Görüş Bildir
Haberler
Hangi Fantastik Film Kadın Karakterisin?

etiket Hangi Fantastik Film Kadın Karakterisin?

26.07.2018 - 18:35

Farz edelim ki, fantastik bir evrende yaşıyorsun. Peki ama hangi karakter sensin?

Testi çöz, hangi fantastik film karakterisin öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Sence hangi renk senin karakterini yansıtıyor?

2. Hayatın içinde seni en çok motive eden şey ne peki?

3. Sence hangi afet daha korkutucu?

4. Peki, sence senin en iyi özelliğin hangisi?

5. Dünyayı bütünüyle yönetecek güce yalnızca sen sahipsin diyelim. Şimdi söyle bakalım, dünya nasıl bir yer?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Diyelim ki elinde bir şişe iksir var ve içtiğinde aşağıdakilerden birine sonsuza kadar sahip olacaksın. Bu hangisi olur?

7. Geceye dair hangisini tercih edersin?

8. Son olarak, aşağıdaki fantastik karakterlerden birini seç!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Arwen Undómiel!

Arwen Undómiel!
store.donanimhaber.com

Galiba asil bir kadınla karşı karşıyayız. Evet senin en temel özelliğin asalet. Mesela yürüdüğün yerler, yerinden utanır. Senin için mesela savaş başlatılabilir, hiç sorun değil. Asaletin o kadar dikkat çekici ki, seni bir gören bir daha asla unutamaz. Senin varlığın kesinlikle çevrendeki insanların hayatını güzelleştiriyor. Hayır, hayır, asla abartmıyoruz. İyi ki varsın :)

Hermione Granger!

Hermione Granger!

Senin güzel özelliklerini nereden saymaya başlasak bilemedik şimdi. Çalışkansın bir kere, burası kesin. Aynı zamanda müthiş bir pratik zekaya sahipsin. Sorun çözme becerin, en yetenekli yöneticilere meslek bıraktırır mesela. Bunun yanında empati becerin son derece yüksek ve sevgi dolu bir insansın. Değer verdiğin insanlar için yapamayacağın şey yok. Daha ne olsun?

Katniss Everdeen

Katniss Everdeen

Sen hedeflerinden asla şaşmayan bir insansın. Eğer bir amacın varsa, onu sonuca erdiremeden peşini bırakmıyorsun. Doğru olduğuna inandığın hiçbir şeyden de taviz vermiyorsun. Seni çok iyi tanımayan insanlar için belki itici görünebilirsin, ama bunun hiçbir önemi yok. Değer bilen ve güven duyabileceğin az insan yeterli senin için. Sırlarını ortaya sermenin hiçbir anlamı yok!

Wonder Woman!

Wonder Woman!

Sen çevreni korumak için gerekirse kendini tehlikeye atanlardansın. Bazen bu durumun dozunu kaçırabiliyorsun ama, aslında bunun temelinde sonsuz bir sevgi var. Bu yüzden de zaman zaman kontrolden çıkabiliyorsun. Yine de, kendine de biraz dikkat etsen iyi olur deriz. Çevrendeki insanların da gerektiğinde kendilerinden ödün vermelerine fırsat tanı. Koruma güdünün ayarını da birazcık kıssan iyi olur. :)

Lucy!

Lucy!

Algı kapıların sonuna kadar açık ve bu tek başına zekayla olacak bir şey değil. Sen diğer insanlara göre beyninin daha büyük kısmını daha etkili bir şekilde kullanıyorsun ve her hissi de en üst seviyeden yaşıyorsun. Bir şeyleri kolayca kavramak ve doğru sonuca çabucak varmak konusunda üstüne yok. Bu yeteneklerini de daima yerinde kullanıyorsun. Tüm bunlara sahip biri olarak asla egoist bir tavır sergilemiyorsun.

Black Widow!

Black Widow!

Senin için kariyerin her şeyin üstünde! Ya da en azından insanlara böyle yansıtıyorsun. Tuttuğunu koparmak, hedeflerini gerçekleştirmek konusunda üstüne yok. Eğer bir ekip çalışması yapılacaksa, sen o ekibin beyni olursun. Liderlik vasfın tartışılmaz :) Senin kesinlikle bir süper güce ihtiyacın yok. Fiziksel olarak da psikolojik olarak da insanüstü bir kapasiteye sahipsin zaten!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
767
483
209
72
32
31
28
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ecenur OĞUZ

hermione başka kim olacaktı kapak fotom ve zeka dan da anlayabileceğiniz gibi

Şevval Erkan

bende hermione granger ama hava atmıyorum başkaları gibi

Pasif Kullanıcı

hermione granger 😍