Görüş Bildir
Haberler
Hande Ataizi'nin Hayatından Aklımıza Kazınmış Pek Bir Mühim 13 Nokta

Hande Ataizi'nin Hayatından Aklımıza Kazınmış Pek Bir Mühim 13 Nokta

kontorsiyonist
28.05.2015 - 18:37 Son Güncelleme: 28.05.2015 - 20:05

Eskisi kadar ekranlarda göremediğimiz ünlülerden Hande Ataizi'yle biraz nostalji yapalım dedik. Bakın ortaya neler çıktı!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Sevda'nın son vuruşu

Cem Davran ve Hande Ataizi'nin beraber sunduğu İki Kere Kiki programının 2002 yılındaki canlı yayın çekiminde gerçekleşen olayda, Sevda Demirel'in efsaneleşen 'Ne dedin sen? Ha ne dedin sen?' sözleri arkasından Hande Ataizi'nin suratında patlattığı tokadı unuttunuz mu?

2. Tuvalet Camında Kısa Paslaşmalar

2. Tuvalet Camında Kısa Paslaşmalar

Bu konuda yorum yapmaya gerek yok herhalde.

3. İzdivaç programında kendini tribünde sanıp sandalyeyi söküp atan adam

2011 yılında Hande Ataizi'nin sunduğu Dest-i İzdivaç programında, son derece cool takılan abinin içine Hulk kaçmışcasına aniden milletin üstüne sandalye fırlatma olayı.

4. Yayına katılan Serdar Ortaç'ın peçeteyle imtihanı

Serdar Ortaç ve Hande Ataizi'nin, İki Kere Kiki programında karşılıklı attıkları göbekten sonra yaptıkları anlamsız peçete israfı. (Bir de Sertaç Ortaç'ın gömleği :)

5. Eller yukarı, donlar aşağı!

Cem Davran'ın çıplaklar plajına gitmediğini kanıtlamak için (?!) canlı yayında, Hande Ataizi'ne doğru pantolonunu indirdiği anlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Ata binememe

Özcan Deniz ile aynı ata binmeye çalışırken, kolunu bacağını nereye koyacağını şaşıran Hande Ataizi'nin debelendiği sırada Özcan Deniz'in de yakasına yapışması gerçekten çok yardımcı oluyor.

7. Ata binme

7. Ata binme

Tek başına binse sorun yok bak. Keşke herkes ata binse dedirtiyor bu fotoğraf.

8. Şemsiye dayağı

'Bu normal bir gece değil!' diyerek sebepsiz yere gazetecilerin üstünde şemsiyesini paralayan Hande Ataizi. Yalnız alt yazı efsane: Bastır Hande bastır!

9. Madonna'ya kal gelse

Yerinden hiç kıpırdamayarak söylediği şarkıyla, Benzemez Kimse Sana yarışmasında yaptığı Madonna taklidi. Madonna'ya sahnede kal gelse böyle olurdu, kadın haklı beyler!

10. Mehmet Ali Erbil'le kucaklaşma

Kendi sunduğu Dest-i İzdivaç programında Mehmet Ali Erbil tarafından kucaklandıktan sonra 'Mehmet Ali canım benim; ama çok iyi arkadaşım bu arada' açıklamasını yapmıştı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Boyayalım mı Abi?

Televole'nin 1999 yılında yayınlanan bir bölümünde sözde kamera şakası için ayakkabı boyacısı ve berber olan Hande Ataizi. Şaka bunun neresinde?

12. Burun estetiği(.)

12. Burun estetiği(.)

15 kez yaptırdığı burun estetiğinden sonra gelinen nokta budur. Son 14'ünde de aynıydı zaten. Daha da yaptırmaz dedik ama yaptırdı. Yaptırdı yaptırdı yaptırdı. Önünü alamadık.

13. Ruhsar geldi ruhum gitti!

13. Ruhsar geldi ruhum gitti!

Bitmek bilmeyen dizi. Seksi kıyafetler giyen, kıskanç ruh; Ruhsar ile Fani Kaynanası Menkıbe Hanım ve Görümcesi Firdevs'in maceraları, cuma akşamlarımızın tek eğlencesiydi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
27
8
7
6
6
0
0