Görüş Bildir
Haberler
Haftanın Yantrası Sarva Karya Siddhi ile Arzularınıza Kavuşun! Haftanın Taşı Selenit ile Şifalanın!

etiket Haftanın Yantrası Sarva Karya Siddhi ile Arzularınıza Kavuşun! Haftanın Taşı Selenit ile Şifalanın!

Sarva Karya Siddhi yantra, tüm arzuların yerine getirilmesi içindir. Sarva Karya Siddhi, bireyin hayatının neredeyse her alanında refahını ve başarısını garantileyen oldukça etkili bir yantradır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sarva Karya Siddhi yantra, her biri bir şekil ve bir sayı içeren yedi eşit parçaya bölünmüş bir daireden oluşur.

Sarva Karya Siddhi yantra, her biri bir şekil ve bir sayı içeren yedi eşit parçaya bölünmüş bir daireden oluşur.

Biri ilim, hikmet ve hastalıkların şifası içindir; biri ailenin şimdiki ve gelecekteki gelişimi için uyumu güveni ve mutluluğu ifade eder; sağlık, zenginlik, refah, rahat ve mutlu bir yuva ve tüm sıkıntılardan korunma için Bireyin ve ona bağımlı olanların gücü, otoritesi, mali durumu için.

Sarva Karya Siddhi yantra aynı zamanda siyasette başarıyı, üstlerden gelen iltifatları ve tüm arzuların yerine getirilmesini de ifade eder. Hem birey hem de ailesi için 'nazardan' ve diğer tehlikelerden korunmak için, her şeye karşı cesaret için, tüm faaliyetlerde başarıyı sağlamak için kullanılan bir zırhtır. 

Not: Enerji akışının doğru yansımasını istiyorsanız “doğum haritanıza” göre kullanmanız gereken uygun yantra belirlendikten sonra oniks, gümüş altın ya da bakır üzerine hazırlanarak kullanılması gereklidir.

Haftanın kristali Selenit ile kalbinizdeki hüznü ve acıları şifalandırın! Aşk sizinle olsun!

Haftanın kristali Selenit ile kalbinizdeki hüznü ve acıları şifalandırın! Aşk sizinle olsun!

Selenit nedir?

Selenit, alçı mineralinin bir çeşididir. Ayrıca çöl gülü, saten gülü ve alçı çiçeği olarak bilinen çeşitleri de bulunmaktadır. Selenit kalsiyum sülfat dihidrattan oluşur ve monoklinik bir kristaldir. Selenit berraklık ve bilinç anlamına gelir.

Arınmanın değerli taşı. Tanrıça taşı olarak bilinir. Adını Yunan Ay tanrıçasından alıyor. Enerji bloklarını kaydırmak için iyi. Melek kanatlarının çırpışı kadar berrak bir renge sahip olan Selenit taşı, uhrevi mucizelerle doludur. Anında rahatlatıcı olan Selenit'in sevilen bir tanrıça taşı olma konusunda uzun bir geçmişi vardır ve bedeninize, zihninize ve evinize koruma, uyum ve ruh şifası getirdiği söylenir. Selenit’in alçı taşının kristalize bir formu olduğu söylenir. Sulu kalsiyum sülfattan gelir ve doğada neredeyse şekillendirilebilir görünen yumuşak bir taştır; daha yumuşak taşlardan biri olarak, bu dünyada nezaket duygusuyla hareket etmemiz ve uygulamalarımıza kutsal bir alan getirmemiz gerektiğinin harika ve canlı bir hatırlatıcısı olabilir.

Selenit kristal levhaları, Yunanistan'ın Odysseia'nın zengin sularından sanatsal Meksika'ya, Zen benzeri Japonya'ya, vahşi Arjantin'e ve Brezilya'nın parti ruhuna kadar hem yüksek hem de alçak yerlerde bulunmuştur; ayrıca ABD ve Polonya'da da bulunmuştur. Rusya ve Avustralya – Selenit etrafta dolaşan bir taş gibi görünüyor. Dünyevi bağlantısı nedeniyle Selenit tarih boyunca karşımıza çıkar. Selenit'in anlamı Antik Yunan ay tanrıçası Selene ile evlidir. Selene geceyi aydınlatma gücüne sahipti ve sürekli değişen, alçalıp akan bir kişiliğe sahipti. Hyperion ve Thea'nın kızıydı ve başında bir taç gibi ay hilaliyle bir ata veya kanatlı arabaya binerken tasvir ediliyordu.

Selenit anlamı onu son derece manevi bir taş yapar. Selenit kaya kristalleri, enerjiyi iletmek isteyenler için popüler olabilir ve Selenit içeren taşlar ve değerli taş takılar, daha yüksek frekanslara ve evrenden gelen mesajlara açılmamıza yardımcı olmak için yapılmıştır. Daha temel bir düzeyde Selenit, enerji bloklarını değiştirmek, kişinin kafasına ve kalbine huzur ve saflık getirmek ve genel olarak sadece etrafınızdaki dünyayla korunmanızı ve bağlantıda kalmanızı sağlamak için harika bir taş olabilir. 

Gökler rehberimiz yolumuz ışık olsun.

Facebook

Web

Instagram 

YouTube

Bu makalede öne sürülen fikir ve yaklaşımlar tamamıyla yazarlarının özgün düşünceleridir ve Onedio'nun editöryal politikasını yansıtmayabilir. ©Onedio

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0