Görüş Bildir
Haberler
Hangi Dönemin İnsanısın?

Hangi Dönemin İnsanısın?

Bakalım ne kadar eski kafalısın?

1. İlk olarak yaşını öğrenelim!

2. Cinsiyetin ne peki?

3. Senin için aralarından en önemlisi hangisi?

4. Türk kahvesi sever misin?

5. Kahve demişken... Fallarla aran nasıl?

6. Hangi doku seni daha çok içine çekti?

7. Ebeveyn misin? Cevap evetse kaç çocuğun var?

8. Yaşadığın dönemde seni en çok bunaltan şey ne?

9. Peki yaşadığın dönemde seni en rahatlatan şey ne?

60'lar çıktı!

60'lar her şeyin birçok açıdan daha zor, fakat birçok açıdan da daha kolay olduğu bir dönem olarak tanımlanabilir. İnsan sevmek, eğlenmek, üstüne başına dikkat etmemek, samimi olmak, hippi olmak. Bunlar kolay olanlar işte! Romantik, tutkulu ve bitmek bilmeyen enerjin de buradan geliyor. 60'ları yansıtıyorsun sen!

70'ler çıktı!

21. yüzyıla giderek yaklaşılırken 70'ler dönemi değişim dalgası olarak anılmıştır. Değişim senin kanında var. Her an kendini geliştirmek, her an farklı ve yeni şeyler görmek istiyorsun. Pozitif ve sosyal yönü kuvvetli biri olman da bu yüzden. Eğlenmek, görmek, gezmek istiyorsun. Hayattan beklentilerin de net.

80'ler çıktı!

Teknoloji ve değişimin gözle görülür şekilde arttığı, pop kültürünün güçlendiği olan 80'ler tam senin dönemin. Sen geleceğe giden yolda ilk adımı atanlardan olmuşsun. Yenilik istemiş, teknolojiye de soğuk bamamışsın. Her zaman farklı, rengarenk bir havan ve tarzın olması da bu yüzden! Modern olmak seni tanımlar nitelikte.

10. 90'lar çıktı!

Modernitenin azalıp postmodern çağın başlangıcı olan 90'lardan sonra kesinlikle hiçbir şey aynı kalamazdı. İnternete hoşgeldin! 90'lar insanı çıkman senin ne kadar açık kafalı biri olduğunu kanıtlar nitelikte. İnsanlık tarihinin doruklarından birinin yaşandığı bu dönemde ilişkiler daha yozlaşmamışken, teknolojiyle de haşır neşir olmak mümkündü! Tam senin dönemlerin.

11. 2000'ler çıktı!

Yaşadığın döneme uygun yaşayan, bilgiye ulaşmanın bu kadar kolay olduğu bir dönemde yaşadığı için kendini şanslı hisseden biri olmalısın. 2000'ler belki birçoğu için sevimsiz gelse de eğer kendini doğru noktada konumlandıran biri için mükemmel bir dönem olduğunu da reddedilemez bir gerçek. Sen dönemin ve geleceğin insanısın!