Görüş Bildir
Haberler
Hande Doğandemir'den Cardi B. İtirafı! "Bana Kafayı Taktı..."

Hande Doğandemir'den Cardi B. İtirafı! "Bana Kafayı Taktı..."

Müge Kakşi
30.01.2022 - 20:13

Ünlü oyuncu Hande Doğandemir'den dünyaca ünlü şarkıcı Cardi B ile ilgili şaşırtan bir açıklama geldi. En son Annemizi Saklarken adlı dizide rol alan Doğandemir, Cardi B'nin kendisini Muhteşem Yüzyıl Kösem'de canlandırdığı rol yüzünden linç ettiğini anlattı. Hande Doğandemir'in 'Hayırdır Cardicim, ne oluyor ya?' yanıtı ise sosyal medyada gündem oldu. İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

En son Annemizi Saklarken adlı dizide izleyici karşısına çıkan Hande Doğandemir, Şanışer lakaplı rapçi  Sarp Palaur ile 'Dayı Şov'a konuk oldu. Kariyeriyle ilgili samimi açıklamalarda bulunan Doğandemir'in Cardi B'nin kendisine kafayı taktığını anlatmasını ise dikkat çekti. İşte detaylar...

Hande Doğandemir'den Cardi B Açıklaması

Hande Doğandemir'den Cardi B Açıklaması

Dünyaca ünlü yıldız Cardi B'nin kendisini Twitter'dan sıkıştırdığını anlatan Hande Doğandemir; ' Cardi B. Muhteşem Yüzyıl Kösem hastası çıktı. Ben orada Kösem'i ortadan kaldıran Turhan Sultan'ı oynadım. Twitter'da küfür kıyamet, linç kampanyası başlattı bana. Allah belanı versin falan demiş. Ben de, 'Hayırdır Cardi'ciğim, ne oluyor ya?' dedim.' diyerek yaşanılanları anlattı.

"O Filmden Hiç Para Kazanmadım"

"O Filmden Hiç Para Kazanmadım"

Dizilerde olduğu kadar tiyatro oyunları ve bağımsız filmlerde de yer alan Hande Doğandemir, 'Nuh Tepesi' kendimi sanata ve bağımsız filmlere verdiğim ilk açılış filmi oldu. Hiç para kazanmadığım, üzerine para verdiğim bir şeyler yaptım.' ifadelerini kullandı.

"Bir İnsan Hayatında Başka Ne İster"

"Bir İnsan Hayatında Başka Ne İster"

Doğandemir, filmle kazandıkları ödülü almaya New York'a gittikleri zamanı, 'Haluk Bilginer, Ali Atay ve Arın Kuşaksızoğlu, bir hafta New York'ta muhteşem vakit geçirdik. Üzerine bir de ödül alıp, geldik. Bir insan hayatında başka ne ister?' sözleriyle anlattı.

Ünlü oyuncu, ayrıca yazın bir tane bağımsız filminin izleyiciyle buluşacağını, ve 'Daha İyi Bir Yarın' isimli sinema filminin yakında beyazperdede olacağını belirtti.

İlgili Haberler

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
12
8
6
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın