Görüş Bildir
Haberler
Hangi Erkenci Kuş Dizisi Karakterisin?

etiket Hangi Erkenci Kuş Dizisi Karakterisin?

Jasjas
15.08.2018 - 16:08

Bu yazın popüler dizilerinden biri de Erkenci Kuş! Bakalım sen kim çıkacaksın. Merak ediyor musun? O zaman haydi teste.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini öğrenelim!

2. Gökyüzünün aşağıdaki renklerden hangisi ile kaplanmasını isterdin?

3. Bu çizgi film karakterlerinden daha çok hangisini seviyorsun?

4. Balayını nerede yapmak isterdin?

5. Arkadaşların ile bir cafede buluşacaksın ne içerdin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bu dizilerden birisini izleyecek olsan, hangisini izlerdin?

7. Gelelim son soruya! Bir doğum günü partisi vereceksin, partinin nerede olmasını isterdin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Ailenin tatlı belası Sanem'sin!

Ailenin tatlı belası Sanem'sin!

Sen tam ailenin baş belasısın, bir insan hem çok tatlı hem de sakar olabilir mi? Her yerde belayı kendine çekmeyi başarabiliyorsun. Bütün belalar seni buluyor. Bir de çok konuşkansın öyle değil mi? Hiç susmazsın, hatta bazen karşındakilerinin başını ağrıttığın bile oluyordur. Sen ailenin en büyük baş belasısın diyebiliriz, babanın da bir tanesisin. Hayallerinin peşinden koşmayı hiç bırakmıyorsun. Baş belasın ama herkes seni çok seviyor ya!

Karizmatik Can'sın!

Karizmatik Can'sın!

Bir kere sen kızların gözdesisin, dünyayı gezip müthiş fotoğraflar çekmek senin işin. Sende yetenek var, beni dinlemelisin bence! Babanın aslan oğlusun anladığım kadarıyla. Sen her sınıf insanla rahatlıkla ilişki kurabiliyorsun, ee bu da çok güzel bir şey. Bütün dünyayı gezip sıra dışı işler yapmaya bayılıyorsun. Kızlar senin peşini bırakmaz, bence çok mutlu olmalısın.

Deli dolu Ayhan'sın!

Deli dolu Ayhan'sın!

Arkadaşlarının bir tanesisin, dünya tatlısısın. Kafan hep yeni projeler içinde eğlenceyi hiç kaçırmazsın. Açık fikirli, yenilikçi, neşeli ve en önemlisi de güvenilirsin. En yakın arkadaşına ne olup bittiğini hep öğrenme peşindesin. Dedikodu senden kaçmaz. Ama sır saklamayı da çok iyi bilirsin. Arkadaşlarının en sevdiği yanı da komik ve uyumlu olman. Hep pozitif olman da senin için büyük bir avantaj tabii. Hep böyle pozitif ve güler yüzlü kal. Yüzün hiç asılmasın. Sana gülmek çok yakışıyor.

Topluluğun en renklisi Ceycey'sin!

Topluluğun en renklisi Ceycey'sin!

En renkli dünya seninki, keşke herkes senin gibi olsa. Bir kere çok güzel bir tarzın var. Daha tam olarak keşif edilmese de herkes senin kombinlerine bayılıyor. Mahallenin muhtarı gibisin. Her şeyin en iyisini sen biliyorsun. Hayatını yaşıyorsun. Kendini sevdiğin için her zaman bir adım öndesin. Kendin olmayı biliyorsun. Sen her zaman kendin olmaya devam et.

8. İşkolik Leyla'sın!

8. İşkolik Leyla'sın!

Bir kere ailenin gurur kaynağı, annenin gözbebeğisin. Kararlı ve iyimsersin. İş olmayan yerde bir dakika bile duramazsın, hep çalışman gerekiyor. İş hayatında büyük bir idolün var ve hep onun izinden gidiyorsun. Küçüklerine hep örnek olan birisin. Dıştan çok sert görünüyor olabilirsin, ama içten çok yumuşak ve sıcakkanlı birisin. İş yapmaktan asla vazgeçme. Sen iş yapmak için doğmuşsun.

Kadınların göz bebeği Osman'sın!

Kadınların göz bebeği Osman'sın!

Kızlar peşinden koşmaktan hiç yorulmuyor, ama senin gönlün başkasında. Mahallenin en delikanlısısın.  Sevecen ve iyi huylu birisin. Hamaratsın bir kere. Yeteneğin var yani. Yardımseversin ve yakınlarına çok iyi bakarsın. Akıllı ve pratiksin. Gönlündeki kişiye ulaşacaksın bence.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1016
581
407
165
84
44
42
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
WHOAMI

söyle bakalım onedio ne kadar para aldın bu işten valla kızmayacam :)

Ördekkaç

Ya ben o sinirlenince ellerini garip şekillere sokan adam olmak istiyorum.

Gizem Yenikler

Ailenin tatlı belası Sanem'sin!