimeyi seç bakalım!

5. Biri sana yalan söylediğinde ne hissedersin?

5. Biri sana yalan söylediğinde ne hissedersin?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Çocuklarla aran nasıl?

7. Son olarak, sence hayatta bunlardan hangisi daha önemli?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Asya ile muhteşem bir ikili olursunuz!

Asya ile muhteşem bir ikili olursunuz!

Verdiğin cevaplara göre sen Sadakatsiz dizisinin efsane karakteri Asya ile kesinlikle arkadaş olmalısın! O da senin gibi hırslı, akıllı ve tuttuğunu koparan bir kadın. Siz ikiniz bir araya gelince neler yaparsınız neler... Size asla kimse yamuk yapamaz. Birlikteyken aşırı güçlü olursunuz. Düşmanlarınızı kolaylıkla kendinizden uzaklaştırabilirsiniz. Onları parmağınızda oynatırsınız resmen. 

Dikkat çeken bir ikili olursunuz. Birbirinizi de asla kırmazsınız. Arkadaşlıktan öte bir ilişkiniz olur. İnsanlar sizi kıskanır. Bomba gibi olacaksınız bomba! Ay keşke Asya ile ben arkadaş olabilsem ama kısmet sanaymış. Hadi iyisin...

Zeynep'in senin gibi birine ihtiyacı var!

Zeynep'in senin gibi birine ihtiyacı var!

Verdiğin cevaplara göre senin Doğduğun Ev Kaderindir dizisindeki Zeynep ile arkadaş olmanı uygun gördüm. Sen de onun gibi iyi kalplisin ve insanları kırmaktan aşırı derecede korkuyorsun. Adeta ikiniz bu yeryüzündeki melekler gibisiniz. Tanımadığınız insanlar için bile yapmayacağınız herhangi bir şey yok. Fakat sen Zeynep'e göre biraz daha açık gözlüsün. Başınıza gelebilecek kötü durumlardan ikinizi sen tutup çıkarırsın. Biraz da bu nedenle Zeynep'le arkadaş olmanı istedim çünkü o, bazı durumlarda yönlendirmeye ihtiyaç duyuyor. Bunu da sen yaparsın. 

Onunla insanların kıskançlıktan çatlayacağı bir arkadaşlık ilişkisi yaşarsınız. Sonsuza kadar da bu arkadaşlığınız bitmez. O da sen de ne olursa olsun birini hayatınızdan çıkaramıyorsunuz. Bence siz çok yakıştınız!

Manolya-Doktor Hanımla ne çok dertleşirsiniz!

Manolya-Doktor Hanımla ne çok dertleşirsiniz!

Verdiğin cevaplara göre sen Kırmızı Oda'daki doktor hanımla arkadaş olmalısın. Senin öğütler verecek, bazı durumlarda yönlendirecek birine ihtiyacın var. Bunu da en iyi doktor hanım yapar. Her zaman doğru kararlar almanda sana yardımcı olur. Sen de onun söylediklerini noktasına virgülüne kadar canı gönülden dinlersin. Bu ilişki elbette 'nasihat ver, dinle' şeklinde olmayacak. Birbirinizin sırdaşı olacaksınız. En ufak yardıma ihtiyaç duyduğunuzda tereddütsüz koşacaksınız. 

Seni seven ve saygı duyan biri olacak hayatında. Bundan daha değerli başka bir şey var mı? Seni hayatına aldığında artık ondan bir parça olacaksın. Birbirinizin yanında huzurlu ve mutlu hissedeceksiniz.

Cemre ile birbirinize destek olursunuz!

Cemre ile birbirinize destek olursunuz!
www.kanalben.com

Verdiğin cevaplara göre sen kesinlikle Alev Alev dizisindeki Cemre ile arkadaş olmalısın. Onun mücadeleci senin de kararlı yapın sizi muhteşem bir ikili yapacak. Siz bir olduğunuzda sizi hiç kimse yıkamaz. Onun sana senin de ona ihtiyacın var. Sürekli engelleri aşmak için çabalıyorsunuz. Seni en iyi o anlar. Sen de onu anlayacaksın. Ayrıca bunların yanında ikinizin de eğlenceli bir tarafı var. Yan yanayken çok keyifli vakit geçirirsiniz siz. 

Asla birbirinizin arkasından da iş çevirmezsiniz. Güven konusunda hiç şüphen olmasın. Ailenden sonra güvenebileceğin tek insan Cemre olabilir.

İnci'nin her zaman sana ihtiyaç duyar!

İnci'nin her zaman sana ihtiyaç duyar!

Verdiğin cevaplara göre sen Masumlar Apartmanı dizisindeki İnci ile arkadaş olmalısın. Öncelikle İnci'nin gerçekten onu ne olursa olsun yalnız bırakmayacak birine ihtiyacı var. Bunun için de seni uygun gördüm. Yüreğinin güzelliğiyle onu kırmadan yönlendirebilirsin. Ne yaşarsa yaşasın, hangi kararı verirse versin onun yanında olursun. Onun sevgisi çok değerli. Yaşadıkları ve şu anki durumu onu biraz incitti. Desteğe, toparlanmaya ihtiyacı var. Bunu da sadece sen yapabilirsin. Onu yeniden hayata bağlayabilir ve çok güzel günler yaşayabilirsiniz. 

Bakma böyle bazen durgun bazen hırçın durduğuna. O kendine gelince çok güzel günler yaşayacaksınız. Onu da sen bu hayata bağlayacaksın.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
265
153
105
34
23
15
9
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Aylin Kayhan

Asya ile muhteşem bir ikili olursunuz!

yağmur uygun

ah asya😍üzümlü kekim

Cersei Reiz

Canımın içi Asya tabi ki ^^