Görüş Bildir
Haberler
Hangi Masal Kahramanı Senin Ruh İkizin?

Hangi Masal Kahramanı Senin Ruh İkizin?

16.04.2021 - 19:00

Belli ki sen de bir masal kahramanıyla ruh ikizisin. Ama hangisiyle?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Senin masalın hangisinde geçmeli?

2. Maceralarını hangi yardımcıyla yaşamak istersin?

3. Şimdi de özel bir nesne seç!

4. Sabahları uyandığında daha çok hangisine benziyorsun?

5. Kraliyet arabanı hangi at çekerdi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Vücudunda en beğendiğin yer hangisi?

7. Peki ya, hangisi seni daha çok korkutur?

7. Peki ya, hangisi seni daha çok korkutur?

8. Son olarak, masalının sonu nasıl biterdi?

Pinokyo!

Pinokyo!

İtiraf etmesi zor olsa da, küçük beyaz yalanlar senin hayatında çok önemli bir yer tutuyor. Ama aslında asla yalan söylemeyi beceremiyorsun. Seni tanıyan herkes yalan söylemeyi denediğin her an bunu fark ediyor. Ama artık bu minik beyaz yalanlar seninle bir bütün olduğundan seni de böyle kabullenmişler. Bunlar için sana yalancı demek yanlış olur. Çünkü senin söylediklerin herhangi bir şeyi etkileyecek ya da değiştirecek boyutta değil. Sadece daha mutlu oluyorsun. Bu sebeple ruh ikizin Pinokyo!

Kırmızı Başlıklı Kız!

Kırmızı Başlıklı Kız!

Ah bizim üzümlü kekimiz... Senin şu hayattaki en büyük hatan insanlara çabuk güvenip, çabuk inanman. Bunun tek sebebi herkesi kendin gibi görmen. Bu saflık, bu temiz kalp görenleri sana hayran bıraksa da kendi iyiliğin için gözünü dört açman lazım. Etrafta kurt çok çünkü. Av olursun av! Evet, iyi niyetli insanlar da var ve onların gözbebeğisin ama biz senin iyiliğini istiyoruz. Bu sebeple ruh ikizin Kırmızı Başlıklı Kız!

Uyuyan Güzel!

Uyuyan Güzel!

Seni öyle iyi anlıyoruz ki... Çoğu zaman yataktan hiç çıkmak istemiyorsun, hele o kahrolasıca Pazartesi günleri. Gerçi artık bütün günler aynı gibi senin için. Seni bıraksalar bir ömür boyu uyursun. Hatta belki de yapmayı en çok sevdiğin etkinlik uyumak. Rüyaların normal hayatından daha güzel olduğunu düşünüyorsun belki de. Fakat şartlar el verdiğinde dışarıda keşfedilecek bir hayatın olduğunun da farkındasın. Güzel günler, güzel bir ilişki seni bekliyor. Uyandığın zaman belki gerçek dünyan hayal gibi olabilir, kim bilir! Bu yüzden ruh ikizin Uyuyan Güzel!

Alaaddin!

Alaaddin!

Sen tam bir hayalperestsin. Senin için en büyük zevk, uzaklara dalıp uzun uzun hayal kurmak. Adeta hayal dünyasında yaşıyorsun. Kendini böyle çok daha mutlu hissediyorsun çünkü. İstediğin gibi, dilediğin her şey gerçekleştiği bir hayatı yaşamak istiyorsun. Mutluluğa ve özgürlüğe uçmak istiyorsun kısacası. Yeterince hayal edersen ve dilersen gerçek olacağına da inanıyorsun hatta. Evet, haklısın kendini böyle mutlu hissediyorsan buna kimse karışamaz ama yine de hayatın gerçeklerini kabullensen fena olmaz. Bu sebeple senin ruh ikizin Alaaddin!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
172
94
75
47
27
14
10
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
TEYLA

Seni öyle iyi anlıyoruz ki... Çoğu zaman yataktan hiç çıkmak istemiyorsun, hele o kahrolasıca Pazartesi günleri. Gerçi artık bütün günler aynı gibi senin içi... Devamını Gör

Mustafa Karakoç

Kırmızı Başlıklı Kız!

İrem Coşkun

Ah bizim üzümlü kekimiz... Senin şu hayattaki en büyük hatan insanlara çabuk güvenip, çabuk inanman. Bunun tek sebebi herkesi kendin gibi görmen. Bu saflık, ... Devamını Gör