Görüş Bildir
Haberler
Hangi Atiye Dizisi Karakterisin?

Hangi Atiye Dizisi Karakterisin?

Zeynep Şahin
20.09.2020 - 21:00

Hangi Atiye dizisi karakteri olduğunu merak ediyor musun?

Haydi başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetinle başlayalım.

2. Kaç yaşındasın peki?

3. Sinirlenince ne yaparsın?

4. Ruh halini tek bir kelimeyle anlat bakalım.

5. Boş zamanını nasıl değerlendirirsin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Şuan odanın rengini değiştirmek istesen hangi renge boyardın?

7. İnsanlarla iletişimini bir cümleyle açıklar mısın?

8. Son olarak arkeoloji dalına karşı ilgini puanlar mısın?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Atiye!

Atiye!

Seninle eşleşen karakter Atiye. Senin de aynı Atiye gibi sakin ve gizemli bir karakterin var. Sanatçı ruha sahipsin. Araştırma yapmak, sorunları çözüme kavuşturmak seni oluşturan en önemli özelliklerden biri. Kafana takılan sorunlar illaki bir sonuca varacak! Ön sezilerin çok kuvvetli. Kendinden önce sevdiklerin geliyor, onlara sıkı sıkıya bağlısın. Bu yüzden çevrendeki insanlar çok şanslı! Sevdiğin insanlara verdiğin değerin yanında, kendine de biraz daha fazla değer vermen ve önemsemen gerekiyor.. Bak gör, sonra her şey daha da güzel olacak!

Erhan!

Erhan!

Seninle eşleşen karakter Erhan. Sende Erhan gibi akademik kariyere çok önem veren bir kişiliksin. Başarının, sırrının çalışmaktan geçtiğine inanıyorsun. Etrafa karşı net bir tavrın var. İnsanların sana karşı her zaman mesafeli olduğunu düşünmelerini istiyorsun. Merak etme, istediğini başarıyorsun. Kendi düşüncelerini sonuna kadar savunan, inandığı doğrulardan asla sapmayan dik bir duruşun var! Bu durumun seni ilerde yıpratmaması adına, hırslarını biraz daha kontrol altına almayı deneyebilirsin.

Cansu!

Cansu!

Seninle eşleşen karakter Cansu. İnsanlar tarafından sevilen, renkli ve eğlenceli bir kişiliğin olmasına rağmen zaman zaman çok farklı ruh hallerine bürünebiliyorsun. Bu durum da senin haliyle davranışlarına yansıyor. Seni bu ruhani değişimler ara ara yorsa da sakın unutma, bunlar seni sen yapan başlıca özellikler! Her zaman doğru olanı yapmaya çalışman, senin ne kadar vicdanlı biri olduğunun göstergesi. Her zaman kalbini ve vicdanını dinle!

Ozan!

Ozan!

Seninle eşleşen karakter Ozan! Dışarıdan bakıldığında zor çözülen, gamsız biri gibi durmana rağmen içinde duygusal birisin. Duygusallığını içinde saklamak istiyor ve dışarıya daha farklı bir duruş sergilemek istiyorsun. Başarıyorsun! Sadece seni gerçekten yakından tanıyan insanlar, güçlü ve özgüvenli duruşun altındaki duygusal kişiliği biliyor! Duygusallıkla verdiğin kararların seni bazen olumsuz olarak etkilese de bir şekilde hepsinin üstesinden gelmeyi başarıyorsun!

Zühre!

Zühre!

Seninle eşleşen karakter Zühre! Dışardan insanlar tarafından fazlasıyla dikkat çeken birisin. Ne kadar dışarıdan dikkat çeksende her zaman ilgiden uzak olmak isteyen bir kişiliğin var. Hayatı daha sessiz sakin yaşayan ama bir o kadar da herkese yardım etmek isteyen birisin! Bu anaç ruhun sayesinde insanlar tarafından çok seviliyorsun. İnsanlara yardım etmek, senin ruhunu besleyen en önemli şeylerden biri.. Senin insanlara yardımın dokundukça kendini daha da iyi hissediyorsun, doğru yoldasın!

Mustafa!

Mustafa!

Seninle eşleşen karakter Mustafa! Ailesine ve yakınlarına değer veren, sevdiklerini daima kollayan, onların üstüne titreyen birisin! Uysal ve sahiplenici tavrın sayesinde çevrendeki insanlar da senin yanında kendilerini daha rahat ve güvende hissediyor! Bu sahiplenici tavrın kimi zaman seni yıpratsa da hiçbir zaman bundan vazgeçmiyorsun. Bazen kendini çok stresli hissettiğin zamanlar olabiliyor. Bu durum çok normal. Böyle zamanlar da biraz daha sakinleşmeye çalışman, sevdiğin şeyleri yapman inan sana çok iyi gelecek!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
154
61
54
23
18
15
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Meriç Can Enes

başlık ayrı garip, son soruya bir puan veriyorum erhan diyor.... işte aradığımız onedio editörü...

HAZEL LiFE

Atiye mi? :D :D

Irmak Belen

Seninle eşleşen karakter Mustafa! Ailesine ve yakınlarına değer veren, sevdiklerini daima kollayan, onların üstüne titreyen birisin! Uysal ve sahiplenici tav... Devamını Gör