Görüş Bildir
Haberler
Hakimin Öldürdüğü Kadının Annesi: '12 Yıldır Kızıma İşkence Ediyordu'

Hakimin Öldürdüğü Kadının Annesi: '12 Yıldır Kızıma İşkence Ediyordu'

Geçtiğimiz ay Adalet Bakanlığı Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı görevine getirilen eski Alperen Ocakları Genel Başkanı Serkan Tüzün, tartıştığı eşi 32 yaşındaki İlksen Tüzün'ü tabancayla vurarak öldürdükten sonra aynı silahla yaşamına son verdi. İlksen Tüzün'ün annesi, damadının kızına şiddet uyguladığını öne sürerek, 'İçip içip benim çocuğuma işkence ediyordu. 12 yıldır benim çocuğumu bize göstermedi, çocuğumun telefonlarını dinliyordu' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

3 çocuklarının da bulunduğu evde eşini öldürdü

3 çocuklarının da bulunduğu evde eşini öldürdü

Olay, dün gece saatlerinde Ankara'nın Etimesgut ilçesindeki Turkuaz Konutları Hakim Lojmanlarında meydana geldi. Adalet Bakanlığı Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı'nda Daire Başkanı olan Hakim Serkan Tüzün, sabaha karşı 3 çocuklarının da bulunduğu evde eşi İlksen Tüzün ile tartışmaya başladı.

Tabanca ile ateş etti

Tabanca ile ateş etti

Hakim Tüzün, kendisi gibi hukukçu olan ve hakimlik sınavlarına hazırlanan eşi İlksen Tüzün'e tabanca ile ateş etti, ardından aynı tabancayla kendini vurdu. Komşularının haber vermesi üzerine polis ve sağlık ekipleri eve sevk edildi.

Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde Tüzün çiftinin öldüğü belirlendi. Çiftin cesetleri, polisin yaptığı incelemenin ardından adli tıp kurumuna kaldırıldı.

'12 yıl kızımı dışarı çıkarmadı'

'12 yıl kızımı dışarı çıkarmadı'
İçeriğin Devamı Aşağıda

Olayı duyarak şehir dışından gelen İlksen Tüzün'ün annesi, damadının kızına şiddet uyguladığını öne sürerek, 'Allah rızası için torunlarımı bunlara vermeyin. Benim çocuğumun cenazesini verin bana, götüreyim. İçip içip benim çocuğuma işkence ediyordu. 12 yıldır benim çocuğumu bize göstermedi, çocuğumun telefonlarını dinliyordu. Ben çocuğumun yanında olamadım, beni çocuklarıyla tehdit etti; 'çocukların yüzünü göstermem' dedi. Kızımı bu eve hapsetti. 12 yıldır kapı dışarı çıkmadı. Adam psikopattı, hastaydı. 'Tedavi ol' dedim ama; 'ben hasta değilim' dedi, kabul etmedi' diye konuştu.

Yayın yasağı

Yayın yasağı

Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK), Serkan Tüzün için taziye mesajı yayımladı.

“Adalet Bakanlığı Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Daire Başkanı Sayın Serkan Tüzün'ün vefat ettiğini üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız” denilen mesajda, “Merhuma Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileriz” ifadeleri kullanıldı.

Öte yandan, Ankara 1’inci Sulh Ceza Hakimliği Tüzün’ün kardeşi tarafından yapılan başvurunun ardından cinayet ve intihara ilişkin haberlere dair yayın yasağı kararı aldı. Kararda, soruşturma konusu olaya ilişkin yapılan yayınların soruşturmanın sağlıklı yürütülmesine engel olabileceği savunuldu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
188
35
7
6
5
5
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kzlt

Mülakatla girenlerde bugün. Bir katil için taziye mesajı yayınlayan HSK ve Adalet Bakanlığı kokuşmuşluğun göstergesi. Bu hakimlerin karşısına çıkıp adalet be... Devamını Gör

Beatrize Vaksman

Adaleti optuler bunlar arkadasim, birde hakim etmisler bu katili. Offffff...!

gg

Aşırı milliyetçi gözükenlerde var bi sıkıntı bıyığa göre tercih yapmak lazım artık

kübra

kesinlikle o kadar doğru yazmışsınız ki.. ve ben de aynen sizin gibi düşünüyorum. gerçekten bıyığa göre dikkat etmek lazım. aşırı milliyetçi yada kendini öyl... Devamını Gör

.....

Allah rahmet eylesin. Doğru dürüst mülakat yapılsaydı belki anlaşılır di ama yine de alırlardı işe, referans sağlam

Devletin tüm organları mülakat yapanın mülakata sokulması gereken bir dönemde.