Görüş Bildir
Haberler
Burcunuza Göre Favori Dizi Karakterinizi Tahmin Ediyoruz!

etiket Burcunuza Göre Favori Dizi Karakterinizi Tahmin Ediyoruz!

coptron
13.12.2017 - 01:07

Binlerce dizinin onlarca karakteri arasından sana en yakın karakteri tahmin etmeye çalıştık. Bakalım bilebildik mi?

Not: Yükselen burcunuzu da denemeyi unutmayın.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Burcunu seç bakalım.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Walter White (Breaking Bad)

Walter White (Breaking Bad)

Gelişmiş gözlem yeteneğin sayesinde konulara karşı tavrın her zaman net olursun. Konuşma yeteneğin bazen karşındakini gerçekten üzebilir, duygularını yıkabilir. Sevdiklerine karşı korumacı bir tavrın vardır. Bazen sevdiklerini, onların kendilerini düşündüklerinden daha fazla düşünürsün. Bu özelliklerinle Breaking Bad'den Walter White senin favori karakterin olmaya aday.

Sheldon Cooper (The Big Bang Theory)

Sheldon Cooper (The Big Bang Theory)

Hayatını hep bir düzen içinde yürütüyorsun ve bu düzenin dışına çıkmak sinirlerini yıpratıyor. Kolay kolay aşık olamıyorsun fakat sevdiğin insanı mutlu etmek için yapamayacağın bir şey yok. Hayatında genel olarak sabırlı bir yapın var. Bu özelliklerinle The Big Bang Theory'den Sheldon Cooper senin favori karakterin olmaya aday.

Jon Snow (Game of Thrones)

Jon Snow (Game of Thrones)

Her şeyden biraz ama hiçbir şeyden tam değil sözü tam olarak seni anlatıyor. Etrafındaki olaylara büyük bir heyecanla yaklaşıp daha sonra bu heyecanı yitiriyorsun ve aklın yavaş yavaş yeni heyecanlara kayıyor. İkizler insanlar arasında daha çok ikiyüzlülüğüyle ün salmış olsa da yalan söylemeyi sevmezler fakat entrikadan çok hoşlanırlar. Olaydan alakasız olarak Game of Thrones'tan Jon Snow senin favori karakterin olmaya aday. ;)

Firdevs Yöreoğlu (Aşk-ı Memnu)

Firdevs Yöreoğlu (Aşk-ı Memnu)

Senin için ailen ve sevdiklerin her şeyden önce gelir. Karar verdiğin şeyler karşısında seni durdurabilecek bir güç üretilmedi. İnsanların senle takılmaktan hoşlandığı, sen yanlarındayken güvende hissettikleri bir insansın. Bu özelliklerden yola çıkarak senin favori karakterin Aşk-ı Memnu'dan Firdevs Yöreoğlu.

Lagerta Lothbrok (Vikings)

Lagerta Lothbrok (Vikings)

Yaptığın işlerde en iyisi olmak için çabalıyorsun. Etrafındaki insanların senin o işte en iyilerden biri olduğunu düşündüklerini bilmek hoşuna gidiyor. Yaratıcı ve hassassın. Konulara da bu hassasiyetle yaklaşıyorsun. Bu özelliklden yola çıkarak Vikings dizisinden Lagerta Lothbrok karakteri senin favorin.

Daenerys Targaryen (Game of Thrones)

Daenerys Targaryen (Game of Thrones)

Etrafındaki insanların mutluluğunu kendi mutluluğundan üstte tutuyorsun. Bu özelliğinle etrafındakiler seninle olmaktan büyük keyif alıyorlar. Senin için duygusal olarak yorucu bir deneyim olsa da bunu yapmak sana mutluluk veriyor. Arkadaşlarını özenle seçtiğinden ötürü bu fedakar davranışlarına değiyor. Özetle senin favori karakterin Game of Thrones dizisinden Daenerys Targaryen olmalı.

Metin Özdemir (Kardeş Payı)

Metin Özdemir (Kardeş Payı)

Yalnız kalmaktan çok hoşlanıyorsun fakat evlilik hayatı da senin için vazgeçilmez bir düşünce. Romantiklik konusunda boyut atlamışsın. Sevdiğin insana  minik ve anlamlı sürprizler yapmaya bayılıyorsun. Bu özelliklerden yola çıkarak senin favori karakterin Kardeş Payı dizisinden Metin Özdemir olabilir.

Bihter Ziyagil (Aşk-ı Memnu)

Bihter Ziyagil (Aşk-ı Memnu)

Etrafında sakin biri olarak bilinsen de içinde fırtınalar kopuyor. İnsanların senin hakkında düşündüklerini umursamasan da içten içe dertleniyorsun. Müzik zevkin diğer insanlara göre kaliteli ve hayatta yaptığın işlere de zekanla renk katıyorsun. Bu özelliklerden yola çıkarak Aşk-ı Memnu dizisinden Bihter Ziyagil senin favori karakterin olabilir.

Frank Gallagher (Shameless)

Frank Gallagher (Shameless)

Ayrıntılara takılmayıp hayatı olduğu gibi yaşıyorsun. Kimse senin moralini bozamaz ve üzemez. Her ortama anında uyum sağlayabiliyorsun. Arkadaş ortamına sen geldiğin zaman neşe geliyor. Bizce senin favori karakterin Shameless dizisinden Frank Gallagher.

Brienne of Tarth (Game of Thrones)

Brienne of Tarth (Game of Thrones)

Amacına ulaşana kadar çabalamaktan sıkılmıyorsun. Kafanda yapmak istediğin bir şey varsa kimse seni engelleyemez. Bu huyunu insanlar kıskanıyor ve bu kararlılık seviyesine nasıl eriştiğini merak ediyorlar. Bizce senin  favori karakterin Game of Thrones dizisinden Brienne of Tarth.

Sarp Yılmaz (İçerde)

Sarp Yılmaz (İçerde)

Asi ve dik kafalı oluşun insanların sana korkuyla karışık saygıyla yaklaşmasını sağlıyor. Duygularını kontrol etmekte zorluk çekmiyorsun. Arkadaşların arasında sevilen birisin. Bizce senin favori karakterin İçerde dizisinden Sarp Yılmaz.

Fiona Gallagher (Shameless)

Fiona Gallagher (Shameless)

İnsanlara karşı kibarlık ve mütevazılığından hiçbir zaman ödün vermiyorsun. İnsanların sana aşık olmaması için hiçbir sebep yok. Arkadaşların arasında çok seviliyor ve saygı duyuluyorsun. Bu da onlara gösterdiğin saygının bir ürünü. Bizce senin favori karakterin Shameless dizisinden Fiona Gallagher.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
845
501
201
156
131
76
70
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?