Görüş Bildir
Haberler
Hangi Harry Potter Profesörüsün?

etiket Hangi Harry Potter Profesörüsün?

Nsycl
11.03.2018 - 21:07

O mektubu hiç alamadın, öğrencisi olamadın ama biz bu testle sana öğretmenlerden biri olmanı vadediyoruz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Binanı seçerek teste başla!

2. Yaşını öğrenebilir miyiz?

3. Bu arada öğrenci misin?

4. Serideki favori kitabın hangisi?

5. Favori öğrencin kim olurdu peki?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sihirli eşyalardan birini seç şimdi de!

7. Peki Dumbledore seni işe neden alsın?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Hagrid çıktı!

Hagrid çıktı!

Sadık ve elinden her iş gelen Hagrid senin ruh ikizin çıktı! Gücünü sevgi ve dostluktan alıyorsun sen, beklentisiz seviyorsun. Değişik ilgilerin, garip alışkanlıkların yüzünden bazen seni tanımayanlar sana garip garip bakabilir. Ama sendeki saflığı bir süre sonra anlayacakları kesin!

Profesör Trelawney çıktı!

Profesör Trelawney çıktı!

Biraz kafası dağınık, biraz dramatik ama tam anlamıyla orijinal bir karakter olan Profesör Trelawney çıktı sana! Çok çok yetenekli olduğunu biliyoruz, fakat biraz da dengesizsin. Bu da seni bazı durumlarda güvenilmeyecek biri gibi gösterebiliyor. Tutkularının peşinde koşmaya devam et!

Profesör Snape çıktı!

Profesör Snape çıktı!

Her zaman düşünceli ve feci zeki karakter Profesör Snape senin ruh ikizin! İnsanların senin güvenini kazanması pek kolay değil, keza onlar da sana pek kolay güvenmiyorlar zaten. Soğuk duruyorsun herhalde. Senin keyifle yaptığın şeylerin genelde evde ve tek başına yapılan aktiviteler olduğunu düşünürsek bu da pek problem değil gibi duruyor.

Profesör McGonagall çıktı!

Profesör McGonagall çıktı!

Ayakları yere basan, kendinin ve potansiyelinin farkında olan biri olduğunu söyleyebiliriz. Egoist biri değilsin. Senin asıl olayın kendini göstermekten çok çevrendekileri parlatmak. Seni sevmeyen insanlar bile sana saygı duyuyorlardır. Öyle bir etki yaratıyorsun çünkü.

Profesör Slughorn çıktı!

Profesör Slughorn çıktı!

Havalı bir tipsin, ismin biliniyor yani. Doğru kişileri tanıyor, doğru bağlantıları kurmayı biliyorsun. Ama bu durumun seni manipülatif ya da çıkarcı olduğunu söylediğimizi düşünme. Yalan söylemekten ve sahtelikten de hiç hoşlanmazsın. Sadakatin senin için önemi de bu yüzden.

Profesör Flitwick çıktı!

Profesör Flitwick çıktı!

Eğlenmeyi bilen müthiş bir karaktersin sen ya! Bu kadar sıkıntı dert varken senin gibilerin olmasının önemi de bu zaten! Mod düşüren insanlara ve negatif kimselere hiç katlanamazsın. Senin dertlerin olmuyor mu? Oluyor. Ama bakış açın o kadar farklı ki, çözüm senin için hep başka başka türlü oluyor.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1337
728
478
298
197
149
116
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
2directions

ah snapeim

Rojin Demir

Tabiiki SNAPEEEEEEEEEEEE

Lale Derin

Severus tabii ki. Başkası olamazdı.♥