Görüş Bildir
Haberler
Halı Sahalar Hangi Şehirlerde, Ne Zaman Açılacak?

Halı Sahalar Hangi Şehirlerde, Ne Zaman Açılacak?

Sunay Korkmaz
03.03.2021 - 12:16

1 Mart 2021 Pazartesi günü gerçekleştirilen Kabine Toplantısı'nın ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, kontrollü normalleşme kararlarını açıkladı. Koronavirüs pandemisi nedeniyle pek çok işletme kapalıydı. Bu işletmelerden biri de halı sahalar. Peki halı sahalar hangi şehirlerde, ne zaman açılacak? Merak edilen tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın liderliğinde gerçekleştirilen Kabine Toplantısı'nın ardından, kafe ve restoranların açılacağı saatlerle birlikte, hafta sonu yasaklarının kalktığı iller de belli oldu.

Halı Sahalar Ne Zaman Açılacak?

Halı Sahalar Ne Zaman Açılacak?

Bir süredir koronavirüs nedeniyle faaliyetlerine son veren halı sahalar da, bulunduklarını şehirlerin risk duruma göre maçlara ev sahipliği yapmaya başlayacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yaptığı açıklamaya göre; düşük riskli illerde sabah 9 ile akşam 19 saatleri arasında halı saha tesisleri faaliyetlerini sürdürebilecek.

Halı Sahaların Açılacağı İller Hangileri?

Halı Sahaların Açılacağı İller Hangileri?

Düşük riskli (Haritada Mavi) iller arasında yer alan; Uşak, Şanlıurfa, Diyarbakır, Bingöl, Muş, Bitlis, Batman, Mardin, Siirt, Şırnak, Hakkari, Van, Ağrı ve Iğdır'da halı sahalar faaliyetlerine başlayacak.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın