Görüş Bildir
Haberler
Hangi Depresif Dizi Karakterisin?

etiket Hangi Depresif Dizi Karakterisin?

nazlihfjg
28.08.2019 - 18:00

Karamsarlığınla hangi dizi karakterini andırdığını söylüyoruz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenebilir miyiz?

2. Yaşını da öğrenelim!

3. Birinin yalan söylediğini fark ettiğinde ne yaparsın?

4. Sorunlarla nasıl baş edersin peki?

5. Şuan nerede olmak isterdin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Neyin özlemini çekiyorsun?

7. Seni ağlamaktan helak eden bir film seçmeni istesek?

8. Son olarak, mutluluk tanımını seçer misin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Leyla Tekin!

Leyla Tekin!

Sen Yaprak Dökümü Leyla'sın! Depresyona girdiğinde çıkamıyorsun. Hassassın biliyoruz ama toparlanmak için biraz gayret etmelisin. Ailenin desteğinin senin için çok önemli olduğunu tabii ki biliyoruz. Çevrendeki insanları iyi seçersen daha az üzülürsün. İyi niyetli olduğun için çabuk kaptırıyorsun kendini. Herkesi kendin gibi sanmaktan vazgeçmelisin belki de.

Nihal Ziyagil!

Nihal Ziyagil!

Sen Aşk-ı Memnu Nihal'sin! Hayat hep sana oynuyor gibi gelebilir ama sen de biraz gözlerini açsan mı sanki? Dönen dolapları ah bir görsen! Hayal dünyandan çıksan her şey aşikar aslında... Bu kadar çıtkırıldım olmak da sana zarar verir. Biraz tebessüm de fena olmaz 🤭 Az ama öz olan çevrende çok seviliyorsun. Bazen ilgiden, üzüntüden, sevinçten, şaşkınlıktan bayılasın geliyor.

Mahidevran Sultan!

Mahidevran Sultan!

Sen Muhteşem Yüzyıl Mahidevran'sın! Yaşıyorum ama öylesine modundasın. Ağlamaktan göz pınarların kurudu 😢 Tükenmiş hissediyorsun biliyoruz. Küçük bir umut ışığı bekliyorsun ama olmuyorsa vazgeçmeyi öğrenmen gerek. Takıntılı davranmayı bırakıp kendine yeni hedefler koymalısın. Sabrımı deniyorlar diye şikayet etme hiç çünkü sen de az değilsin 😝

Cemile Akarsu!

Cemile Akarsu!

Sen Öyle Bir Geçer Zaman ki Cemile'sin! Fedakar ve cesursun. Sevdiklerin için her şeyi yaparsın. Sonuçta sevdiklerimiz olmadan bu hayatın ne anlamı var? Ailenin ve sevginin öneminin farkındasın ama herkesin seni üzmesine izin vermekten vazgeçmelisin. Geçmişe takılıp kalma! Öyle savaşçı bir ruha sahipsin ki yoktan var edersin💪 Bu yüzden güzel günlere inanmalısın.

Ali Rıza Tekin!

Ali Rıza Tekin!

Sen Yaprak Dökümü Ali Rıza Bey'sin! İçine ata ata tak diye inme inecek valla! Her şeyi kontrol etmeye çalışmak seni zorluyor. Akışına bıraktığın zaman da yolunda gitmiyor 🤦‍♂️ Çıkmazdasın ne yapsan olmuyor... Sevdiklerin zaten 'aman tadımız kaçmasın' diye diye senin tadını kaçırıyor. Şehir hayatının seni yorduğunu söylememize gerek yok elbette. Tası tarağı toplayıp küçük bir sahil kasabasına mı taşınsan? 🤔

İsmet Arif Karasu!

İsmet Arif Karasu!

Sen Behzat Ç. Akbaba'sın! Kederini kalbine gömmüşsün. Çok konuşmayı da sevmiyorsun ama senin yaşadıklarının yarısını yaşamayanlar sabah akşam kankalarına dert anlatıyor. Yalnızlığa alışmışsın. Ketum bir insan olmuşsun artık. Farklı olmak için hiçbir şey yapmasan da farklısın, herkes gibi değilsin. Zehir gibi çalışıyor kafan bir defa! Çığır aştığın sinirin bile sana has la 🤭

Beşir Elçi!

Beşir Elçi!

Sen Aşk-ı Memnu Beşir'sin! Hiç yüzün gülmüyor 😔 Üzgün olmak dışında başka duygu yaşamıyorsun. Baktın olmuyor bakma sen de o zaman? Çaresizsin, kederinden öleceksin neredeyse!  Başka biri senin yerinde olsa 'amann banane' der unuturdu. Akışa bırakıyorsun bırakmasına da için içini yiyor. Bu kadar içine kapanık olmasan, derdini anlatsan rahatlayacaksın belki de.

Fikret Boran!

Fikret Boran!

Sen İstanbullu Gelin Fikret'sin! Asabiyetle karışık bir depresifliğin var. Hayatındaki iyi şeyleri görmekte zorlanıyorsun sanki? Zayıf hissettiğin zamanlar olacaktır ama devamlı haksızlığa uğradığını düşünüp kafayı yeme artık 🤦‍♂️ Bazen gölgede kalmanın, serinliğin tadını çıkarmalısın 🤭 Ani çıkışların sana zarar veriyor. İhtiyacın olan şey; güzelliklere odaklanmak ve sevdiklerinin hep yanında olduğunu hatırlamak.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
325
211
101
84
32
26
22
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?