Görüş Bildir
Haberler
Hangi Akvaryum Balığısın?

etiket Hangi Akvaryum Balığısın?

Nsycl
17.10.2017 - 18:52

Herkese huzur veren tip misin? Güzelliğiyle büyüleyen mi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Yaşını öğrenerek teste başlayalım!

2. Bir yatak odası seç!

3. Bir haftalık bir tatil yapacaksın diyelim. Hangisine gitmek isterdin?

4. Aralarından hangisi en büyük korkun?

5. Bir renk seç!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sıcak suyu mu daha çok seversin soğuk suyu mu?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

7. Peki son olarak daha çok içe mi dönüksün yoksa dışa mı?

Beta balığı çıktı!

Beta balığı çıktı!

Verdiğin cevaplara göre beta balığı çıktın! Diğer insanlara pek katlanamıyor gibisin. İstemediğin kişilerle iletişim halinde olmaktansa evde tembellik yapmayı tercih edersin. Kendine olan güveninden ötürü her zaman dikkat çekmeyi başarıyorsunç

Japon balığı

Japon balığı

Verdiğin cevaplara göre sen japon balığısın! Herkesin tanıdığı, sevdiği, komik, yüz güldüren, iç ısıtan bir karakterin var senin! Başkalarının senin hakkında ne düşündüğü hiç önemli değil. Diğer insanlardan ve pozitif tavırdan enerji alıyorsun. Ona göre yaşıyorsun.

Neon tetra çıktı!

Neon tetra çıktı!

Verdiğin cevaplara göre neon tetra çıktın! Sevdiğin kişilerle birlikte olmak seni her zaman ve güvende hissettiriyor. Kalabalıklara karışmaktan, yeni yerler keşfetmekten zevk alıyorsun. Arkadaş gruplarından ne kadar zevk alsan da bir kere itildin mi kendini tekrar o gruba sokmak istemiyor, soğuyorsun.

Melek balığı çıktı!

Melek balığı çıktı!

Verdiğin cevaplara göre sen melek balığısın! Sakin, kendine güvenen ve çevresindekilere caka satan bir tavrın var. Dışarıdan gizemli ve soğuk göründüğünü de söylemeliyiz! Dışarıdan böyle görünsen de duygusal ve kırılgan bir yapın olduğunu sadece seni tanıyanlar biliyor.

Papağan balığı çıktı!

Papağan balığı çıktı!

Verdiğin cevaplara göre sen papağan balığısın! Eğlenmeyi ve eğlendirmeyi bilen, hareketli ve flörtöz bir yapın var. İyi bir sevgilisin ve duygularını yansıtmaktan hiç çekinmiyorsun. Yemekten, içmekten, eğlenmekten keyif alan yapın da bu yüzden.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
784
331
216
55
36
34
29
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Buse Kartal

Beta balığı cikti. Ve benim beta balığım var skfkd💗💗💗

Altuğ

Şu hayatta Akvaryum balığı da olduk be :d

Gizem Küçük

valla doğru artık insanlara tahammülüm kalmadı oysa yaşım 21 daha.. beta balığı:Verdiğin cevaplara göre beta balığı çıktın! Diğer insanlara pek katlanamıyor... Devamını Gör