Görüş Bildir
Haberler
Hamzaoğlu'ndan Sabri ve Transfer Açıklaması

Hamzaoğlu'ndan Sabri ve Transfer Açıklaması

Batuhan
04.06.2015 - 12:50
İçeriğin Devamı Aşağıda

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Sabri Sarıoğlu'nu takımda tutmak istediğini açıkladı.

Florya'da basın mensuplarıyla sohbet eden Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Sabri Sarıoğlu'nun takımda kalmasını istediğini söyledi.

Takımda kalacak ve gidecek oyuncuları belirlediklerini belirten Hamza Hamzaoğlu, 'İnşallah oturur anlaşırız. Sabri Sarıoğlu ile sözleşme uzatmak istiyoruz. Performansından çok memnunum. Teknik ekip olarak ayrılacak futbolcuları belirledik. Yönetimle görüşeceğiz... Üzülerek de olsa kadroyu küçültmeliyiz. Gökhan Zan'a devre arasında 'git bir kulüp bul, oyna' dedim. Ama o kalmayı tercih etti. Şimdi gitti. Şu ana kadar hiç bir oyuncum gelip ben gitmek istiyorum demedi.' diye konuştu.

Dikkatli transfer yapacaklarını belirten Hamzaoğlu, 'Bu sezon fazla transfer yapmayacağız. Biz Galatasaray'ız; iyi oyuncularla oynamak zorundayız. Bu kadroyu kuran Fatih Terim Hocamın da, başarısız gibi gözükseler de Mancini ve Prandelli'nin de bu başarıda payı var. Bruma özel bir oyuncu ancak yeterli olgunluğa erişemedi. Arda'dan sonra oyuncu satamıyoruz. Artık oyuncu da satmalıyız. Galatasaray'ın sokağa atacak, israf edecek bir kuruşu yok. Dolayısı ile sorumsuzca transfer yapamam.' ifadelerini kullandı.

Son günlerin polemik konusunu da yorumlayan Hamzaoğlu, 'Dünkü maçtan sonra hem Ali Dürüst hem de Abdurrahim Albayrak beni ve futbolcuları aradılar, onlara çok teşekkür ediyorum.' dedi.

Goal

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0