Görüş Bildir
Haberler
Hangi Avlu Dizisi Karakterisin?

etiket Hangi Avlu Dizisi Karakterisin?

Aburoski
31.05.2018 - 18:31

Bakalım sen hangi Avlu karakteri çıkacaksın? 

Hadi başlayalım! 😎

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk önce hangi cinsiyetten hoşlandığını öğrenelim.

2. Söyle bakalım ağzında bakla ıslanır mı?

3. Sarhoşken kurulan cümlelerin önceden insanların kafalarında kurdukları söyleniyor. Sence doğru mu?

4. Arkadaşlarının beğenmediği şarkıcıları onlardan gizli gizli dinliyor musun? (Bize doğruyu söyle ama. 😅)

5. Ne sıklıkla televizyon dizilerini izlersin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Karşıdan hoşlandığın kişi geliyor bak. Ne yapacaksın?

7. İnsanları kötülüğe iten yaşadıkları mıdır?

Bu testler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Jale!

Jale!

Avlu dizisi karakterlerinden Jale çıktın! Aynı sen de Jale gibi kitaplara ve müziğe değer veren birisin. Arkadaş grubunun içinde en akıllı olan sensin. Konu ne olursa olsun en mantıklı cevapları sen veriyorsun. İnsanlara kendini dinletmeyi becerebiliyorsun. Arkadaş canlısı birisin. Jale gibi sen de insanların dertlerini dinliyor, çözüm yolları arıyorsun. Pamuk gibi bir kalbin var. Sessizliği seviyorsun. İnsanların dertlerini dinlediğin kadar insanlar senin dertlerini dinlemiyor. Dinleyemiyor desek daha olur gibi çünkü sen kendinle alakalı şeyleri başkalarına anlatmayı sevmiyorsun. Bize sorarsan anlat, içini dök. Jale de sen de bak nasıl rahatlayacaksınız.

Deniz!

Deniz!

Gayet bilgili, aklı başında bir insansın aynı Deniz gibi. Kendini birden senin dışında gelişen olayların içerisinde bulabiliyorsun. Dizide de Deniz'in başının bir türlü beladan kurtulmadığı gibi... Dışarıdan melek gibi görünüyorsun fakat biri damarına bastığında adeta bir şeytana dönüşüyorsun. Aklı olan senin damarına basmaz, hassas olduğun konuları deşmez. Deniz gibi senin de sevdiklerin için yapamayacağın hiçbir şey yok. Kızını korumak için nasıl vahşileştiğini hepimiz gördük. Senin yaşama sebebin onlar. Onların başına en küçük bir şey geldiğinde tüm dünyayı yakacak potansiyel var sende. Haksızlığa da gelemiyorsun. Haksızlıkların karşısında bir duvar gibi duruyorsun. Karşındaki insan dünyanın en güçlü insanı da olsa umrunda değil. O hesap sorulacaksa elbet sorulacak! 😎 Belki seni pısırık bir insan gibi görebilirler, belki de seni beceriksiz ve korkak bir insan gibi görebilirler. Bırak görsünler çünkü bir gün onlara ne kadar güçlü olduğunu göstereceksin. Göründüğünden daha güçlüsün bunu bilmeni isteriz. 😇

Azra!

Azra!

Senin karakterin aynı Azra'ya benziyor. Çok güçlüsün, gücünü asla inkar edemeyiz. Seni gören 'ne kadar kötü biri!' diye aklından geçirebilir. Hatta kötü biri olduğunu düşünüp senden uzak durabilir fakat sen hiç öyle değilsin. Azra gibi senin de geçmişinde yaşadığın şeyler aklının bir köşesinde. Seni böyle kötü gösteren de geçmişte yaşadıkların karşısında güçlü durma isteğindir. Ne dersin he olabilir mi? Azra'yı az çok izlemişsen onun kötü görüntüsünün altında melek gibi bir insanın olduğunu fark etmişsindir. Hayatındaki tek yakınları arkadaşları olan bu insan da arkadaşlarının kılına zarar geldiğinde dünyayı yakacaklardan. Aynı senin gibi. Sen de sevdiklerin için her şeyi göze alabilecek birisin. Yönetici tarafını da unutmayalım. Lider olmayı seviyorsun. E bu kadar güçlü biri lider olmayacakta ne olacak? Aynı zamanda da eğlenmeyi biliyorsun. En küçük şeyden kendine eğlence yaratıyorsun. Senin yanında insanlar hiç sıkılmaz.

Kudret!

Kudret!

Hah işte dizimizin kötü karakteri sana çıktı! İntikam hırsıyla yaşayan bir karakterimiz var. Sen de intikam almayı seviyorsun. Bir insanın sana bir şey yapması önemli değil. Gıcık olduğunda vay onun haline. 😎 Ama aslında sen de diğer karakterler gibi özünde kötü değilsin. Hayat seni böyle yaptı. Bu hayat herkesi böyle yapmıyor mu zaten? Gelen vuruyor, geçen vuruyor. Diğer yanağımızı çevirmeyeceğimize göre Kudret de sen intikam almayı tercih ediyorsunuz. Kudret nasıl olur böyle çıkar diye sorabilirsin ama dikkatlice izlersen. Onun da geçmişinde yaşadığı çok büyük acılar var. Birini yargılamadan önce biraz daha onu incelemek gerekiyor. Senin de kötü olduğunu düşünenler var ama öyle olmadığını umarız ki görürler.

Hasret!

Hasret!

Sen de Hasret gibi grubun en eğlenceli, en oynak, en deli ruhlu insanısın. Hayatı fazla ciddiye almayı sevmiyorsun. Her şey senin için sanki bir oyun. İçin de temiz dışın da. Kötülük nedir pek bilmezsin. Kıpır kıpırsın. İçin dışın bir senin. İkili oynamak nasıl olur onu bile bilmiyorsun. Herkesin hayatında bizce senden bir tane olmalı. Hasret karakteri çıktığı için sevindin biliyoruz. Senin gibi o da her anın tadını çıkaran biri. Hayatı bu kadar eğlenceli yaşamak sadece senin gibi insanların yapabileceği bir şey.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
981
511
263
96
61
46
34
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın