Görüş Bildir
Haberler
Haliç Köprüsü'nde Otomobile Silahlı Saldırı: Ölü ve Yaralılar Var

Haliç Köprüsü'nde Otomobile Silahlı Saldırı: Ölü ve Yaralılar Var

İstanbul Haliç Köprüsü’nde bir otomobile düzenlenen silahlı saldırı sonucu bir kişi hayatını kaybetti, yaralılar hastaneye kaldırıldı. Polis saldırıyla ilgili soruşturma başlattı. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bademlik mevki D-100 Karayolu Haliç Köprüsü istikametinde sabah saat 06.30 sıralarında seyir halinde olan 09 AGM 821 plakalı otomobile, yan yoldan gelen içinde iki kişinin olduğu plakasız bir araçtan ateş açıldı.

Saldırıya uğrayan ve içinde 3 kişinin olduğu öğrenilen 09 AGM 821 plakalı otomobilden de diğer araca silahla karşılık verildi. Saldıraya uğrayan otomobil bariyerlere çarparak durabildi.

Bir kişi hayatını kaybetti

Bir kişi hayatını kaybetti

Çatışma sonucunda 09 AGM 821 plakalı otomobilde, arka koltukta oturan bir kişi hayatını kaybederken, şoförün yanındaki koltukta oturan kişi yaralandı.

Şoförün ise otomobili bırakarak kaçtığı belirtildi. Yaralanan kişi Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Saldırganlar otomobili bırakıp kaçtı

Saldırganlar otomobili bırakıp kaçtı
İçeriğin Devamı Aşağıda

Saldırıyı gerçekleştiren kişiler de otomobili yaklaşık 50 metre ileride bırakarak kaçtı. Aracın arka ve yan camında kurşun izleri olduğu ve bir camının patladığı görülürken, polisin yaptığı incelemede arka ve ön plakaların otomobilin içine saklandığı tespit edildi.

Saldırıyı gerçekleştiren otomobilin plakasının ise 34 CUR 003 olduğu belirlendi. Öte yandan olay yerinde 41 kovan tespit edildi. Polisin olayla ilgili incelemesi devam ediyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
no name

şehrin ortasında infaz ediyorlar artık 😥 hiç hak-hukuk kalmadı. Allah rahmet eylesin.

Tufi

Çocukken tv de izlediğimiz polisiye filmlerdeki sahneler memlekette şu anda yaşanıyor... Herkes kolay para peşinde, herkes mafya olma derdinde... Allah yar... Devamını Gör

batistuta

bildiğin kolombiya gibi olduk

AKCR

Kolombiya nedir ki bildiğin Texas