Görüş Bildir
Haberler
Hangi Efsane Tenisçi Senin Ruh Eşin?

Hangi Efsane Tenisçi Senin Ruh Eşin?

Begüm
11.05.2022 - 18:00

Bakalım senin ruh eşin hangi efsane tenisçi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Sence ne kadar hırslısın?

2. Spor hayatında ne kadar var?

3. Şöhret mi para mı?

4. Yarışta seni rakiplerinden öne çıkaracak özelliğin ne?

5. Peki senin için bireysellik mi daha iyi grup çalışması mı?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sana bir sihirli değnek versek kendinde değiştireceğin özellik hangisi olurdu?

7. Peki tarafını seçer misin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Efsanevi isim: Roger Federer!

Efsanevi isim: Roger Federer!

Nam-ı değer 'Majesteleri' olan Roger Federer kesinlikle senin ruh eşin. Sen bu dünyaya bir daha gelsen Federer bile olabilirsin. İkinizdeki bu kazanma hırsı ve başarıya odaklılık sizi her zaman daha iyiye götürüyor. Hiçbir zaman vazgeçmiyorsun. Bu da ikinizi de efsanevi kişiler haline getiriyor. Çevrendeki herkes sana şaşırıyor ve imreniyor. Gerçekten çok iyisin!

Adını tarihe yazdıran isim: Rafael Nadal!

Adını tarihe yazdıran isim: Rafael Nadal!

Adını tarihe yazdıran bu efsanevi isim senin bu dünyadaki tenisçi halin. İnancınız ve başarıya giden yoldaki adımlarınız o kadar benziyor ki! Sendeki bu inanç ve başarı odaklılığı seni hep bir adım öteye taşıyor. Zaman zaman çok hırslanıp tökezleyebiliyorsun ama yine de kalkıp yoluna devam ediyorsun. Gerçekten sen Nadal olabilirsin!

Başarının ve inancın diğer adı: Serena Williams!

Başarının ve inancın diğer adı: Serena Williams!

Sen kesinlikle Serena Williams'sın! İnancın ve başarıya doğru giden adımlarındaki eminliliğin Williams'ınki ile resmen aynı. Sen gerçekten kendine ve istediklerine inanıyor ve ona göre davranıyorsun. İstediğin şeylere de kolayca ulaşabiliyorsun çünkü buna doğru adımlar atmayı öğrenmişsin. İnanmak senin için başarmanın yarısı!

Başarıların ismi: Maria Sharapova!

Başarıların ismi: Maria Sharapova!

Bir Maria Sharapova olmak hiç de kolay değil ama siz o kadar benziyorsunuz ki... İkinizin de bu bitmek bilmeyen hırsı o kadar benzer ki! İnandığınız şeyi başarmak için her şeyden vazgeçebilir ve buna göre ilerleyebilirsiniz. Yapamayacağınız şey yok. Sen de hep böyle düşünüyor ve ona göre hareket ediyorsun. Zaman zamna istediklerini başaramasan da yılmıyorsun!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
22
8
4
2
2
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Hoess

Efsanevi isim: Roger Federer! Nam-ı değer 'Majesteleri' olan Roger Federer kesinlikle senin ruh eşin. Sen bu dünyaya bir daha gelsen Federer bile olabilirsi... Devamını Gör

Gizem Yenikler

Adını tarihe yazdıran isim: Rafael Nadal! Adını tarihe yazdıran bu efsanevi isim senin bu dünyadaki tenisçi halin. İnancınız ve başarıya giden yoldaki adımla... Devamını Gör

Müslüm

Maria sharapova aklımdan geçen isim cikti🤣🤣