Görüş Bildir
Haberler
Hangi Efsane Sporcu Senin Ruh Eşin?

Hangi Efsane Sporcu Senin Ruh Eşin?

Mia Zona
19.11.2020 - 16:00

Hazırsanız hangi efsanevi sporcunun ruh eşiniz olduğunu öğrenme vakti geldi!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenebilir miyiz?

2. Yaşını da öğrenip teste başlayalım artık...

3. Film gecesi yapıyoruz! Hangi türde film izlemeyi tercih edersin?

4. Film izlerken bir şeyler atıştıralım... Ne alırsın?

5. Film bitti, şimdi uyku zamanı. Sabaha alarm kuracak mısın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hikayeyi bir kenara bırakalım... Bir söz seç bakalım!

7. Son olarak, kendini nasıl tanımlarsın?

Senin ruh eşin Serena Williams...

O kadar güçlü bir karaktere sahipsin ki, kudretin insanları etkiliyor ve sana hayranlık beslemelerini sağlıyor. Ayrıca bir şeyi gerçekten istediğinde onu elde etmek için varını yoğunu ortaya koyuyor, resmen savaşıyorsun! Ama söz konusu sevdiklerin olunca kedi gibi uysal oluyorsun. Zaten bu dengeyi kurabildiğin için de çevrendekilerin sevgisini kazanıyorsun.

Senin ruh eşin Michael Phelps...

Yapman gereken her şeyi önemli önemsiz diye ayırmadan ciddiyetle yapıyor ve aslında bu sayede de her zaman başarılı oluyorsun. Bu özelliğinin bir kötü yanı var, o da insanların yaptığı şeyleri pek beğenememen. Onların yaptığı şeyleri beğenmediğin için düzeltmekle uğraşıyor ve kendini yoruyorsun. Bu konuda kendini biraz daha rahatlatırsan hayat senin için çok daha güzel bir hale gelecek!

Senin ruh eşin Muhammed Ali...

İnsanlar tarafından saygı duyulan ve hayranlık beslenen birisin. Bunun sebepleri, dik duruşun, zorluklarla başa çıkış şeklin, dünyaya bakış açın... İnandığın bir şey söz konusu olduğunda önüne engeller çıksa da asla durmadan ilerlemeye devam ediyorsun. Hayatında senin gibi idealist ve iyi kalpli birine sahip olanlar gerçekten çok şanslı!

Senin ruh eşin Usain Bolt...

İnsanlar bazen senin hakkında 'Her şeye enerjisi nasıl yetiyor?' diye düşünmeden edemiyor. Konu istediğin şeyler olduğunda bir şekilde her şeye yetişmeyi çok iyi başarıyorsun. Peki gerçekten nasıl yetiyor enerjin? Seni yormadan biz söyleyelim, başarmanın verdiği haz ile her zaman daha da ileri gidebiliyorsun!

Senin ruh eşin Michael Jordan...

İnsanlara ağızlarının payını verirken öyle yöntemler seçiyorsun ki havandan geçilmiyor! Ayrıca yaptığın sıradan bir şey bile bir şekilde insanların muhabbet konusu oluyor. Bunu nasıl başardığını bilmiyoruz ama çok dikkat çekiyorsun! Ama sen bundan hiç rahatsız değilsin. İnsanların ilgisini çekmeyi, havalı biri olmayı seviyorsun.

Senin ruh eşin Nadia Comaneci...

İnsanların bir şeye imkansız demelerinin senin için bir önemi yok! Azmin sayesinde insanları şaşkına çevirecek şeyleri kolaylıkla başarıyorsun. Peki neden mi Nadia ile ruh eşisin? Nadia, Olimpiyat Oyunları tarihinde tüm jüriden 10 tam puan alabilmeyi başaran ilk ve tek sporcu da o yüzden! İnandığın şeylerin ardından gitmeyi hiçbir zaman bırakma...

Finansal ayrıcalıklardan günlük yaşama dair onlarca hizmet ve ayrıcalık sunarak sana rehberlik edecek yol arkadaşın Maximum Genç senin için burada!

Finansal ayrıcalıklardan günlük yaşama dair onlarca hizmet ve ayrıcalık sunarak sana rehberlik edecek yol arkadaşın Maximum Genç senin için burada!

Şimdi sen de Maximum Genç’e katıl, aklından geçenleri hayata geçirmeye başla!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
53
34
9
8
8
5
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın