Görüş Bildir
Haberler
Hangi Değerli Taş Senin Ruhunu Yansıtıyor?

Hangi Değerli Taş Senin Ruhunu Yansıtıyor?

24.05.2021 - 16:15

Taşların mistik etkileri ve enerjileri artık su getirmez bir gerçek. Ama bakalım hangisi senin ruhunu yansıtıyor?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenerek başlayalım teste:

2. Şimdi de yaşını öğrenelim:

3. Bugüne beş üzerinden bir puan verecek olsan?

4. Kendini dinlemek şu an bu yerlerden hangisinde olmayı tercih ederdin?

5. Olaylara bakarken hangi yönün ağır basıyor?

5. Olaylara bakarken hangi yönün ağır basıyor?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. İnsanların senin hakkındaki ilk izlenimi ne olsun istersin?

6. İnsanların senin hakkındaki ilk izlenimi ne olsun istersin?

7. Ruhun bir renk olsa bu hangisi olurdu?

8. Son olarak, tek bir dilek hakkın var ve ne istersen gerçek olacak diyelim. Sen tercihini bunlardan hangisinde kullanırdın?

İnci!

İnci!

Sen cesur olmanın yanında temkinli bir yapıya sahipsin. Duygusal açıdan zarar görmemek için hayatına fazla insan almıyorsun. Hatta senin için az insan çok mutluluk demek. Düzeninin bozulmasını hiç istemiyorsun. O yüzden fazladan insanları hayatına alıp işlerine burunlarını sokmalarını ya da hayatını alt üst etmelerini hiç göze alamıyorsun. Ayrıca şık ve zarifsin. Asil tavırlarınla da dikkat çekiyorsun. Tüm bunlara bakınca senin ruhunu yansıtan taşın inci olduğu gün gibi ortaya çıkıyor!

Elmas!

Elmas!

Sen tamamen dürüst bir kişiliğe sahipsin. Yani tabir-i caizse pırlanta gibi bir kalbin var! Ama bu seni herkese karşı yumuşak biri haline getirmiyor elbette. Keskin zekanı kullanarak kendini asla ezdirmeden ve her işten başarıyla sıyrılarak ilerliyorsun hayatta. Kurnaz bir tarafın da var ama sadece ihtiyaç anında kullanıyorsun bu kurnazlığı. Dışarıdan bakınca ve henüz tam tanımadan insanlara soğuk gelsen de tanıdığında kimse kopamıyor senden. Sen de sevdiklerine karşı ayrı bir nezaket besliyor ve müthiş bir sevgi ve saygıyla yaklaşarak kimsenin onları incitmesine izin vermiyorsun! Bu sebeple senin ruhunu yansıtan taş elmas!

Zümrüt!

Zümrüt!

Sen son derece karizmatik bir kişiliğe sahipsin. Etrafındaki insanlar farklı farklı özelliklerine hayranlık duymaktan alamıyorlar kendilerini. Entelektüel bir yapın var ve buna sanki doğal olarak sahip gibisin. Melankolik bir yapın olsa da, arkadaş ve aile desteğiyle pozitifleşip, başaramayacağın şey yok. Ama aynı zamanda narin de bir yapın var, bu da senin kolay üzülmene yol açıyor. Bazen değmeyecek şeylere bile üzülüyorsun. Kendini çabucak toparlasan da inan hiiç canını sıkmaya değmez. Bu sebeple senin ruhunu yansıtan taş zümrüt!

Yakut!

Yakut!

Sen çevrende daima popüler olan bir insansın. Hem insanların dert ortağı hem de mutlu anlarında aradığı kişisin. Seni tanıyan herkes mutluluğunu da üzüntüsünü de ilk seninle paylaşmak istiyor. Yargılamadan dinliyor, anlıyor ve analiz ederek yardımcı oluyorsun çünkü. Kocaman bir kalbin var. Ama tedbirlisin, her gelene kalbini sonuna kadar açmıyorsun yani sorgusuz sualsiz. Sevgi dolu ve popüler bir insan olmana rağmen ilişkilerinde ve hayatındaki insanlara karşı seviyeli olmaya özen gösteriyorsun. Sana en yakın arkadaşım diyenlerle senin yakın arkadaş saydıkların farklı olabilir. Herkes sana güvense de, sen kimseye güvenmemeyi zor yollardan öğrenmişsin. Ayrıca şunu da söyleyelim tamamen tutku dolusun. Bu yüzden senin ruhunu yansıtan taş yakut!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
171
105
21
18
7
3
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Tugbaa

İnci!

Bade07

Elmas; Sen tamamen dürüst bir kişiliğe sahipsin. Yani tabir-i caizse pırlanta gibi bir kalbin var! Ama bu seni herkese karşı yumuşak biri haline getirmiyor ... Devamını Gör