Görüş Bildir
Haberler
Hafta Sonu Sokağa Çıkma Yasağı Uzatıldı Mı? Bugün Sokağa Çıkma Yasağı Olacak Mı?

Hafta Sonu Sokağa Çıkma Yasağı Uzatıldı Mı? Bugün Sokağa Çıkma Yasağı Olacak Mı?

Tüm Türkiye’de 1 Temmuz itibariyle koronavirüs yasaklarından yeni döneme geçildi. Yaklaşık 15 aydır devam eden sokağa çıkma yasakları, İçişleri Bakanlığı’nın yayınladığı genelge ile birlikte sonlandırıldı. Hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma yasağı olmayacak. Ayrıca birçok işletmede açıldı. Sadece nargile kafelerin kapalı kalacağı duyuruldu. Vatandaşlar, sokağa çıkma yasağının uzatılıp uzatılmadığını öğrenmek istiyor. İşte İçişleri Bakanlığı’nın yayınladığı son sokağa çıkma yasağı genelgesine göre Türkiye’de normalleşme…

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Sokağa Çıkma Yasağı Uzatıldı Mı?

Sokağa Çıkma Yasağı Uzatıldı Mı?

Türkiye’de hafta içleri saat 22.00’den sonra, hafta sonları ise pazar günü uygulanan sokağa çıkma yasağı bugün itibariyle son buldu.

Artık akşamları sokağa çıkma yasağı olmayacak. Aynı şekilde hafta sonlarında da yasak uygulanmayacak.

Sokağa çıkma yasağının uzatılması veya yeniden yasak olması şu aşamada beklenmiyor.

Ayrıca sokağa çıkma yasakları boyunca devam eden şehirler arası seyahat yasağı da iptal edilmiş durumda. Vatandaşlar istedikleri gibi şehirler arası yolculuk yapabilecek.

Tüm iş yerleri açık olacak ve saat kısıtlaması olmayacak. Ayrıca kapalı yüzme havuzları, hamam, sauna ve mesaj salonları da açılacak.

Kahvehanelerde oyun oynanması yeniden serbest hale gelecek. Eğlence mekanları kapılarını yeniden açacak.

Nargile salonu ve nargile kafeler kapalı olacak, konaklama tesisleri de dahil olmak üzere hiçbir iş yerinde nargile servisi yapılmayacak.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın