Görüş Bildir
Haberler
Hangi Kadın Dizisi Karakterisin?

etiket Hangi Kadın Dizisi Karakterisin?

Testi çöz ve hemen öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini söyle bakalım.

2. İlk olarak, sence sevgi nedir?

3. İyiliğin için en yakın arkadaşlarının yalan söylediğini öğrendin. Bu durumda nasıl tepki verirdin?

4. Peki birisi senden eşyanı istediğinde bencilce davranır mısın?

5. İnternet dizileri bu ara epey popüler. Peki, sen bu Türk internet dizilerinden hangisini izledin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki dünyayı sence de iyilik mi kurtaracak?

7. Söyle bakalım, "kadın" kelimesi senin için ne anlam ifade ediyor?

8. Peki sesinin güzel olduğunu düşünüyor musun?

9. Ve son olarak, bir şeye üzüldüğünde dışarıya bunu yansıtır mısın?

Bahar!

Bahar!

Sen tam anlamıyla Bahar karakterine çok benziyorsun! Temiz kalpliliğin ve dünyayı kucaklayacak kadar olan sevginle herkes tarafından seviliyorsun. Biliyorsun ki Bahar karakteri de dizinin en sevilen kişisidir. Çünkü yaşadığı tüm bu zorluklara karşı o kadar güzel mücadele veriyor ki herkes ona hayran kalıyor. Nasıl olur da iki çocuklu, hasta bir kadın bu denli mutlu ve güçlü görünebilir ki? İşte o kadınlığı temsil ederek, bir kadının tek başına neler yapabileceğinin göstergesi. Tüm bunların yanında sevdiklerine çok fazla değer veriyor. Ve sadakatli davranıyor. Etrafındaki kötülükleri bile iyiliği ile yok edebiliyor. Sen de bu halinle Bahar'a benziyorsun. Kendini çok şanslı hissetmen gerek. :)

Şirin!

Şirin!

Sen tam anlamıyla Şirin karakterine benziyorsun. Şirin'in dizideki deliliği tıpkı sana benzemiyor mu? Senin de damarlarında resmen deli kanı akıyor. Sen de sinirlendiğinde etrafındaki insanlara karşı nasıl davranacağını bilemiyorsun. Adeta kendinden geçiyor, gözlerinden alev fışkırtıyorsun. Senin bu halini görenler senden oldukça korkuyorlar. Hele bir de sevdiklerine zarar verildiğini, üzüldüğünü duyduğunda adeta patlayan bir volkan gibi oluyorsun. Ne desek bilemedik. Senin bu hallerinin yanında çok tatlı bir kişilik yatıyor. Seni tanıyan insanlar güler yüzlülüğünü tatlılığını çok seviyorlar. Ama sinirli olduğunu görenler senden biraz çekinebiliyor. O yüzden deliliğin ile insanların kalbinde resmen yer etmişsin!

Yeliz!

Sen tam anlamıyla Yeliz karakterine çok benziyorsun! O kadar iyi kalpli o kadar arkadaş canlısı bir insansın ki, herkesin böyle bir arkadaşı mutlaka olmalı. İnsanları kendisinden çok düşünen ama her zaman diğerleri tarafından kırılan bir kadın kendisi. Bahar'a olan düşkünlüğünü hepimiz biliyoruz. Arkadaşı için kendi ailesini düşünmeden elinden geleni yaptı. Sen de o kadar güzel bir insansın ki, sevdiğin insanlar için elinden ne geliyorsa yapıyorsun. Hiçbir zaman kendini ön plana koymazsın. Daima başkalarının iyiliğini ister, onlara yardım edersin. Gerçekten herkesin hayatında senin gibi bir arkadaşı olmalı!

Enver!

Enver!

Sen tam anlamıyla Enver karakterine çok benziyorsun! Enver karakteri dizide bir karakter olmaktan çok öteye geçti. Ve herkesin sevdiği ve kalbinin ısındığı bir baba bir dede haline dönüştü. Dizideki beyfendiliği ve iyiliği ile adeta dizinin en sevilen karakterine dönüştü. Kalbinde sadece iyilik barındıran Enver, her zaman adaletli bir şekilde davranmıştır. Ve kim olursa olsun yolundan sapmamaya özen göstermiştir. Herkese iyiliği dokunan bu adamın keskin çizgileri vardır. Kızı dahi olsa yalan söyleyenin yanında asla ama asla durmaz. Zaten o da bildiğin üzere öyle yaptı. Kendinden olmayan ama kızı gibi gördüğü Bahar'ın yanında oldu ve bir babadan çok şey verdi. Sırf Bahar hasta olduğu için ailesinden kopup onun yanına yerleşti. Görebiliyor musun? Böyle bir adam olabilir mi? İşte sen de tıpkı onun gibi çok seviliyorsun ve sevgini paylaşıyorsun.

Arif!

Arif!

Sen tam anlamıyla Arif karakterine benziyorsun! Kalbinde kocaman bir iyilik ve adalet duygusu taşıyorsun. Etrafında olan haksızlıklara asla ama asla göz yummuyorsun. Bu da Arif'in zaten en sevilen yanıdır. Bunun yanında sevdiği insanları öyle güzel kolluyor ki, herkesin kalbinde yer ediyor. Aşık olduğu kadına öyle güzel yaklaşıyor ki insanın aşık olası geliyor. Nasıl bir adam be bu diye düşünmeden edemiyor insan. He bir de kızların gözdesi haline gelen Arif resmen aşkın en güzel halini gösteriyor. O kadar saf  o kadar temiz bir kalbi var ki bu onun yüzün yansıyor. Sevdiği insan için de elinden geleni yapıyor. Sen de onun tüm bu özelliklerini taşıyorsun. Maşallah!

Sarp!

Sarp!

Sen tam anlamıyla Sarp karakterine çok benziyorsun. Gerçekten bir koca olarak  bir adam olarak o kadar güzel bir karaktere sahip ki, herkesin gözdesi haline gelmişti. Çünkü Bahar'ı o kadar çok seviyor ki onun mutluluğu için elinden geleni yapıyordu. Onun yüzü gülsün diye en zor durumda bile sürprizler yapabiliyordu. Resmen aşkın en saf haliydi Sarp. Sen de aşık olduğunda resmen Sarp gibi oluyorsun. Karşındaki insana sevdiğini hissettiriyor ve onun mutluluğu için elinden geleni yapıyorsun. Gerçekten senden hem harika bir eş hem de harika bir baba olur!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
500
268
183
121
69
54
32
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?