Görüş Bildir
Haberler
Hangi İlkbahar Rengisin?

Hangi İlkbahar Rengisin?

07.05.2021 - 20:00

Şartlar ne olursa olsun içimizde çiçekler açtıran bir mevsim ilkbahar!

Peki ama sen bu güzel mevsimin hangi rengisin? 

Testi çöz, cevabı öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle yaşını öğrenelim!

2. Kahvaltı günün en önemli öğünü. Pekii sen kahvaltıda güne hangisiyle başlamayı seçersin?

3. Günün en çok hangi zamanını seversin?

3. Günün en çok hangi zamanını seversin?

4. Hangi burç grubuyla iyi anlaşıyorsun?

5. Çocukluğunu genel olarak nasıl tanımlarsın?

5. Çocukluğunu genel olarak nasıl tanımlarsın?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bu bahar meyvelerinden hangisini daha çok seviyorsun?

7. Şu an, şu dakika hangisini keşfetmek isterdin?

8. Son olarak, hangi tür tatlılara asla hayır diyemezsin?

Sarı!

Sarı!

Senden bahsederken önce asaletinden mi bahsedelim, yoksa enerjinden mi? Sen her açıdan bambaşka birisin. Kendi enerjikliğin yetmiyor, girdiğin ortama güneş gibi doğuyorsun ve mutluluk dağıtıyorsun adeta. Ama bunu öyle şımarıkça bir tavırla yapmıyorsun kesinlikle. Dedim ya, başka bir havan var senin. Seninle birlikte asalet de geliyor ortama. Işıl ışılsın, tıpkı bahar gibi!

Yeşil!

Yeşil!

Sen sonuna kadar umut dolusun, taptazesin! İçinde her daim yapraklar açıyor, bir bahar gibi yeşeriyor ve mutluluk saçıyorsun. Huzur veriyorsun kısacası. Herkes senin gibi bir dosta, evlada, ebeveyne ya da aşka sahip olmak ister. İnsanı dinlendiriyorsun tamamen. Ah sen ne güzelsin!

Pembe!

Pembe!

Seni görmek, seninle olmak adeta çiçekler açtırıyor insanın içinde. Böyle sanki tüm kötü günler, karanlıklar geride kalmış, şimdi umudun ve güzelliğin zamanı der gibisin. Haliyle sevenin çok, içinde de kötülük barındırmıyorsun nasıl sevilmeyesin ki. Bu arada aslında tüm bunların da farkındasın ama bu sana küstahlık değil dozunda bir öz güven katıyor sadece. Başkaları mutlu oldukça sen daha çok oluyorsun. Harikasın kısaca!

Turuncu!

Turuncu!

Sen her şey ışıl ışıl olsun, mutluluk saçsın istiyorsun. Gösteriş ve şatafatı da seviyorsun ama bunu yapay bir görünürlükle yapmıyorsun. Seninle her şey doğal seyrinde gösterişli görünüyor zaten. Seni tanıyan herkes de bu ışıltının nereden geldiğini biliyor. İçinde inanılmaz bir enerji var çünkü, tüm bunlar da bunun yansıması aslında. Herkese güven veriyorsun, bu da senin her daim fazlasıyla sevilmeni sağlıyor. Tüm bunların yanında bir de cesaret dolusun, yeniliklere adım atmaktan hiç çekinmiyorsun!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
117
86
33
13
8
6
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ömer Faruk Gederet

Pembe diye tahmin ettim pembe çıktı

Robert

pembe ne amk siyah nerde

TEYLA

Turuncu! Sen her şey ışıl ışıl olsun, mutluluk saçsın istiyorsun. Gösteriş ve şatafatı da seviyorsun ama bunu yapay bir görünürlükle yapmıyorsun. Seninle he... Devamını Gör