Görüş Bildir
Haberler
Hangi İlişki Türünden Uzak Durmalısın?

Hangi İlişki Türünden Uzak Durmalısın?

Yarınlar yokmuşçasına yaşanan tek gecelik ilişkiler mi? Canım karım, canım kocam ciddiliğinde, sonsuzluğa selam çakan aşkların insanı mısın? Yoksa hepsi senin bebeğin gibi mi!? Hangisi tam senlik emin olamasak da hangi ilişki türünden uzak durman gerektiğini kesinlikle biliyoruz :)

Hazırsan, başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini seçer misin?

2. Şimdi de yaş aralığını seç bakalım.

3. Öncelikle seni biraz daha yakından tanımak istiyoruz. Aşk, sana hangi alkollü içkiyi anımsatıyor?

4. Bir karar alacağın zaman nasıl hareket edersin?

4. Bir karar alacağın zaman nasıl hareket edersin?

5. Aynaya baktığında, kendinde gördüğün ilk şey hangisi olur?

5. Aynaya baktığında, kendinde gördüğün ilk şey hangisi olur?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. 'İkili ilişkilerimde özgürlüğümden taviz veremem, alacağım kararlarda bir başkasının aktif rol oynamasını istemem'. Bu cümleye katılıyor musun?

7. 'Bir insanı sevdiğimde, tam severim. Gözüm ondan başkasını görmez.' Bu cümle seni yansıtıyor mu?

8. 'Bir ilişkiden tek beklentim eğlenmek, ne kadar süreceği hiç önemli değil.' Peki bu cümleye katılıyor musun?

9. 'Birinin seni etkileyebilmesi için ... olması gerekir.' Boşluğu hangisi ile tamamlarsın?

10. Geldik son sorumuza. Kıskanç biri misin?

10. Geldik son sorumuza. Kıskanç biri misin?
İçeriğin Devamı Aşağıda

Sen 'Ciddi İlişki' den Uzak Durmalısın!

Sen 'Ciddi İlişki' den Uzak Durmalısın!

Evlilik hayalleri, bir evi hep aynı insanla paylaşmalar hiç senlik değil! Evet belli ki önceden aşka olan bir inancın varmış, iki insanın aynı evde huzurlu, mutlu ve sağlıklı yaşayabileceğine inanıyormuşsun. Ama yook artık bu düşüncelerin uzağından yakınından geçmiyor gibisin. Kendi hayatın; hedeflerin ve hayallerin senin için o kadar önemli ki şu sıralar ciddi bir ilişki senin hayattaki ivmene uyum sağlayamaz diye düşünüyor ve istemiyorsun. Karşındaki kişiyi çok sevsen de olmuyor, bir yerlerde iş mutlaka tıkanıyor. Hele mıç mıç dediğimiz ilişki türünün örneklerini çevrende gördükçe, arkana bakmadan koşup kaçasın geliyor, tahmin edebiliyoruz :) Zaten senin için aşk kavramı, böyle bir yüzüğün çemberi içine alınıp sıkıştırılabilecek kadar sakin değil. Senin için alev alev, yeni insanlar keşfetmek; ruhunda yepyeni bir senin kapılarını açtığından, bu huyundan da hiç vazgeçmek istemiyorsun. Velhasıl kelam durum bu şekilde, biz de sana, hayatının bu döneminde ciddi ilişkiden uzak durup özgür yaşamın tadını çıkartmalısın diyoruz.

Sen 'Çok Eşli' İlişki Yapısından Uzak Durmalısın!

Sen 'Çok Eşli' İlişki Yapısından Uzak Durmalısın!

Senin gibi güzel bir kalbin, öyle pamuklara sarılıp korunması gerekiyor ki... Bazen ilişkilerinde hiç yoktan pürüzler çıkıyor ya da tek bir kişinin sana yetemediğini  düşünüyor olabilirsin. Ama dikkat et, çünkü çok eşli bir ilişki dinamiği seni çok yorar canım. Bir kere her olayda belli etmesen de içten içe kıskançlıkları olan, sevdiği kişiyi merak eden ve onu sahiplenme dürtüsü olan birisin. Aynı zamanda oldukça zeki birisin, zaten karşı taraf her olayda senin baktığın pencereden bakamadığı için pürüzler çıkıyor. Ama emin ol onu karşına alıp konuştuğunda kolaylıkla durumu yumuşatabilecek potansiyelde birisin; hem bir kişiye laf anlatmak, iki kişiye laf anlatmaktan çok daha kolay olur, bize güven :) Sen düzenli bir hayatı olan, laubali ilişkileri sevmeyen birisin. En çok da bu yüzden çok eşli bir yapıdan uzak durmalısın. Çünkü ilişkinin diğer üyeleri arasında çıkabilecek herhangi bir sıkıntının senin anksiyeteni nasıl tetikleyeceğini biz düşünmek bile istemiyoruz!

Sen 'Tek Gecelik' İlişkilerden Uzak Durmalısın!

Sen 'Tek Gecelik' İlişkilerden Uzak Durmalısın!

Senin öyle bir gün biriyle, öbür gün de başka biriyle geçirmeyi kaldırabilecek bir yapın yok canım. E zaten 'Ben Avrupalı değilim, bana ters!' diyor gibisin, kulaklarımız çınlıyor :) Sen kalbini güvenle açabileceğin; anılar biriktirebileceğin uzun ve güvenli ilişkinin kollarına kendini bırakasın var. Birini sevdiğinde, onu 'cennetin en üst katına hoş geldin' der gibi ağırlıyorsun hayatında. Senin birine gönlünü kaptırdığında o kişiden vazgeçmen, onu unutabilmen de çok zor. Bu yüzden yaşayacağın tek gecelik ilişkiler hiç sana göre değil. Mazallah bir anda vuruluverirsin karşındakine, biz bile kurtaramayız seni! 

Sen önemsenmeyi ve hatırlanan biri olmayı da çok önemsiyorsun; sabah yanında uyanan kişiden 'pardon ya, adın neydi senin??' gibi sorularla hali hazırda oldukça sağlam görünen mentalitenin sarsılmasına hiiç gerek yok. Sen sana uyum sağlayacak o kişiyi bulduğunda zaten dışarıdaki herhangi bir karşı cinsin senin için önemi kalmayacak. O yüzden gelecekteki ilişkin için bizden sana gelsin bu temenni;

 sonsuza dek mutlu yaşadılar :)

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
30
10
8
4
3
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Böyle Diom

çok eşli yapıdan zaten uzak dururum yaw, canımıza susamadık bin çeşit hastalık var. benim birden fazla arkadaşım bile yok, ne çok kişiyle s2şi zaten...

Agatha christe

çok eşli ilişkiden uzak durmalıymışım .ama bn çok ilişki kişisiymiymişim.yaw he he

Nurcan Güneri

Sen 'Tek Gecelik' İlişkilerden Uzak Durmalısın! İşim olmazzzzzzz