Görüş Bildir
Haberler
Hakan Çalhanoğlu Barcelona'ya Doğru

Hakan Çalhanoğlu Barcelona'ya Doğru

Fatih
11.03.2015 - 18:34
İçeriğin Devamı Aşağıda

Hakan Çalhanoğlu’nun menajeri Bektaş Demirtaş, Barcelona’nın ilgisini doğrularken ilginç ifadeler kullandı.

Sezon başında 14.5 milyon euro bedelle Bayer Leverkusen’e transfer olan Hakan Çalhanoğlu, gösterdiği performansla devlerin radarına girdi. Geçtiğimiz günlerde Katalan basınında yer alan haberlerde Barcelona’nın transfer listesinde Hakan’ın olduğu belirtilmişti. Yıldız oyuncu ise “ Başka takımların ilgisi beni ilgilendirmiyor. Ben sadece Bayer ve Türk Milli Takımı’na odaklandım ” diye konuşmuştu.

Konu hakkında bir diğer açıklama da Hakan’ın menajeri Bektaş Demirtaş’tan geldi. Express’e konuşan Demirtaş, Barcelona’nın ilgisini doğruladı: “Barcelona, Hakan ile ilgilendiklerini bana bildirdi .” Express’e göre Real Madrid, Manchester United ve Liverpool da milli oyuncuyu yakından takip ediyor.

Demirtaş, Barcelona’nın ilgisine rağmen oyuncusunun takımda kalmak istediğini söyledi: “ Kibirlilik olarak algılanmasın ama Hakan Barcelona’nın ilgisini dikkat çekici bulmuyor. Bayer’de her şeye sahip. Şampiyonlar Ligi’nde oynuyor, kupada devam ediyorlar, lig de iyi gidiyor. Bayer onun için en iyi kulüp. Onlara başka kulüplerle konuşmayın bile dedik. ”

Bu sezon Leverkusen formasıyla 35 maça çıkan 21 yaşındaki orta saha tam 10 gol kaydetti.

Ajans Spor

Kaynak: http://www.ajansspor.com/futbol/alman...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın