Görüş Bildir
Haberler
Hain Terör Örgütü Tarafından Alçakça Şehit Edilen Vatandaşlarımıza Rahmet Diliyorum

Hain Terör Örgütü Tarafından Alçakça Şehit Edilen Vatandaşlarımıza Rahmet Diliyorum

CHP lideri, Irak’ın kuzeyinde şehit edilen 13 vatandaş için taziye mesajı yayımladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Irak’ın Gara bölgesinde 13 Türkiye vatandaşının PKK tarafından katledilmesiyle ilgili olarak bir açıklama yaptı.

Kılıçdaroğu, Twitter hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Gara bölgesinde hain terör örgütü tarafından kaçırılan ve alçakça şehit edilen masum vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, aileleri ve yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun!

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, dün yaptığı açıklamada Irak kuzeyi Gara bölgesinde 10 Şubat 2021'de başlatılan Pençe Kartal-2 Harekatı hakkında bilgi vermişti.

Akar, şu bilgileri aktarmıştı:

Kara operasyonunun başlangıcında 3 kahraman personelimiz şehit olmuş, 3 personelimiz de yaralanmıştır. Harekat boyunca 3’ü sözde üst düzey yönetici olmak üzere 48 terörist ölü, 2 terörist ise sağ olarak ele geçirilmiştir. Böylece bilinen toplam 50 terörist etkisiz hale getirilmiştir. Ağırlıklı olarak yerli ve milli mühimmat kullanılan harekatta terör örgütünün söz konusu bölgedeki varlığına ağır bir darbe indirilmiş ve bölge kontrol altına alınmıştır.

Akar ayrıca “Pençe Kartal-2 Harekat bölgesinde faaliyetlerimiz devam ederken, yoğun çatışmaları müteakip kontrol altına alınan mağarada yapılan aramalarda alıkonulan 13 vatandaşımızın naaşlarına ulaşılmıştı” bilgisini paylaşmıştı.

Kaynak: https://www.indyturk.com/node/315731/...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
3
2
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın