Görüş Bildir
Haberler
Hangi Antik Ortadoğu Kraliçesi Olduğunu Söylüyoruz!

etiket Hangi Antik Ortadoğu Kraliçesi Olduğunu Söylüyoruz!

Şeboş
21.08.2017 - 15:17

Hepsinde farklı bir gizem, muazzam bir ihtişam, kudret, hırs ve güzellik mevcut. Bu ihtiraslı kraliçelerden hangisi olabilirsin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Haydi başlıyoruz has bahçenin gülü, seni tanıyanlar tarafından nasıl tarif edilirsin?

2. Sence hangi iklimin kadınısın?

3. Evet bastığı yerleri titreten hatun, hangisi seni temsil etmeli?

4. Hangi halinle hatırlanmak istersin?

5. Gizemli bir senaryodasın, hangi ekipte yer almak isterdin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Tam olarak hangi hayvan seni anlatıyor?

7. Kurduğun arkadaşlıklarda neye dikkat edersin?

8. Senin için söylenebilecek en kötü şey?

9. Ve son sorun; güvenin kırıldığında nasıl tepki verirsin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Vaaavvv Hürremsin!

Vaaavvv Hürremsin!

Aşkınla değil bir adamı, tüm düzeni değiştirebilecek kadar hırslı ve ihtiraslı  bir kadınsın, lidersin. Sana sahip olan adam yaşadı inkar edilemez bir gerçek tamam. Ama her şey iyi hoşken, şeytana da uymuyor musun işte o zaman korkulur senden. Başarıların ulaşılmazı senin işte o anda. Kendini sevecek, tebrik edecek potansiyelin olduğu için kimse de rakibin olamaz. Kafana bir şeyi koydun mu, feriştahı gelse seni durduramaz. Her türlü entrikayı, dalavereyi çevirir, yine istediğini alırsın. Tarihten örnekleri mevcut ama lütfen o kadar da tehlikeli olma olur mu şekerim! Bu devirde sağ gösterip sol vuran çok kişi var senin gibi;)

Bilge Belkıssın!

Bilge Belkıssın!

Saba melikesi: güç, bilgelik ve güzellikle anılan bir kadın imgesi, Belkıs. Sende bu özelliklerin tümü var. Tütsü kokan kadın seni. Teninle, dokunuşunla, cilven ve şevkatinle ilaç gibisin. Sendeki bu özellikleri duydukça sırf senin için Antik Arabistan’da yaşayası geliyor insanın. Öyle güçlü akidelerin var ki kimse seni doğru yoldan döndüremez kolay kolay. Çok nadir yanılıyorsun ve ne hissedersen çıkıyor. Asla cahilce adımlar atmıyorsun. Salakça atılan hicbir hareketi affetmiyorsun. Mantıklı gelen her fikre varsın, adil olduğu sürece. Aklımız var sonuna kadar kullanalım diyenlerdensin.Başındaki tacını öperim senin be kadın!

Zenobia, Zennubesin!

Zenobia, Zennubesin!

Vovvvv tam bir dişi Arap savaşçı ile karşı karşıyayız. Kendiyle çelişen, daima haksızlıkla savaşan seksi bir ruhun var. Ruhun neler söylüyor aslında. Ama çevrenden, sorumlukluklarından içerde kopan fırtınalarına dur demek zorunda kalıyorsun. Görev aşığı olan bu yapın birincil ihtiyaçlarını, kadınlığını bir kenara itekliyor. Demek ki o yıllarda yaşamış olsan çocuk yapamaz ama kariyer yaparmışsın be cicim;) Ama bu devirdeyiz bırak bu sert ruhu bir kenara ve giy dantellerini çık ortaya bakalım. Kadınsın sen be!

Kleopatrasın!

Kleopatrasın!

Öncelikle sen sıradışısın. Herkeste olan tavır, tarz, huy sana göre değil. Mesela giyimin, kuşamın, saç modelin, makyajın hep farklı. 'Benzemez kimse sana' tadındasın yani. Ayrıca zaman içinde kendi başına varolmayı öyle bir öğrenmişsin ki... Kimseye ihtiyacın yok bu yüzden. Erkeklereyse hiç yok. Çünkü hayatındaki en yakın arkadaşın yine kendinsin. Tırnaklarınla kazıyarak geldin bugünlere. Fakat, son olarak, 'O'nu bulursan, ki bu doğru kişi oluyor, hayatını ona adayabilirsin, ey sıcak ülkenin, cazibede sınır tanımayan, karizmatik kraliçesi!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
743
314
205
87
39
36
15
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Not Princess

Ama bu devirdeyiz bırak bu sert ruhu bir kenara ve giy dantellerini çık ortaya bakalım. Kadınsın sen be! Bu ne biçim cümle ya?!

Naz Yalcınkaya

gercekten böylemi yazıyo sende :))

yungo

Son derece feminist(!) onedio'da bu ifadeyi görmek adeta kalitesizliğinizin bir kanıtı oldu: "Ama bu devirdeyiz bırak bu sert ruhu bir kenara ve giy dantelle... Devamını Gör

Asmr Seer

Bilge Belkıssın! Saba melikesi: güç, bilgelik ve güzellikle anılan bir kadın imgesi, Belkıs. Sende bu özelliklerin tümü var. Tütsü kokan kadın seni. Teninle... Devamını Gör